share

Ny og længe ventet Valtra-model på forårstur rundt i landet

Inden længe slår alle landets Valtra-forhandlere dørene op. Det sker, når den helt nye S-serie traktor, i løbet af april, skal på demotur rundt i landet. Her vil det være muligt at prøvekøre Valtras nye topmodel.

I november 2023 løftede Valtra sløret for den nye og forbedrede S-serie, der med sine op til 420 hestekræfter også er den kraftigste Valtra-traktor til dato. Den nye topmodel har fået en overhaling på flere fronter, blandt andet med en ny og kraftigere motor, flere hestekræfter, forstærket PTO og et kraftigt hydrauliksystem.

Nu er der for alvor mulighed for at få syn for sagen og afprøve den nye traktor. To toptunede S-serie-traktorer lander i Danmark til april, hvor deres ærinde er at tunere rundt til alle landets Valtra-forhandlere. Bent Henneberg, der er salgs- og produktspecialist i Valtra Danmark, glæder sig meget til, at den længe ventede S-serie for alvor vises frem.

”Netop den her Valtra-model har været efterlyst af vores kunder, så vi glæder os meget til at skyde demoturen i gang. Vi har gode erfaringer med den slags demoture rundt i landet, for det giver vores kunder og andre interesserede en unik mulighed for at prøve traktoren i marken med de rigtige redskaber, samtidig med at der er råd og vejledning at hente fra forhandlerne,” siger Bent Henneberg.

De to Valtra S416 besøger i alt syv steder i hele Danmark. Turen starter på Lystrup Gods ved Faxe på Sjælland onsdag den 3. april og kører derefter videre fra Sjælland til Fyn og derefter Jylland. Demoturen slutter i det sydjyske torsdag den 11. april.

Optimeret på flere fronter

Hos Valtra-teamet i Danmark er de særdeles begejstret for den nye S-serie, der fremover vil blive bygget og produceret i Valtras eget hjemland Finland. Begejstringen for den nye topmodel skyldes desuden, at Valtra nu tilbyder et komplet og fuldendt produktprogram til de professionelle brugere.

”Med den nye S-serie har vi nu en traktor til ethvert behov. Vores mere professionelle kunder, indenfor både landbrug, skov og entreprenør, har savnet en stor traktor med flere kræfter, og det får de nu med den nye Valtra S-model,” siger Bent Henneberg og fortsætter:

 ”Den nye serie er meget stærkere på flere parametre. Den har fået flere hestekræfter end nogen anden Valtra med op til 420 hk. fra den 8,4 liters AGCO Power motor. Hydrauliksystemet er opdateret og traktoren kan udstyres med to hydraulikpumper, hver med en kapacitet på 200 liter i minuttet. Så jeg kan med garanti sige, at man ikke kommer til at savne power.”

Derudover er S-serien også udstyret med nogle velkendte Valtra-klassikere såsom trinløs transmission og den luksuriøse kabine. Det er desuden muligt at tilpasse traktoren med Valtra Unlimited Studio, så både udstyr og udseende er skræddersyet til den enkelte kunde.

”Vi kan godt være stolte af den her traktor. Og jeg er helt overbevist om, at folk bliver lige så begejstrede som os, når de selv oplever at sidde i den nye Valtra S-serie,” siger Bent Henneberg.  

Sådan ser turen ud 

Dyk ned i programmet og find ud af, hvornår du kan deltage i en demo nær dig. Du kan finde de præcise lokationer på Valtras hjemmeside.

·         Østsjælland: Karl Mertz – 3. april kl. 9.00 til 13.00

·         Vestsjælland: Rasmus Degn – 4. april kl. 15.00 til 18.00

·         Fyn: J. Dyhr – 5. april kl. 12.00 til 17.00

·         Nordjylland: Agrotek – 8. april kl. 14.00 til 18.00

·         Østjylland: Midtdjurs Traktorlager – 9. april kl. 13.30 til 16.30

·         Vestjylland: Holmsland Maskinforretning – 10. april kl. 10.00 til 15.00

·         Sydjylland: Valtec – 11. april kl. 12.30 til 15.30