share
Optimale traktorer til alle landbrugsopgaver

Traktorer til landbrug

Optimale traktorer til alle landbrugsopgaver

Få et tilbud

Pålidelig multitasking-maskine

Landbrug er et arbejdsområde, der virkelig kræver, at man kan udføre mange forskellige opgaver: For at få succes skal du både være en dygtig traktorfører, mekaniker, meteorolog, kemiker og meget mere.

Du skal også bruge den helt rigtige multitasking-maskine til at udføre arbejdet, og det er dér, vi er bedst. Vi tilbyder uovertrufne traktorløsninger til alle landbrugsopgaver, så din maskine er en af de ting, du ikke behøver bekymre dig om.

Vil du gerne opleve det selv?

Book en prøvetur

Derfor skal du vælge Valtra

Valtra-traktorer er udviklet til at fungere perfekt, uanset hvilke opgaver, du skal udføre – fra pløjning, harvning, tallerkenpløjning og mejselpløjning til såning og mange andre opgaver.

Få den styrke og kraft, du har brug for, uden at gå på kompromis med hverken komfort eller fleksibilitet. Vores traktorer er bygget til at holde – endda fra den ene generation til den næste.

Takket være længere serviceintervaller og lavere brændstofforbrug holdes de samlede ejeromkostninger på et minimum, så du kan fokusere på det rigtige arbejde.

Kontakt din Valtra-repræsentant for at få en snak om mulighederne

Find den nærmeste forhandler

Fordele

Stærk, med optimal komfort

Arbejd effektivt på den behagelige måde, med imponerende løftekraft og perfekt balance – Valtra-traktorer har en optimal akselafstand og perfekt vægtfordeling

Mere arbejdstid ude i marken

Øg oppetiden på din traktor ved at tilføje funktioner som for eksempel reversibel ventilator, automatisk smøring og ekstra stik for eller bag.

Spar tid og penge

Valtra-traktorer har en imponerende manøvredygtighed i skarpe hjørner takket være en venderadius på blot 4,5 meter – selv med en frontlæsser og fronttilslutning

 

 

Send mig et tilbud

Løsninger til landbruget

Valtra får arbejdet gjort

Brancher og segmenter