share

NYHEDER OG BEGIVENHEDER

Seneste nyt

Planteskole med tradition for Valtra

04/07/2024

På Johansens Planteskole i Børkop er der stor tradition for at køre Valtra. I dag kører intet mindre end seks Valtra-traktorer rundt blandt træer og planter på planteskolens mange hektar jord. To af deres traktorer er udstyret med en helt speciel feature, til deres arbejde med højværdiafgrøder.

Læs mere

Valtra-traktor brugt i udviklingen af ny teknologi

04/07/2024

Landmandssønnen fra Nordfyn, Rasmus Emil Hansen, har sammen med sin virksomhedspartner stiftet PerPlant. Her har man udviklet en ny teknologi, der ved brug af specialkameraer og sensorer optimerer landmandens arbejde i marken. Holdet bag den innovative teknik har brugt en Valtra-traktor til at teste og udvikle teknologien.

Læs mere

En yngre Valtra og en ældre Volvo er et godt makkerpar

24/06/2024

Brian Jensen på 53 drømte som dreng om at blive landmand og køre traktor dagen lang. Skæbnen ville noget andet, og i dag beskæftiger han sig med naturgenopretning i Nordvestsjælland. Heldigvis gik drømmen om at køre traktor alligevel i opfyldelse, for i hans arbejde i dag kan han ikke undvære sin Valtra.

Læs mere

Landmand og hustru valgte utraditionelt køretøj til bryllupskørsel

07/06/2024

I pinsen ringede kirkeklokkerne i Hillerslev Kirke for det nygifte ægtepar Arne Overgaard og Camilla Overgaard fra Thy. Mens langt de fleste nygifte efter vielsen bliver fragtet fra kirken i hestevogn eller en skinnende veteranbil, så havde det nygifte ægtepar valgt at gå i en helt anden retning.

Læs mere

Valtra skal levere strøm til kampen mod vandmasserne

27/05/2024

Valtra er langt mere end bare traktorer. I deres sortiment findes der også nødstrømsgeneratorer, der kan bidrage til at skabe både tryghed og sikkerhed hos landmænd med klimastalde. Men potentialet og mulighederne er endeløse, og i virksomheden Faurkilde.dk har man netop investeret i en nødstrømsgenerator til at tage kampen op mod vandmasser og oversvømmede kældre.

Læs mere

Far og søn driver marker og maskiner i fællesskab

24/05/2024

Mathias er uddannet maskinmekaniker og driver landbrug sammen med sin far. Kombinationen af at have en stor viden om maskiner og en passion for landbrug har fået Mathias til at indgå i et maskin- og landbrugsfællesskab med sin far.

Læs mere

Valtra bruges til markforsøg – baner vejen for fremtidens traktorer

06/05/2024

To særligt specielle Valtra-traktorer er netop blevet overdraget til AGCO Innovation Center i Randers. Opgaverne de skal varetage, er lidt udover det sædvanlige. De skal udelukkende bruges til at teste og køre markforsøg, der skal bidrage til udviklingen af fremtidens traktorer og redskaber.  

Læs mere

Viborg Kommune har fået specialtilpasset to Valtra-traktorer

24/04/2024

To Valtra-traktorer har til opgave at holde rabatterne i skak i Viborg Kommune. De to traktorer er blevet bygget med klippere og er specialtilpasset til opgaven.

Læs mere

Valtra-traktorer på Fannerupgård kører hver mere end 1.200 timer årligt

24/04/2024

Fannerupgård ApS på Djursland lader sine fire Valtra-traktorer løfte mange af opgaverne i marken. Til august har de haft de fire traktorerne i tre år, og de har alle rundet 4000 timer.   

Læs mere

VALTRA HAR DEN BEDSTE GPS AUTOSTYRING PÅ MARKEDET

22/04/2024

I en uafhængig undersøgelse, udført af følgende fagmedier; Koneviesti fra Finland, Trekker fra Holland, Bedre Gårdsdrift fra Norge og TraktorTech fra Danmark, blev Valtras autostyring og brugerflade afprøvet og efterfølgende vurderet til at være den bedste af alle testede systemer.

Læs mere

Ny og længe ventet Valtra-model på forårstur rundt i landet

22/03/2024

Inden længe slår alle landets Valtra-forhandlere dørene op. Det sker, når den helt nye S-serie traktor, i løbet af april, skal på demotur rundt i landet. Her vil det være muligt at prøvekøre Valtras nye topmodel.

Læs mere

Grøntsagsproducent købte Valtra ved et tilfælde – nu er den det eneste rigtige

22/03/2024

I starten af 90’erne var der blot to traktorforhandlere at vælge imellem i lokalområdet omkring Lammefjorden. Så da den dengang nyetablerede grøntsagsproducent, Brogaard, skulle købe ny traktor, endte det med en Valtra. Det viste sig at være et godt valg, og siden er mange Valtra-traktorer blevet føjet til maskinparken.

Læs mere

NYT ARBEJDSLYSSYSTEM TILGÆNGELIGT FRA VALTRA UNLIMITED

20/03/2024

NYT ARBEJDSLYSSYSTEM TILGÆNGELIGT FRA VALTRA UNLIMITED

Valtra Unlimited har afsløret et nyt LED-arbejdslyssystem, der gør det muligt for traktorførere at tilpasse deres arbejdslys. Føreren kan vælge sin egen foretrukne farvetemperatur fra en varm gul 2700K til en kold blå 6500K samt ændre lysintensiteten fra 0 og op til 2900 lumen.

Læs mere

Stort landbrugsfælleskab valgte Valtra, fordi den opfylder alle vores kriterier

25/02/2024

Dansk Landbrugs Management købte for et år siden tre Valtra N-serie-traktorer til deres landbrugsfællesskab. Beslutningen om at det netop skulle være Valtra, der skulle indgå i maskinparken, blev truffet på baggrund af en grundig analyse af, hvilken traktor, der kunne løse opgave bedst.

Læs mere

Det første år med ”The Beast”: Her er dommen fra tre Valtra-fører

23/02/2024

De første traktorer fra Valtras Q-serie, The Beast, har kørt i det danske land i ét år nu. Vi har spurgt tre traktorfører, hvordan de har oplevet det fra førerhuset. 

Læs mere

Når baglæns er det nye forlæns

26/01/2024

Andreas Sundstrup stiftede sidste år virksomheden Vinkel Skovservice. Den første Valtra, han købte, var med TwinTrac. Siden er flere Valtra'er kommet til – alle med TwinTrac - fordi det har vist sig, at skovarbejdet er meget lettere og mere komfortabelt, når man arbejder baglæns.

Læs mere

Vognmandsforretning købte traktor til deres yngste ansatte

26/01/2024

En nordsjællandsk vognmands- og entreprenørvirksomhed tilføjede for nylig en helt ny Valtra til samlingen af lastbiler og gravemaskiner. Traktoren købte de, for at virksomhedsejerens unge søn kunne være en del af hverdagens opgaver. Den nye Valtra viste sig at blive en stor gevinst for hele virksomheden. 

Læs mere

Valtra er med til at skabe flere bæredygtige grusveje i Danmark

19/12/2023

En grusvej er langt mere end bare en vej lavet af grus. Den sjællandske entreprenørvirksomhed Grusvej.dk har skabt en virksomhed, der kun beskæftiger sig med at etablere grusveje - på en ny og mere bæredygtig måde. Til dén opgave bruger han tre Valtra-traktorer.

Læs mere

Valtra skaber ny trend i lokalområde

19/12/2023

Henrik Poulsen tilbringer dagligt mange timer i sine Valtra-traktorer. Med så mange timer bag rettet, gør han gerne lidt ekstra ud af køreoplevelsen. Derfor valgte han at få lavet en række specialløsninger til sine traktorer – nu har noget af udstyret startet en trend i lokalområdet.   

Læs mere

Valtra-forhandler sikrer kunderne fuld udnyttelse af traktoren

24/11/2023

For Valtra-forhandleren J. Dyhr på Sydfyn er det vigtigt, at kunderne får mest muligt ud af deres traktor. Derfor arrangerer de brugerkurser, der skal sikre, at kunderne kender traktorens systemer og kan finde ud af at anvende dem. 

Læs mere

Valtra Unlimiteds nye Smart Top Link sparer gødning

22/11/2023

Valtra Unlimited introducerer Smart Top Link, der giver mere præcis gødningstildeling.

Smart Top Link sparer gødning ved automatisk at justere længden på den hydrauliske topstang mellem traktoren og gødningssprederen, så sprederen hele tiden er kalibreret korrekt under arbejdet. 

Læs mere

The Boss flytter ind ved trofast Valtra-kunde

22/11/2023

Medarbejderne ved Frandsbjerg Agro gav tommel op til den nye S-serie på dette års Agritechnica og kan i det kommende år tilføjer hele tre styks af den spritnye Valtra-traktor ”The Boss” til flåden af traktorer i virksomheden.

Læs mere

AGCO og Neste hjælper landmænd med at reducere CO2-udledningen

21/11/2023

Det finske traktorbrand Valtra, som er et førende AGCO-brand, samarbejder med Neste og AGCO Finance om at hjælpe landmænd med at reducere deres CO2-aftryk ved at øge opmærksomheden om Neste MY Renewable Diesel og gøre det bæredygtige brændstof tilgængeligt for landmændene. Valtra er verdens første traktorproducent, der fylder sine nye traktorer op med Neste MY Renewable Diesel. 

Læs mere

Valtra Coach-app hjælper med at spare brændstof

21/11/2023

Valtra hjælper traktorførere med at spare brændstof med Valtra Coach-appen. Innovativ app bruger telemetridata til at reducere tomgangstid og sænke CO2-udledningerne.

Læs mere

Grøntsagsproducent kører Valtra

24/10/2023

Logistik og planlægning er essentielt for grøntsagsproducenten Tinggaard A/S. Hverdagen består af at så, høste og pakke grøntsagerne, og derfor er det afgørende for virksomheden, at de har driftssikkert maskineri, der kun kræver minimalt vedligehold – det får de med Valtra, vurderer medejer Henrik Ebbesen.

Læs mere

Nyt forsøg med dæktryksregulering

24/10/2023

Sænk dæktrykket til 0,6 bar i marken, og landmanden vil opleve, øget effektivitet og et mindre brændstofforbrug. Sådan lyder resultatet af et nyt forsøg udført af agronomiteamet på AGCO Innovation Center i Randers. 

Læs mere

Effektiv produktion i Finland

24/10/2023

Laursen Group er en skoventreprenørvirksomhed, der har eksisteret i mere end 20 år. Tilbage i 1995 købte de deres allerførste Valmet-traktor, og siden har mange Valmet- og Valtra-traktorer fundet vej til den midtjyske virksomhed. Senest fik de leveret hele fire nye traktorer til samlingen på én gang, som de glæder sig til at sætte i sving.    

Læs mere

Midtjysk skoventreprenør med 10 Valtra-traktorer: Vi har én til enhver opgave

27/09/2023

Laursen Group er en skoventreprenørvirksomhed, der har eksisteret i mere end 20 år. Tilbage i 1995 købte de deres allerførste Valmet-traktor, og siden har mange Valmet- og Valtra-traktorer fundet vej til den midtjyske virksomhed. Senest fik de leveret hele fire nye traktorer til samlingen på én gang, som de glæder sig til at sætte i sving.    

Læs mere

Valtra Guide systemet, har fået flere og nye funktioner, der gør arbejdet i marken mere enkelt, nøjagtigt og effektivt.

26/09/2023

Valtra Guide er teknologisk redskab i traktoren, der ved hjælp af GPS kan optimere dit arbejde i marken, så det bliver mere præcist. Der er mange fordele ved at anvende Valtra Guide, idet man i højere grad udnytter og maksimere det dyrkede område. Valtra Guide-platformen har nu fået en række af nye funktioner, herunder to nye vendemønstre samt det helt nye Valtra Zone Control. 

Læs mere

Valtra lancerer sjette generation af S-serien; designet og bygget i Finland

22/09/2023

For nylig afslørede Valtra den seneste generation af vores flagskib. S-serien, en traktor med mange hestekræfter. Efter betydelige investeringer i vores fabrik i Finland, vil 6. generation af S-serien nu blive produceret i Suolahti.

Læs mere

Specialtilpasset Valtra knuser træer og stubbe i Vesthimmerland

28/08/2023

I hjertet af det naturskønne Vesthimmerland har Vesthimmerlands Maskinskovning etableret sig som den førende aktør inden for skov og naturpleje. Til at klare opgaverne benytter de sig bl.a. af en række Valtra-traktorer, som de har fået tilpasset til arbejdet. 

LÆS MERE

Servicetekniker igennem tre årtier har Valtra-blod i årene

28/08/2023

Christian Johansen begyndte som maskinmekanikerlærling hos den lokale maskinforhandler tilbage i 90’erne, da han var blot en teenager. I år har han været hos selvsamme maskinforhandler i 33 år, og det lader ikke til, at han stopper før pensionsalderen indtræffer. Efter mere end tre årtier på samme arbejdsplads, har han oplevet, hvordan både arbejdspladsen, branchen og traktorerne har udviklet sig.    

LÆS MERE

2 Østjyske landmænd og 2 Valtra’er = Et værdifuldt samarbejde og arbejdsfællesskab

28/07/2023

To landmænd fra Østjylland, med hver deres landbrug, har arbejdet sammen i mere end et årti. De hjælper hinanden med markarbejdet når det giver mening, og låner hinandens materiel. Tidligere på året blev samarbejdet løftet et yderligere niveau op, da de besluttede sig for at købe to traktorer, der taler samme sprog og kører på de samme systemer.  

LÆS MERE

Få klima-rabat når du køber en ny Valtra - find ud af om du er kvalificeret

20/07/2023

Vælger du en mere miljøvenlig motor på din kommende Valtra, eller er du i forvejen økologisk producent, så er der nu rabatter at hente, når du investerer i en ny traktor. Læs videre, for at se, om du opfylder kravene til de nye rabatter. 

LÆS MERE

Med landmanden i fokus testes Valtra

27/06/2023

I det internationale AGCO-Agronomy team ’ Agronomy and farm solution’ arbejder i alt otte agronomer, fordelt over hele verden, dagligt med at teste og lave forsøg med traktorer og nye arbejdsmetoder. To af dem sidder i Randers – og én af dem er Sophie Rothaus Hvitved Madsen  

LÆS MERE

Valtra Unlimited får funktionalitet og personlighed til at gå op i en højere enhed

31/05/2023

Igennem de seneste 10 år har Valtra leveret skræddersyede traktorer fra Valtra Unlimited Studio. Med Valtra Unlimited kan landmænd og andre traktorfører få tilpasset deres traktorer til deres specifikke behov og ønsker, samtidig med at der er mulighed for at sætte et unikt og personligt præg på traktoren.  

LÆS MERE

Valtra er et godt alternativ til de traditionelle entreprenørmaskiner

31/05/2023

Den Sjællandske entreprenørvirksomhed NM Enterprise bruger hele tre Valtra-traktorer til at løse mange af deres opgaver. Oplevelsen er, at traktorerne klarer opgaverne mindst lige så godt som de gængse entreprenørmaskiner - og så er de ovenikøbet langt mere rentable at anvende. 

LÆS MERE

Q-serien i marken: ”Den har mere power end nogen anden traktor jeg har haft”

02/05/2023

Vejret i påskedagene kaldte på at komme i marken og køre gylle, men i år blev gyllesæsonen noget særlig for 23-årige planteavler Nicklas Kousgaard Jørgensen.

LÆS MERE

Mere end en stangvare – Valtra er den ”sjoveste” traktor på markedet

02/05/2023

Valg af interiør, dæk, smart farming-udstyr, lygter og farve - mulighederne er mange når Valtra-kunder skal designe og købe ny traktor.

LÆS MERE

Valtras Q-serie vinder Red Dot Award 2023 i kategorien Produktdesign

21/04/2023

I den her uge fejrede Valtra endnu en sejr, da deres nye "The Beast" Q-serie-traktor vandt den eftertragtede Red Dot-pris i kategorien Produktdesign

LÆS MERE

Få fuldt udbytte af den nyeste dækteknologi med Valtras dæktryksregulering

31/03/2023

Automatisk dæktryksregulering på din nye Valtra-traktor er til gavn for både jorden, produktivitet og ikke mindst økonomien. Justér dæktrykket til den enkelte opgave uden at forlade traktoren.

LÆS MERE

Kursus i præcisionslandbrug til lokale landmænd

31/03/2023

"Min forhandler hjælper mig med at blive bedre til mit arbejde"

Landmand Mikkel Hansen købte i foråret 2022 en Valtra-traktor fra den lokale forhandler J. Dyhr, hvor han straks fik den vejledning han havde brug for, for at han trygt kunne komme i gang med at anvende de smart farming-løsninger der er i traktoren.

LÆS MERE

Valtra fejrer fem år med reduktion af CO2-udledningerne ved hjælp af grøn diesel

21/03/2023

I år er det fem år siden, Valtra indledte et samarbejde med energiselskabet Neste om bæredygtig diesel. Det finske traktorbrand benytter Neste MY Renewable Diesel til alle tests af deres traktorer, og brændstoftanken på hver eneste traktor fyldes med den bæredygtige diesel, inden traktoren forlader fabrikken i Suolahti i Finland. Valtras mangeårige interesse for bæredygtigt brændstof er en del af en bredere strategi om at reducere virksomhedens CO2-aftryk.

LÆS MERE

10 år med kundetilpassede finske traktorløsninger

21/03/2023

I år markerer Valtra Unlimited sit 10-års-jubilæum for levering af kundetilpassede traktorløsninger til både landbrug, luftfart, skovbrug, kommunalt brug og andre specialistsektorer.

I forbindelse med en Valtra Unlimited-testkørsel i Finland præsenterede Valtra-specialister og brancheeksperter fra Unlimiteds netværk af samarbejdspartnere, blandt andet Nokian Heavy Tyres, Piippo Hydraulics, Kesla, Vuomet, Noremat, PTG og Arctic Aebi Schmidt, nogle af nyhederne fra Valtra Unlimited.

LÆS MERE

Første år med TwinTrac: Vi kan se en forskel i både effektivitet og arbejdsvilkår

23/2/2023

På Hjortlund Landbrug bruger de mange timer på arbejdet i kartoffelmarkerne. Det betyder at medarbejderne tilbringer mange timer i traktoren med vrid i krop og nakke for at styre det påmonterede redskab. For et år siden fik de to Valtra-traktorer med vendbar kabine, og det har vist sig at gøre en forskel for både effektivitet og arbejdsvilkår. 

LÆS MERE

Danske maskinstationer og landmænd har været med til at udvikle opfindelse, der skaber tryghed i trafikken

23/2/2023

Det kan være svært at orientere sig i trafikken, særligt med et frontredskab på traktoren. På AGCOs Innovationscenter i Randers har de i samarbejde med en række danske landmænd udviklet systemet Unlimited VIEW, der giver overblik og minimerer risikoen for ulykker i trafikken. 

LÆS MERE

Købte traktor før lancering: ”Det eneste jeg vidste var at den var rød”

9/2/2023

Allerede tilbage i foråret 2022, før Valtras nyeste traktor-serie blev lanceret, blev den første købsaftale på den nye Q-Serie traktor underskrevet. Nu er den leveret til kunden, og forventningerne til forårets opgaver i marken er store, fortæller driftsleder.

LÆS MERE

The Beast vises frem i Herning

21/11/2022

Snart bliver dørene endelig slået op til en længeventet udgave af Agromek, og teamet bag Valtra glæder sig utrolig meget til at fremvise den nye Q-Serie, der også går under navnet The Beast.

LÆS MERE

VALTRA UNLIMITED VIEW

17/11/2022

Valtra Unlimited VIEW er et nyt system frigivet i anledningen af 10 års jubilæet for Valtra Unlimited. Unlimited VIEW løsningen er et glimrende eksempel på den fremtidige vision for Valtra Unlimited, efterhånden som vi fokuserer mere og mere på at udvikle intelligente løsninger, der opfylder kundernes behov.

LÆS MERE

Thinks like a pro. Works like a beast. Valtras Q-serie er her!

9/2/2022

Valtras generation 5 modelserie er nu fuldendt med en helt ny traktor-serie, der placerer sig midt imellem den populære T- og S-serie. Q-serien som er designet, bygget og fremstillet i Finland og er den ideelle traktor til store bedrifter og entreprenører, der vil have ydeevne og integreret Smart-teknologi i 230-305 HK-serien. Ved at kombinere brancheførende design, komponenter af høj kvalitet og finish samt enestående support, har Q-serien både styrken, intelligensen og alsidigheden til at maksimere produktiviteten og samtidig reducere omkostningerne for store bedrifter og entreprenører.

LÆS MERE

Valtras N-serie vinder international designkonkurrence

4/11/2022

En af Valtras nyeste traktorserier, 5. generation af N-serien, vinder en Red Dot Design Award 2022. Prisen er givet i kategorien for produktdesign, Red Dot: Product Design.

Læs mere

Valtra på Danmarksturné med ny løsning til kartoffelavlerne

3/17/2022

Arbejdet forud for kartoffellægning kan i fremtiden blive langt nemmere og mere behageligt. Traktorbrandet Valtra og Grimme Skandinavien sætter fokus på fordelene ved at benytte Valtras TwinTrac-system, hvor redskaberne kan styres med fuldt udsyn gennem traktorens bagrude.

Læs mere

Nu kan du sende data direkte fra CropManager over i din Valtra

3/7/2022

Valtra er nu kompatibel med SEGES CropManager, hvilket muliggør lettere dataoverførsel til og fra traktoren, så man kan få det bedste ud af sine Valtra præcisionsværktøjer.

Læs mere

Valtra tildelt igen - G135 vinder iF Design Award

5/3/2021

IF Design Award er en af verdens mest prestigefyldte designkonkurrencer. Valtra G135 vandt i køretøjskategorien for produktdesign.

Læs mere

Valtras 5. generation af N- og T-serien er her

4/16/2021

Efter lanceringen af G-serien sidste år og A-serien i begyndelsen af dette år fortsætter Valtra udviklingen ind i femte generation ved at introducere de nye traktorer i N- og T-serien.

Læs mere

Valtras smarte frontlæsser - Precision Lift & Load-appen bringer styring af frontlæsseren til et nyt niveau

4/16/2021

Valtras omfattende erfaring med fabriksmonterede frontlæssere kulminerer i år med en helt ny styringsoplevelse af frontlæsseren. Sammen med deres femte generation af traktorer lancerer Valtra den helt nye Precision Lift & Load-app til SmartTouch-modeller i G-, N- og T-serien.

Læs mere

Valtra præsenterer 5. generation af A-serien

1/29/2021

Den populære Valtra A-serie, der to gange har modtaget prisen Machine of the Year, nemlig i 2017 og i 2019, går ind i sin 5. generation. Traktorsortimentet er nu tilgængeligt med mange nye funktioner, som kunderne har efterspurgt om. Modelserien består fortsat af syv modeller, der alle findes som såkaldte GL-modeller, der er udstyret med en brugervenlig mekanisk transmission. Den populære model med 105 og 115 hk findes også med en 4-trins Powershift-transmission. I disse HiTech 4-modeller styres trans­missionen elektronisk. Alle traktorer i A-serien leveres med Valtras berømte vendegearstransmission, inklusive den integrerede håndbremse.

Læs mere

Valtra fejrer 70-års jubilæum – med intelligente løsninger som omdrejningspunkt

1/29/2021

I 2021 runder Valtra de 70 år, og virksomheden fejrer jubilæet på mange forskellige måder i årets løb. For 70 år siden var der fokus på mekanisering af landbruget. Senere er fokus skiftet til blandt andet forbedring af sikkerheden under arbejdet, vækst i de enkelte landbrug og overordnet fremgang i landbrugssektoren. Valtras teknologier og serviceydelser har altid opfyldt kundernes behov. Men det er i de seneste 10 år, de største fremskridt er blevet opnået. I de kommende år forudser Valtra, at digitalisering og såkaldt Precision Farming-teknologi kommer til at ændre landbruget i betydelig grad.

Læs mere

Valtra Connect lærer at forudsige servicebehov

1/29/2021

Valtra Connect har i adskillige år givet traktorejere og deres lokale serviceteknikere mulighed for at fjernovervåge traktordata. I nær fremtid kan kunderne vælge at gøre dataene tilgængelige for AGCO Machine Monitoring Center, så servicebehov kan opdages på forhånd ved hjælp af løbende behandling og analyse af de data, traktorerne videresender.

Læs mere

Nyt topmoderne lakeringsanlæg på Valtra-fabrikken

1/29/2021

Valtra-fabrikken i den finske by Suolahti bliver snart endnu mere fleksibel og bæredygtig, når det nye, topmoderne lakeringsanlæg står færdigt. De detaljerede planer er i øjeblikket ved at blive udarbejdet, og det nye lakeringsanlæg forventes at være klar til drift i 2022.

Læs mere

Ny G-serie kickstarter 5. generation af Valtra traktorer

Helt ny model serie for Valtra

8/28/2020

G Serien er den første i den 5. generation af Valtra traktorer. På samme tid er det en helt ny model serie, som placeres mellem de populære A- og N-serier. G-serien er også den første traktor i 100–145 hk klassen som tilbyder SmartTouch betjening og mulighed for alt udstyret til præcisionslandbrug. 

Læs mere

Valtra-traktorer klar til præcisionslandbrug og automatiseret styring

Wayline Assistant forbedrer automatisk styring

8/28/2020

Valtra G, N, T og S traktor serierne er alle designet til præcisionslandbrug. Valtra tilbyder nu en ny Wayline Assistant mulighed sammen med Valtra Guide automatiseret styring.

Læs mere

Valtra sigter mod at kunne tilbyde en exceptionel traktoroplevelse

Ny strategi og nyt look

8/28/2020

Valtra har lavet en ny vision for at kunne tilbyde sine kunder den unikke og bedste traktoroplevelse i branchen. Den nye vision omfatter den samlede brugeroplevelse snarere end fokus alene på traktoren. 

Læs mere

Valtra afslører deres nye traktor-serie live på internettet den 28. august.

31/07/2020

Normalt er lanceringer af ny traktormodeller kun reserveret til pressen og forhandlere, men denne august organiserer den nordiske traktorproducent, Valtra, en anderledes type lancering, hvor alle er inviteret med.

”Lanceringen bliver en online begivenhed. Vi kommer til at præsentere en helt ny traktorserie sammen med en række andre produkter. Den anderledes lancering sker til dels på grund af den specielle situation vi står midt i, men også for give alle mulighed for at deltage i vores lancering,” fortæller Pamela Engels, Senior manager, Communication & Digital Marketing hos Valtra.

Læs mere

N154e Versu – Valtra nominerede til Tractor of the Year

8/11/2019

En traktor, der er mere end bare en traktor

Valtra N154e Versu er mere end bare en traktor. N154e Versu betyder muligheden for at skræddersy traktoren nøjagtigt til kundens individuelle behov allerede på produktionslinjen og i Unlimited Studio, hvor kun fysiske love og færdselsloven sætter grænsen. N154e betyder også mulighed for Valtra Connect, og Valtra Care tryghedsordning.

 

 

Læs mere

Smart Farming - Udfør traktoropgaver let og på færre platforme

8/11 2019

Valtra-traktorer klar til præcisionslandbrug og fremtiden

Valtra har taget et skridt ud i præcisionslandbrug og sigter nu mod Smart Farming. Smart Farming involverer mere end blot gradueret tildeling baseret på placeringsoplysninger eller anden individuel teknologi. I stedet er det en integreret del af et helt landbrugerens eller entreprenørens IT systemer, fra markplan til finansiel administration og økonomisk overblik af vedligeholdelsesomkostninger. Smart Farming er let, rentabelt og miljøvenligt.

Læs mere

Valtra bidrager til CO2 neutral fødevareproduktion

8/11/2019

Valtra og gødningsvirksomheden Yara samarbejder i et projekt, hvis mål er at reducere miljøbelastningen væsentligt, for græsproduktion, kød- og mælkeproduktionen. Det treårige projekt vil anvende Valtra Smart Farming-teknologier som Valtra Guide, Sektionskontrol, Gradueret tildeling og Valtra Connect telemetri.

Læs mere

Sikker og mere bæredygtig lufthavnsvedligeholdelse - Valtra og Nokian Dæk går sammen om et autostyreret snerydningsprojekt

30/9/2019

Robotstøvsugere og græsslåmaskiner er allerede virkelighed, men kan den samme idé anvendes på en 7-ton maskine, der rydder en landingsbane for sne? For at bevise at det kan man, indgik Valtra og Nokian Tyres samarbejde med tre andre finske virksomheder i marts 2019 i et fælles proof-of-concept-projekt i EU's nordligste lufthavn. To autostyreret Valtra T254 Versu udstyret med Nokian Hakkapeliitta TRI-dæk, som hver trækker en 4,5 m bred fejemaskine ryddet landingsbanen ved Ivalo lufthavn i det finske Lapland.

Read more

VALTRA A SERIE HITECH 4 VINDER 'MACHINE OF THE YEAR'

25.2.2019

Valtra fejrer endnu en tilføjelse til listen over priser for sin fjerde generation. Den nye A Serie HiTech 4-modeller er blevet tildelt Machine of the Year 2019 i kategorien traktorer under 150 hk på SIMA i Paris.

Få mere at vide

Valtras fjerde generation blev lige endnu smartere

7.1.2019

Valtra opdaterer N-, T- og S-serie traktorerne over 130 kW til stage 5 emissionsstandarder i løbet af 2019. Samtidig introduceres flere nye funktioner, der forbedrer brugerkomforten.

Få mere at vide

Valtra N-serien traktorer fåes nu med luftaffjedret foraksel

7.1.2019

Valtra introducerer AIRES- luftaffjedret foraksel på Valtra N-serien i 2019.

Luftfjedring er meget udbredt på erhvervskøretøjer, men på traktorer har det været en Valtra-funktion i over 20 år. En luftaffjedret foraksel giver hurtigere reaktion og bedre stødabsorption især i hurtige akselbevægelser og når akselbelastningen ændres hurtigt som i frontlæsserbrug. Dette gør operatørens komfort betydelige bedre med denne luftaffjedret foraksel.

Få mere at vide

Connect, Care and Go!

7.1.2019

Valtra-kunderne kan nu drage fordel af Valtra "Connect, Care & Go" -applikation, der giver dem adgang til en række tjenester som vil bidrage til en mere effektiv hverdag.

Få mere at vide

Valtra powershift til A Serien

7.1.2018

Valtra A-serien er nu blevet mere alsidig og komfortabel med introduktionen af de nye A104 og A114 modeller med HiTech 4 transmission.

Få mere at vide

Red Dot 2018 Design Award to Valtra A4 Series

9.4.2018

Valtra´s newest model series, Valtra A4 (75–130hp), has won the Red Dot 2018 Design Award in the category ‘Commercial Vehicles’. This award is a continuation to Valtra´s success in the world´s most famous and prestigious design award competition in which Valtra was recognized also in 2016 and 2017. The Red Dot Design Award recognizes the high-design quality of the A4 Series tractor.

Read more

VALTRA VINDER ‘MACHINE OF THE YEAR 2018’ PRISEN – SUCCESSEN FORTSÆTTER PÅ AGRITECHNICA

1.12.2017

Valtras T Serie har vundet den verdenskendte ‘Machine of the Year 2018’ pris indenfor det højeste hk-segment på Agritechnica messen i Hannover. Allerede om søndagen vandt Valtra T254 modellen priserne for henholdsvis “Tractor of the Year 2018” og “Best Design 2018” på samme messe. Afgørelsen blev truffet af uafhængige journalister fra de tyske landsbrugsfagblade Agrarheute, Traction, Agrartechnik, Land & Forst, Bayerisches Landwirtschaftliches Wochenblatt og andre internationale landbrugstidsskrifter.

Få mere at vide

Valtra på Agritechnica: Nyt Valtra SmartGlass til forbedret brugeroplevelse og sikkerhed

2.11.2017

Valtra, en globalt mærke under AGCO (NYSE:AGCO), introducerer den unikke SmartGlass forrude med gennemsigtigt display til landbrugstraktorer. Teknologien med det stærke og tydelige display, lamineret indvendigt i forruden, er en fremragende løsning, som giver en forbedret føreroplevelse under arbejde med traktoren, selv under de mest krævende forhold.

Få mere at vide

Valtra vinder ”Red Dot” designprisen igen i 2017

3.4.2017

Valtra’s SmartTouch armlænet, som blev præsenteret i Paris i februar måned, har vundet ”Red Dot 2017 Design Award” prisen mens fjerde generation Valtra N Serien modtog rosende omtale i samme konkurrence. Dette års pris er en fortsættelse af Valtra´s succes på verdens mest berømte og prestigefyldte designkonkurrence, hvor Valtra T4 Serien sidste år blev tildelt ”Red Dot 2016 Design Award”.

Få mere at vide

SMART TOUR

Vi ER PÅ TURNÉ

Valtra SmartTour er en fuldstænding fornyet  Valtra oplevelese på hjul. Hvert år rejser vi over hele Europa, hvor vi besøger de mest centrale steder for vores kunder og fans. I år fremviser vi de allerbedste løsninger, således  at du kan arbejde smartere – det revolutionerende nye armlæn, Valtra SmartTouch til N-, T- og S-serien samt hele 4. generation af Valtra-traktorer, herunder vores prisvindende T-serie og den helt nye A-serie. Velkommen ombord!

FIND EN BEGIVENHED I NÆRHEDEN

KOMMENDE BEGIVENHEDER

SIMA, Paris international agribusiness show 2020

Paris, November 8-12, 2020

EIMA INTERNATIONAL 2020

Bologna, November 11-15, 2020

VALTRA TEAM

ONLINE KUNDEMAGASIN

Valtra online kundemagasin indeholder seneste nyheder og oplysninger om nye produkter, referencer og meget mere.

Tilgængeligt nu!

READ NOW

Sociale medier

FACEBOOK

Følg os med ugentlige produktvideoer, kundehistorier oplysninger om produktindsigt, throwback torsdage og meget mere

INSTAGRAM

Følg os for eksklusive  og ubegrænsede Valtra-produkt studiefotos, kundehistorier, konkurrencer, livefeeds fra begivenheder osv.

YouTube

Følg os på YouTube for de seneste produktvideoer, begivenheder osv.

Sædet drejer 180 grader – Nyt samarbejde sætter fokus på bedre udsyn til redskaber

9/13/2021

Traktorbrandet Valtra og Special-Maskiner A/S går nu sammen for at skabe opmærksomhed på Valtras unikke vendbarførerplads-funktion. En Valtra traktor bliver monteret med en Dücker-armklipper, og skal køre rundt i Danmark på demotur hos interesserede kunder.

Læs mere