share

Valtra Unlimited VIEW

Intelligent elektronisk kamerabaserede advarselssystem

Valtra Unlimited VIEW er et nyt system frigivet i anledningen af 10 års jubilæet for Valtra Unlimited. Unlimited VIEW løsningen er et glimrende eksempel på den fremtidige vision for Valtra Unlimited, efterhånden som vi fokuserer mere og mere på at udvikle intelligente løsninger, der opfylder kundernes behov." Siger Senior Manager Brand Management ved Unlimited Operations, Petri Loukiala.

VIEW er et kamerabaseret system til traktorføreren, der øger sikkerheden både i trafikken og på marken. Systemet registrerer automatisk trafik, der krydser foran traktoren, når der køres med frontredskaber som f.eks. fronttanke og frontskårlægger.

"Unlimited VIEW løsningen er et fremragende eksempel på Valtra Unlimiteds fremtidige vision, da vi fokuserer mere og mere på at udvikle intelligente løsninger, der opfylder kundernes behov."

Petri Loukiala, Senior Manager, Brand Management, Unlimited Operations.

VIEW systemet har tre visninger, som kan vise venstre, højre og bagerste kameraperspektiv. Systemet skifter automatisk til bakkameraet, når traktoren bakker, og viser automatisk de to frontkameraer, når blinklyset bliver aktiveret. Når der bakkes vil bakkameraet registrere mennesker og trafik bag ved traktoren og dermed mindske risikoen for ulykker.

Systemet bruger ISOBUS information og maskinlæringsalgoritmer til at identificere farer så føreren kan blive underrettet. Chauførerens stressniveau sænkes, da en monitoren med høj opløsning viser information og visuelle meddelelser på en let og intuitiv måde. Kameravisninger og akustiske meddelelser kan ændres efter behov.

Denne nye mulighed fra Unlimited er tilgængelig og bliver  fabriksmonteret via Unlimited Studio, hvor kunder også kan få monteret ekstra kameraer og andet valgfrit tilbehør.