share

Finsk men internationalt

Valtra har en lang og imponerende historie med ekspertise af nutidens state-of-the-art teknologi. Vi er en international virksomhed, som kan ses i stort set alle aspekter af vores arbejde. Valtra er en del af det globale AGCO Corporation, hvilket betyder, at vi kan tilbyde alsidige udviklingsmuligheder og attraktive karriereveje i vores organisation.

Valtra employee statistics taken December 2022

Den reneste fabrik

Vores fabrik ligger i Suolahti, i hjertet af det lykkeligste land i verden, Finland. Ud over at være en af verdens nordligste traktorfabrikker, så er den også AGCOs mest bæredygtige, der bruger 100 % vedvarende energi. Fabrikken ligger i den finske skov, men alligevel er Jyväskyläs internationale lufthavn mindre end 25 km væk. Ikke underligt, at Valtra er den største arbejdsgiver i regionen.

Mere om bæredygtig i suolahti

Nem at komme til, når du har brug for det

Valtra-fabrikken ligger kun 35 minutter fra Jyväskylä eller 10 sange fra din playliste, et afsnit af din yndlingspodcast eller en halv ishockeykamp i radioen. Men vi arbejder også ofte på afstand!

"Online arbejde gør livet meget mere fleksibelt. Hvis du for eksempel har et møde med dine kolleger eller samarbejdspartnere i USA eller Asien, behøver du ikke at gå på kontoret, du kan gøre det hjemmefra om morgenen eller aftenen. " -  Tanja Patrikainen

"Pendlingen fra Jyväskylä er ikke dårlig. Jeg synes, det er noget terapeutisk at sidde en halv time eller deromkring i min egen fritid før og efter arbejdsdagen." - Petri Sagulin

Aktuelle stillinger

Tag et kig på vores aktuelle stillinger nedenfor eller den komplette liste over vores ledige stillinger til højre. På samme side kan du tilmelde dig automatiske e-mail notifikationer, når passende job bliver ledige.

Hvad betyder det, når vi siger, at man får den bedste traktoroplevelse?

Vi leder efter talenter for at sikre, at vores kunder får den bedste traktoroplevelse i alt, hvad vi laver; hvad enten det er softwareudvikling, mekanik og elektroteknik, maskindrift og montage, økonomi, agronomi eller en lang række andre specialer. Her er blot nogle få højdepunkter af, hvordan vores medarbejdere hjælper med at give vores kunder den bedste traktoroplevelse.

Bliv en del af Valtra teamet

Ledige stillinger

Spørgsmål?

Kontakt os