share

TEKNOLOGILØSNINGER

Højere produktivitet og lønsomhed med smart farming teknologier

Valtras teknologiske løsninger er udviklet således at du kan få en nemmere tilværelse. Hop ind traktoren og med et enkelt tryk på en knap kan du automatisere kedelige manuelle opgaver og spare tid både i kabinen og efter arbejdet. Få fuld kontrol over din traktor og udforsk vores teknologiløsninger. Disse teknologier kan fåes i vores traktorer i N-, T- og S serien.

Vil du vide mere om smart farming?

SmartTouch - SMARTERE END DIN SMARTPHONE

Bring din traktor til et højere trin med Valtra SmartTouch armrest. Styr alle vores smarte landbrugsfunktioner ved brug af en 9" touch skærm, et intelligent multifunktionelt kørselshåndtag og hydraulik-joystick. Med dets ekstremt simple brugergrænseflade bringer SmartTouch det nemme liv til dine fingerspidser. 

FÅ MERE AT VIDE

Send mig et tilbud

Valtra Guide

Lad din traktor overtage styringen

Få dit arbejde udført, selv under de værst tænkelige forhold, med vores Valtra Guide løsninger. Valtra Guide bruger satellitstyring til at styre din traktor for dig, hvilket hjælper dig med at blive mere produktiv. Den automatiske styring følger kørselslinjer præcist, og maksimerer således det dyrkede område, reducerer overlapninger, hvorved du sparer tid, brændstof og penge. Og fordi du ikke skal have fokus på at styre, kan du arbejde længere uden at føle dig udmattet.

Fordele:

Nøjagtighed

Med de bedste modtagere og korrektionssignaler tilgængelige følger Valtra Guide kørselslinjerne præcist for at minimere overlapninger og mellemrum, og giver dermed den mest præcise tilførsel fra skift til skift med en fordeling ned til centimeters nøjagtighed.

Effektivitet

Valtra Guide giver en nøjagtig tilførsel selv i mørke, støvede eller i tågede omgivelser, dag eller nat, fordi satellitstyringen fastsætter din nøjagtige placering i marken. Få dit job gjort hurtigere og nemmere uden at gå på kompromis med præcisionen.

Besparelser

Med Valtra Guide sparer du tid, brændstof og penge. Den forøgede nøjagtighed reducerer omkostningerne til såsæd, gødning og pesticider, hvilket resulterer i et bedre afkast af din investering. Du kan se eksempler på beregninger om hvor meget du kan spare, ved at downloade guiden for smart farming.

KUNNE DU TÆNKE DIG AT SE MERE?

FLERE VIDEOER HER

Hvordan kan du få fordel af Valtras smarte farming ?

Download guiden for at se eksempler på beregninger på hvordan smart farming kan give gevinster for dig.

Isobus

Smarte betjeningsanordninger. Nem forbindelse.

Med Valtra SmartTouch og ISOBUS kan du arbejde med ethvert ISOBUS-kompatibelt redskab fra en hvilken som helst producent. Med SmartTouch kan du nemt og hurtigt tilkoble redskaber samtidigt med, at det giver dig fuld kontrol som præcisionslandbrug kræver. ISOBUS-standarden (ISO 11783) gør dette muligt. SmartTouch armlæn fungerer som en ISOBUS terminal. Når du giver kommandoen, vil dit redskab øjeblikkeligt få beskeden. Med ISOBUS bliver kompatible redskaber "plug-and-play", så når du tilkobler redskabet til din Valtra-traktor, vil alle relevante maskindata øjeblikkeligt blive uploadet til terminalen.

Fordele:

Intet behov for flere skærme

Når SmartTouch-terminalen bruges som en ISOBUS terminal betyder det, at du ikke behøver en dyr, separat skærm for hvert individuelt redskab. Dette sparer tid og penge samtidig med, at dit førerhus ikke bliver overfyldt. Ydermere betyder det, at blot ved at tilslutte redskabets ISOBUS-stik bagerst på traktoren, vil alle oplysninger blive overført til SmartTouch-terminalen – ingen ekstra kabler, ingen ekstra beslag og intet stress!

Altid de rigtige parametre

SmartTouch giver dig fuld kontrol over dine ISOBUS-kompatible redskaber, og alle opgavens parametre bliver indstillet korrekt i henhold til hver marks præcisionskort.

AgControl

Automatisk præcision. Større udbytte.

Med AgControl styres din traktor og dine redskaber præcist og automatisk til at levere optimal såsæds- og gødningsspredning til hver del af en hver mark. Dette hjælper dig med at reducere tilførselsomkostninger, forbedre udbyttet og maksimere din rentabilitet.

Fordele:

Høj præcision med færre anstrengelser

AgControl er det bedste sektionsstyringssystem på markedet. Det drejer automatisk omkring rækker og bomafsnit, og slår til og fra for at eliminere overlapning og undgå mellemrum. AgControl gør det nemt for dig at planlægge, gemme og genkalde arbejde og indstillinger for hver mark. AgControl giver dig høj præcision, selv med store redskaber og ved dårlig sigtbarhed. AgControl fungerer med alle ISOBUS-kompatible redskaber, der følger ISO 11783-standarden, og som understøtter sektionsstyring.

TaskDoc

FORBINDER TRÅDLØST GÅRDENS KONTOR OG DIN TRAKTOR

Med TaskDoc® er der mindre papirarbejde. Bare start dit arbejde og al den dokumentation du har brug for, oprettes automatisk. Når du er færdig, overføres dokumentationen trådløst til dit markstyringssystem (FMS). Planlæg variable dosering på kontoret og overfør dem til din traktor for automatisk styring. TaskDoc® nemt og intuitivt.

Fordele:

Sikkerhed

TaskDoc registrerer automatisk dine opgaver, og overfører informationen trådløst til dit markstyringssystem. Dette betyder, at dine data altid er sikre og i god behold. 

Tilgængelighed

Du kan til en hver tid få adgang til dine data overalt via dit marksstyringssystem på dit gårdkontor, i traktoren på SmartTouch. Hvor du end er, vil du altid vide, hvad det næste er der skal gøres.

Nøjagtighed

Automatiseret dokumentation betyder, at optegnelserne for hver mark altid vil være nøjagtige, hvilket hjælper dig med at opfylde regulativerne.

Valtra Connect

HOLD STYR PÅ DIN TRAKTOR

Valtra Connect er en telemetrisk løsning, der konstant registrerer traktoraktivitet og GPS-bevægelser. Den kan vise historik- og realtidsdata på dit mobiludstyr, og du kan få adgang til dataene når som helst og hvor som helst. Med disse data kan du og din Valtra-servicepartner forudse vedligeholdelsesbehov og reagere hurtigere for at løse mindre problemer og undgå ekstra besøg på dit autoriserede servicecenter.

Med Valtra Connect kan du også administrere din traktorflåde, og følge med i hvor produktive dine traktorer er, hvilket arbejde der er blevet udført, og hvilket arbejde som mangler. Valtra Connect giver dig de oplysninger, du behøver for at sikre optimale udnyttelsesgrader, reducere entreprenøromkostninger og forbedre oppetiden.

Download brochure

HURTIG OG BRUGERVENLIG VEDLIGEHOLDELSE

Valtra Connect gør det hurtigere og nemmere at vedligeholde traktorerne. Det er en tjeneste, der giver din lokale Valtra forhandler adgang til en lang række datapunkter, der inkluderer alt fra olietemperatur og ladetryk til PTO-hastighed og transmissionsstatus. Takket være den omfattende mængde oplysninger, som serviceteknikeren nemt og hurtigt kan få adgang til, kan årsagerne til fejlfunktion findes på kort tid.

 

 

TEKNOLOGILØSNINGER

Læs mere om vores smart farming løsninger.

AGCO-teknologier

Besøg AGCO Fuse

Book test kørsel

Book en test kørsel