share

N154e Versu – Valtra nominerede til Tractor of the Year

En traktor, der er mere end bare en traktor

7/11/2019

Valtra N154e Versu er mere end bare en traktor. N154e Versu betyder muligheden for at skræddersy traktoren nøjagtigt til kundens individuelle behov allerede på produktionslinjen og i Unlimited Studio, hvor kun fysiske love og færdselsloven sætter grænsen. N154e betyder også mulighed for Valtra Connect, og Valtra Care tryghedsordning.

Valtra N154e Versu kombinerer den nyeste teknologi med gennemprøvet teknik. Den stærke firecylindrede 4,9-liters AGCO Power-motor levere 155 hestekræfter og 165 hestekræfter med boost. Den nye Stage5 motor lever op til sidste nye miljøkrav, via selektiv katalysator reducering (SCR) og et dieselpartikelfilter (DPF). Den elektroniske wastegate giver drejningsmoment ved lave omdrejninger, mens hydraulisk ventiljustering reducerer vedligeholdelsesomkostninger.

EcoPower-funktionen, der blev introduceret allerede i 1999, reducerer støj, forlænger motorens levetid og reducerer brændstofforbruget med op til ti procent. Når føreren vælger Eco-tilstand, reduceres de maksimale motoromdrejninger fra 2100 til 1900 o / min, maksimal effekt er tilgængelig ved 1750 i stedet for 1900 o / min, og det maksimale drejningsmoment sker ved 1250 i stedet for 1500 o / min. Dette gør arbejdet mere effektivt og produktivt - og reducerer den årlige brændstofregning.

Powershift revolution

Valtras Versu powershift transmission er helt unik. 30F + 30R transmissionen gør det muligt at betjene traktoren som en med en fuldt trinløs transmission, bortset fra at effektiviteten og følelsen af det ”direkte” træk ligner en traditionel powershift transmission.

Valtra N154e Versu kan køres ved hjælp af kørehåndtag eller pedalen, ligesom en trinløs transmission. Cruise-funktionen skifter gearskifte og opretholder den ønskede kørehastighed eller motorhastighed selv i et kuperet terræn. Hill Hold-funktionen forhindrer traktoren i at rulle bagud på skråninger uden at skulle bruge koblingen. Hydraulikassistenten øger omdrejningstallet automatisk, når hydraulikken aktiveres, mens Automatic Slip Regulation (ASR) reducere hjulslip ved eksempelvis pløjning.

Valtra N154e Versu er en fircylindret traktor, der kan bruges som både en smidig frontlæssertraktor eller en stærk 4 cylindere traktor. Løftekraften er 7,9 t på bagerste lift og 4,7 t i frontliften.  Hydraulikken kan levere op til 200 l / min ud af op til fem ventiler bagtil og fire foran. Traktorens hydraulik og transmission olie er separeret for at forhindre at væsker fra redskaber blandes med transmissionsolien.

Powershift transmission

Pilotens komfortzone

Støjniveauet inde i førerhuset er mindre end 70 db og udsynet er fremragende med over 6 kvadratmeter glas.  270 graders vinduesvisker og vinduesvisker på højre side samt elektrisk opvarmede vinduer foran og bag samt elektrisk justerbare spejle giver denne Valtra N154 en særdeles komfortabel arbejdsplads.

Fører af Valtra N154e Versu vil også bemærke den nye forakselaffjedring, førerhusaffjedring og sædeaffjedring som alle er luftaffjedret, sikrer en ekstrem jævn kørsel, selv under kolde forhold og over hårdt terræn.

SmartTouch-armlænet er allerede blevet en legende i branchen og en målestok for andre producenter. Skærmens brugerflade er så enkel, at alle funktioner ikke er længere væk end to klik eller swipes.

SmartTouch kan også bruges til at kontrollere alle Smart Farming-teknologier, der er tilgængelige på Valtra N154e Versu. F.eks. Kan SmartTouch bruges som skærmbillede til det nye automatiske styresystem Valtra Guide samt kontrol og betjening af sektionskontrol og variabeldossering.

Valtra Connect

Valtra Connect holder styr på traktoren. Det gør det muligt for landmænd og entreprenører at holde styr på, hvor deres traktorer kører, og hvad de laver, og bedst af alt, alle oplysninger er gemt. Valtra Connect gør det også lettere for serviceteknikere at løse problemer og planlægge service.

Valtra Connect gør det muligt for Valtras servicetekniker at overvåge traktorens tilstand, Valtra Care giver tryghed i op til 4 år, men 1 års fabriksgaranti og 3 års Valtra Care. Med en Valtra serviceaftale har man fuld styr på de samlede serviceomkostninger.

 Valtra-traktorer tænker på miljøet. Med Neste My Renewable Diesel reduceres emissioner ved anvendelse af vedvarende diesel på Valtra traktorfabrikken i Suolahti i midt Finland svarende til fjernelsen af ​​over 600 biler fra vores veje hvert år. EcoPower-funktionen spare op til 10 procent mindre brændstof takket være højere drejningsmoment ved lavere omdrejninger. Endelig, når traktoren begynder at nå slutningen af ​​sin levetid, kan der tilbydes ombytningsreservedele til transmission og motor, hvilket sparer både penge og miljøet på samme tid.

Valtra Care

Vinderen af Tractor of the Year vil blive afsløret på Agritechnica 2019 d. 10 november.