share

NYHEDER OG BEGIVENHEDER

Seneste nyt

Sædet drejer 180 grader – Nyt samarbejde sætter fokus på bedre udsyn til redskaber

9/13/2021

Traktorbrandet Valtra og Special-Maskiner A/S går nu sammen for at skabe opmærksomhed på Valtras unikke vendbarførerplads-funktion. En Valtra traktor bliver monteret med en Dücker-armklipper, og skal køre rundt i Danmark på demotur hos interesserede kunder.

Læs mere

Valtra tildelt igen - G135 vinder iF Design Award

5/3/2021

IF Design Award er en af verdens mest prestigefyldte designkonkurrencer. Valtra G135 vandt i køretøjskategorien for produktdesign.

Læs mere

Valtras 5. generation af N- og T-serien er her

4/16/2021

Efter lanceringen af G-serien sidste år og A-serien i begyndelsen af dette år fortsætter Valtra udviklingen ind i femte generation ved at introducere de nye traktorer i N- og T-serien.

Læs mere

Valtras smarte frontlæsser - Precision Lift & Load-appen bringer styring af frontlæsseren til et nyt niveau

4/16/2021

Valtras omfattende erfaring med fabriksmonterede frontlæssere kulminerer i år med en helt ny styringsoplevelse af frontlæsseren. Sammen med deres femte generation af traktorer lancerer Valtra den helt nye Precision Lift & Load-app til SmartTouch-modeller i G-, N- og T-serien.

Læs mere

Valtra præsenterer 5. generation af A-serien

1/29/2021

Den populære Valtra A-serie, der to gange har modtaget prisen Machine of the Year, nemlig i 2017 og i 2019, går ind i sin 5. generation. Traktorsortimentet er nu tilgængeligt med mange nye funktioner, som kunderne har efterspurgt om. Modelserien består fortsat af syv modeller, der alle findes som såkaldte GL-modeller, der er udstyret med en brugervenlig mekanisk transmission. Den populære model med 105 og 115 hk findes også med en 4-trins Powershift-transmission. I disse HiTech 4-modeller styres trans­missionen elektronisk. Alle traktorer i A-serien leveres med Valtras berømte vendegearstransmission, inklusive den integrerede håndbremse.

Læs mere

Valtra fejrer 70-års jubilæum – med intelligente løsninger som omdrejningspunkt

1/29/2021

I 2021 runder Valtra de 70 år, og virksomheden fejrer jubilæet på mange forskellige måder i årets løb. For 70 år siden var der fokus på mekanisering af landbruget. Senere er fokus skiftet til blandt andet forbedring af sikkerheden under arbejdet, vækst i de enkelte landbrug og overordnet fremgang i landbrugssektoren. Valtras teknologier og serviceydelser har altid opfyldt kundernes behov. Men det er i de seneste 10 år, de største fremskridt er blevet opnået. I de kommende år forudser Valtra, at digitalisering og såkaldt Precision Farming-teknologi kommer til at ændre landbruget i betydelig grad.

Læs mere

Valtra Connect lærer at forudsige servicebehov

1/29/2021

Valtra Connect har i adskillige år givet traktorejere og deres lokale serviceteknikere mulighed for at fjernovervåge traktordata. I nær fremtid kan kunderne vælge at gøre dataene tilgængelige for AGCO Machine Monitoring Center, så servicebehov kan opdages på forhånd ved hjælp af løbende behandling og analyse af de data, traktorerne videresender.

Læs mere

Nyt topmoderne lakeringsanlæg på Valtra-fabrikken

1/29/2021

Valtra-fabrikken i den finske by Suolahti bliver snart endnu mere fleksibel og bæredygtig, når det nye, topmoderne lakeringsanlæg står færdigt. De detaljerede planer er i øjeblikket ved at blive udarbejdet, og det nye lakeringsanlæg forventes at være klar til drift i 2022.

Læs mere

Ny G-serie kickstarter 5. generation af Valtra traktorer

Helt ny model serie for Valtra

8/28/2020

G Serien er den første i den 5. generation af Valtra traktorer. På samme tid er det en helt ny model serie, som placeres mellem de populære A- og N-serier. G-serien er også den første traktor i 100–145 hk klassen som tilbyder SmartTouch betjening og mulighed for alt udstyret til præcisionslandbrug. 

Læs mere

Valtra-traktorer klar til præcisionslandbrug og automatiseret styring

Wayline Assistant forbedrer automatisk styring

8/28/2020

Valtra G, N, T og S traktor serierne er alle designet til præcisionslandbrug. Valtra tilbyder nu en ny Wayline Assistant mulighed sammen med Valtra Guide automatiseret styring.

Læs mere

Valtra sigter mod at kunne tilbyde en exceptionel traktoroplevelse

Ny strategi og nyt look

8/28/2020

Valtra har lavet en ny vision for at kunne tilbyde sine kunder den unikke og bedste traktoroplevelse i branchen. Den nye vision omfatter den samlede brugeroplevelse snarere end fokus alene på traktoren. 

Læs mere

Valtra afslører deres nye traktor-serie live på internettet den 28. august.

31/07/2020

Normalt er lanceringer af ny traktormodeller kun reserveret til pressen og forhandlere, men denne august organiserer den nordiske traktorproducent, Valtra, en anderledes type lancering, hvor alle er inviteret med.

”Lanceringen bliver en online begivenhed. Vi kommer til at præsentere en helt ny traktorserie sammen med en række andre produkter. Den anderledes lancering sker til dels på grund af den specielle situation vi står midt i, men også for give alle mulighed for at deltage i vores lancering,” fortæller Pamela Engels, Senior manager, Communication & Digital Marketing hos Valtra.

Læs mere

N154e Versu – Valtra nominerede til Tractor of the Year

8/11/2019

En traktor, der er mere end bare en traktor

Valtra N154e Versu er mere end bare en traktor. N154e Versu betyder muligheden for at skræddersy traktoren nøjagtigt til kundens individuelle behov allerede på produktionslinjen og i Unlimited Studio, hvor kun fysiske love og færdselsloven sætter grænsen. N154e betyder også mulighed for Valtra Connect, og Valtra Care tryghedsordning.

 

 

Læs mere

Smart Farming - Udfør traktoropgaver let og på færre platforme

8/11 2019

Valtra-traktorer klar til præcisionslandbrug og fremtiden

Valtra har taget et skridt ud i præcisionslandbrug og sigter nu mod Smart Farming. Smart Farming involverer mere end blot gradueret tildeling baseret på placeringsoplysninger eller anden individuel teknologi. I stedet er det en integreret del af et helt landbrugerens eller entreprenørens IT systemer, fra markplan til finansiel administration og økonomisk overblik af vedligeholdelsesomkostninger. Smart Farming er let, rentabelt og miljøvenligt.

Læs mere

Valtra bidrager til CO2 neutral fødevareproduktion

8/11/2019

Valtra og gødningsvirksomheden Yara samarbejder i et projekt, hvis mål er at reducere miljøbelastningen væsentligt, for græsproduktion, kød- og mælkeproduktionen. Det treårige projekt vil anvende Valtra Smart Farming-teknologier som Valtra Guide, Sektionskontrol, Gradueret tildeling og Valtra Connect telemetri.

Læs mere

Sikker og mere bæredygtig lufthavnsvedligeholdelse - Valtra og Nokian Dæk går sammen om et autostyreret snerydningsprojekt

30/9/2019

Robotstøvsugere og græsslåmaskiner er allerede virkelighed, men kan den samme idé anvendes på en 7-ton maskine, der rydder en landingsbane for sne? For at bevise at det kan man, indgik Valtra og Nokian Tyres samarbejde med tre andre finske virksomheder i marts 2019 i et fælles proof-of-concept-projekt i EU's nordligste lufthavn. To autostyreret Valtra T254 Versu udstyret med Nokian Hakkapeliitta TRI-dæk, som hver trækker en 4,5 m bred fejemaskine ryddet landingsbanen ved Ivalo lufthavn i det finske Lapland.

Read more

VALTRA A SERIE HITECH 4 VINDER 'MACHINE OF THE YEAR'

25.2.2019

Valtra fejrer endnu en tilføjelse til listen over priser for sin fjerde generation. Den nye A Serie HiTech 4-modeller er blevet tildelt Machine of the Year 2019 i kategorien traktorer under 150 hk på SIMA i Paris.

Få mere at vide

Valtras fjerde generation blev lige endnu smartere

7.1.2019

Valtra opdaterer N-, T- og S-serie traktorerne over 130 kW til stage 5 emissionsstandarder i løbet af 2019. Samtidig introduceres flere nye funktioner, der forbedrer brugerkomforten.

Få mere at vide

Valtra N-serien traktorer fåes nu med luftaffjedret foraksel

7.1.2019

Valtra introducerer AIRES- luftaffjedret foraksel på Valtra N-serien i 2019.

Luftfjedring er meget udbredt på erhvervskøretøjer, men på traktorer har det været en Valtra-funktion i over 20 år. En luftaffjedret foraksel giver hurtigere reaktion og bedre stødabsorption især i hurtige akselbevægelser og når akselbelastningen ændres hurtigt som i frontlæsserbrug. Dette gør operatørens komfort betydelige bedre med denne luftaffjedret foraksel.

Få mere at vide

Connect, Care and Go!

7.1.2019

Valtra-kunderne kan nu drage fordel af Valtra "Connect, Care & Go" -applikation, der giver dem adgang til en række tjenester som vil bidrage til en mere effektiv hverdag.

Få mere at vide

Valtra powershift til A Serien

7.1.2018

Valtra A-serien er nu blevet mere alsidig og komfortabel med introduktionen af de nye A104 og A114 modeller med HiTech 4 transmission.

Få mere at vide

Red Dot 2018 Design Award to Valtra A4 Series

9.4.2018

Valtra´s newest model series, Valtra A4 (75–130hp), has won the Red Dot 2018 Design Award in the category ‘Commercial Vehicles’. This award is a continuation to Valtra´s success in the world´s most famous and prestigious design award competition in which Valtra was recognized also in 2016 and 2017. The Red Dot Design Award recognizes the high-design quality of the A4 Series tractor.

Read more

VALTRA VINDER ‘MACHINE OF THE YEAR 2018’ PRISEN – SUCCESSEN FORTSÆTTER PÅ AGRITECHNICA

1.12.2017

Valtras T Serie har vundet den verdenskendte ‘Machine of the Year 2018’ pris indenfor det højeste hk-segment på Agritechnica messen i Hannover. Allerede om søndagen vandt Valtra T254 modellen priserne for henholdsvis “Tractor of the Year 2018” og “Best Design 2018” på samme messe. Afgørelsen blev truffet af uafhængige journalister fra de tyske landsbrugsfagblade Agrarheute, Traction, Agrartechnik, Land & Forst, Bayerisches Landwirtschaftliches Wochenblatt og andre internationale landbrugstidsskrifter.

Få mere at vide

Valtra på Agritechnica: Nyt Valtra SmartGlass til forbedret brugeroplevelse og sikkerhed

2.11.2017

Valtra, en globalt mærke under AGCO (NYSE:AGCO), introducerer den unikke SmartGlass forrude med gennemsigtigt display til landbrugstraktorer. Teknologien med det stærke og tydelige display, lamineret indvendigt i forruden, er en fremragende løsning, som giver en forbedret føreroplevelse under arbejde med traktoren, selv under de mest krævende forhold.

Få mere at vide

Valtra vinder ”Red Dot” designprisen igen i 2017

3.4.2017

Valtra’s SmartTouch armlænet, som blev præsenteret i Paris i februar måned, har vundet ”Red Dot 2017 Design Award” prisen mens fjerde generation Valtra N Serien modtog rosende omtale i samme konkurrence. Dette års pris er en fortsættelse af Valtra´s succes på verdens mest berømte og prestigefyldte designkonkurrence, hvor Valtra T4 Serien sidste år blev tildelt ”Red Dot 2016 Design Award”.

Få mere at vide

SMART TOUR

Vi ER PÅ TURNÉ

Valtra SmartTour er en fuldstænding fornyet  Valtra oplevelese på hjul. Hvert år rejser vi over hele Europa, hvor vi besøger de mest centrale steder for vores kunder og fans. I år fremviser vi de allerbedste løsninger, således  at du kan arbejde smartere – det revolutionerende nye armlæn, Valtra SmartTouch til N-, T- og S-serien samt hele 4. generation af Valtra-traktorer, herunder vores prisvindende T-serie og den helt nye A-serie. Velkommen ombord!

FIND EN BEGIVENHED I NÆRHEDEN

KOMMENDE BEGIVENHEDER

SIMA, Paris international agribusiness show 2020

Paris, November 8-12, 2020

EIMA INTERNATIONAL 2020

Bologna, November 11-15, 2020

VALTRA TEAM

ONLINE KUNDEMAGASIN

Valtra online kundemagasin indeholder seneste nyheder og oplysninger om nye produkter, referencer og meget mere.

Tilgængeligt nu!

READ NOW

Sociale medier

FACEBOOK

Følg os med ugentlige produktvideoer, kundehistorier oplysninger om produktindsigt, throwback torsdage og meget mere

INSTAGRAM

Følg os for eksklusive  og ubegrænsede Valtra-produkt studiefotos, kundehistorier, konkurrencer, livefeeds fra begivenheder osv.

YouTube

Følg os på YouTube for de seneste produktvideoer, begivenheder osv.