share

OM VALTRA

VALTRA ER DEN ENESTE TRAKTORPRODUCENT I NORDEN

DER, HVOR VI KOMMER FRA, GÅR VI VORES EGNE VEJE

Valtra traktorer er kendt for pålidelighed, alsidighed, holdbarhed og nordiske rødder. Hver traktor er specialdesignet til den enkelte kundes behov og er produceret til at kunne modstå barske klimaer. Traktorerne leverer den højeste ydeevne til de mest krævende arbejdsforhold.

Nutidens Valtra traktorer kombinerer arven fra Finlands Valmet og Sveriges Volvo BM. Forløberen for alle Valtra traktorer blev præsenteret for over hundrede år siden i 1913, da Munktell lancerede 30-40-modellen. Virksomhedens rødder strækker sig tilbage til 1832 i Sverige og 1951 i Finland.

Læs hele historien

KONTAKTOPLYSNINGER

Vi håber, at du finder alle de oplysninger du har brug for på dette site. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte din lokale Valtra-repræsentant. Valtras PR-team besvarer spørgsmål fra presse og medier, arrangerer pressekonferencer og faciliterer interviews med Valtras ledelse.

Du kan også kontakte os direkte via vores side med kontaktoplysninger.

Kontakt os

NYHEDER OG BEGIVENHEDER

Læs de seneste Valtra-nyheder og holde dig ajour med kommende begivenheder og prøvekørselslejligheder.

Få mere at vide

KARRIERE HOS VALTRA

Valtra kombinerer en lang og imponerende historie med nutidens avancerede teknologiske ekspertise. Vi er en international virksomhed, hvilket kan ses i stort set alle aspekter af vores arbejde. Valtra er en del af den globale AGCO Corporation, hvilket betyder, at vi kan tilbyde alsidige udviklingsmuligheder og attraktive karriereveje inden for vores organisation.

Læs mere