share

Valtra-traktorer klar til præcisionslandbrug og automatiseret styring

Wayline Assistant forbedrer automatisk styring

28 August 2020

Valtra G, N, T og S traktor serierne er alle designet til præcisionslandbrug. Automatiseret styring og andre præcisionslandbrugsfunktioner er lette at bruge takket være det prisvindende SmartTouch armlæn. Versu- og Active-modellerne i den nye G-serie kan også udstyres med de samme præcisionslandbrugsfunktioner som Valtras større modeller. Valtra Connect-telemetri gør det muligt at dele traktordata let mellem f.eks. serviceteknikere og traktorejer.

Valtra tilbyder nu en ny Wayline Assistant mulighed sammen med Valtra Guide automatiseret styring på G-, N-, T- og S-serien (100–400 hk). Wayline Assistant forbedrer automatiseret styring markant ved at gøre det enkelt at gemme individuelle, kurvede vejlinjer i hukommelsen. Dette er især nyttigt, når man anvender pesticider og gødning.

Wayline Assistant er den bedste af de nye funktioner i det automatiserede styresystem, Valtra Guide, siden det blev lanceret

”Wayline Assistant er den bedste af de nye funktioner i det automatiserede styresystem, Valtra Guide, siden det blev lanceret. Det gør alle markopgaver lettere, især på mindre og uregelmæssige marker. Vores kunder er dygtige til at bruge de nye funktioner, som vi lancerede i begyndelsen af ​​2020, og de fleste SmartTouch-systemer er nu specificeret med disse funktioner,” siger Johan Grotell, Technology Product Specialist.

Wayline Assistant gør det også muligt at oprette segmenterede vejlinjer manuelt, enten fra eksisterende vejlinjer eller i henhold til markgrænsen på marken. Hvis der er flere vejlinjer , der krydser marken, vælger den automatiserede styring den mest passende vejlinje, også i forageren, eller når kanten af marken er i en vinkel.

Wayline Assistant fås som ekstraudstyr på nye Valtra-traktorer, og den kan også let monteres på modeller udstyret med SmartTouch-armlæn og auxillary skærm. Eftermontering kræver ingen nye mekaniske reservedele og involverer en simpel softwareopdatering af en autoriseret servicetekniker. Kunder kan også købe andre funktioner med SmartTouch, herunder TaskDoc Pro, Section Control og Variable Rate Control.

Agrirouter forbinder redskaber til landbruget

Mange gårde har traktorer, redskaber og høstmaskiner af forskellige mærker. Præcisionslandbrug, effektivitet og sporbarhed, kræver øget datadeling mellem de forskellige maskiner, dyrkningsplaner og partnere.

Valtra er en partner i Agrirouter- - en dataudvekslingstjenesten. Agrirouter er en neutral platform, hvortil data kan sendes fra landbrug og traktorer, derefter kan det deles med andre maskiner på gården, entreprenører, rådgivning og endda fødevareindustrien.

Agrirouter giver også adgang til et brugervenligt NEXT software til dyrkningsplaner og et NEXT Machine Management modul, der kan udveksle data mellem traktorer og redskaber af forskellige mærker. Brugere har også adgang til værktøjet Wayline Converter, som gør det muligt at bruge vejlinjer oprettet af andre automatiserede styresystemer med Valtra Guide. Agrirouter er allerede forbundet til over ti landbrugsstyringssystemer i forskellige lande, og dækningen udvides hver måned.

Tilmelding til Agrirouter er gratis og kan gøres på webstedet www.my-agrirouter.com. Tjenesten er i øjeblikket tilgængelig på engelsk, fransk og tysk, men der tilføjes andre sprog og partnere hele tiden.

Om Smart Farming

Læs mere

Teknologiløsninger

Læs mere

Nyheder

Læs mere