share
Valtra tractors full model range 5th generation fleet in the field Italy 2021

Valtra-traktorer

Den bedste traktoroplevelse

Traktorer Unlimited Andre produkter

Valtra products

VALTRA-TRAKTORER: NU I DERES 5. GENERATION

Udforsk vores traktormodelsortiment fra F til S. Uanset om dit arbejde fører dig til marken, i skoven eller ud på de åbne veje, er Valtra løsningen. Hvilken er din arbejdsmaskine?

5. generation af vores maskiner i A-, G-, N- og T-serien kan købes nu.

Få arbejdet gjort. Få en Valtra.

UDFORSK VORES SHOWROOM

TRAKTORER

DERFOR SKAL DU VÆLGE VALTRA?

 

Valtra-traktorer er klar til at håndtere en hvilken som helst udfordring, uanset om det er på gården, på vejen eller i skoven: De er pålidelige arbejdsmaskiner i et hvilket som helst miljø. Hver eneste traktor er skræddersyet til hver enkelt ejers ønsker og behov.

Vælg blandt Valtras traktorserier, der har fra 75 til 405 HK og leveres i flere forskellige modeller og med forskellige transmissionsmuligheder – som alt sammen kan skræddersys til lige præcis dine ønsker og behov, uanset hvad du arbejder med.

Valtra er løsningen til segmenter lige fra landbrug, skovbrug, kommunale opgaver og lufthavnsvedligeholdelse til bygge/anlæg og mange andre brancher. Alle vores traktorserier er udviklet med komfort og brugervenlighed som førsteprioritet, samtidig med at vi gør brug af de seneste teknologiske landvindinger for at gøre dit arbejde så omkostningseffektivt og effektivt som muligt. Alle vores traktorer kan tilpasses vidt forskellige behov.

Vil du godt selv prøve?

Book en prøvetur

Kontakt din Valtra-forhandler

Find den nærmeste forhandler

Er der noget, du gerne vil spørge os om?

Kontakt os

SMARTTOUCH: NEMMERE AT BRUGE END EN SMARTPHONE

Det prisvindende Valtra SmartTouch-armlæn er så nemt at bruge, at det virkelig løfter din traktors produktivitet op til et helt nyt niveau. Kombinationen af den berøringsfølsomme 9"-skærm, det intelligente universalkørehåndtag, det nye hydrauliske joystick og den fuldt integrerede teknologi betyder, at SmartTouch virkelig letter dit arbejde og giver dig den bedste og mest intuitive brugeroplevelse, man kan forestille sig, når du kører din traktor.

Læs mere

VALTRA UNLIMITED: INGEN BEGRÆNSNINGER

Vores unikke Unlimited Studio giver dig mulighed for at få præcis den traktor, du vil have og har brug for. Unlimited Studio kan tilføje udstyr og tilbehør, der ikke allerede bliver installeret på fabrikken i den normale produktionsproces.

Uanset om du har brug for en traktor til vedligeholdelse af veje, til skovbrug eller til kommunale opgaver, eller om du har brug for specielle funktioner til landbrugsarbejde, eller endda til forsvars- og militæropgaver, giver Valtra Unlimited dig mulighed for at bygge din helt egen arbejdsmaskine.

Learn more

Request a quote