share
Valtra Guide

Valtra Guide

Præcisionslandbrug
Gjort let

Book en prøvetur

LAD TRAKTOREN OVERTAGE STYRINGEN

Valtra Guide giver dig en lang række fordele, den hjælper dig med alt fra at spare på omkostningerne og til at reducere arbejdsbyrden og så du blive mere effektiv. De handler om at gøre kørslen mere præcis og mere konstant, hver dag, på hver mark og hver gang du arbejder med din traktor.

Valtra Guide

VALTRA GUIDE GØR DET LET

Betjen Valtra Guide systemet ved hjælp af den 9” store SmartTouch skærm. Valtra Guide bruger GPS-guidens til at styre traktoren for dig og til at styre traktoren nøjagtigt langs marken, uden at du behøver at røre ved rattet. Den følger dine kørespors præcist, hvilket gør hver tur og hver vending mere effektiv. Dette reducerer overlappet og maksimerer det dyrkede areal selv på forageren og ved markkanterne. Uanset om du harver, pløjer, sår, sprøjter eller høster, vil Valtra Guide spare dig tid, brændstof og penge.

Valtra Guide

ARBEJD SMARTERE OG FÅ MERE TID.

Når styringen er præcis, reduceres arbejdstiden, hvilket igen sparer på brændstofomkostningerne og giver dig mere tid til andre opgaver. Jo mindre overlap du har, jo mindre tid bruger du på at så, gøde og sprøjte, samtidig med at du øger dit udbytte. Dette vil bidrage til at gøre din virksomhed mere rentabel med en mindre indsats og give dig et højere afkast af din investering. Fordi du ikke behøver at fokusere på styring, bliver du også mindre træt..

Valtra Guide er udstyret med markedets bedste udvalg af GPS modtagere og korrektionssignaler, og du kan selv vælge, hvor præcis du vil være. Du kan også til enhver tid opgradere præcisionsniveauet i dit system ved at købe en oplåsningskode fra AGCO Parts.

DINE FORDELE

Download Quick Start Guide

Download

Wayline Assistant

Få mest muligt ud af din Valtra Guide

Valtras Wayline Assistant er nu tilgængelig for G, N, T, Q og S Series! Med denne nye funktion bliver Valtra Guide endnu nemmere at bruge. Den giver dig mulighed for at oprette flere kørespor med et enkelt tryk på en knap baseret på f.eks. din markgrænse.

Valtra Wayline Assistant tilføjer kørespors typerne Segmenteret Wayline og Single Contour til de eksisterende køresporstyper typer.

SÅDAN BRUGER DU WAYLINE ASSISTENT

Læs mere om vores teknologier

Tilbage