share

Kommunale løsninger

Af Valtra Unlimited

Send mig et tilbud
VALTRA UNLIMITED LEVERER TILPASSEDE OG OMKOSTNINGSEFFEKTIVE TRAKTORER, DER KAN HÅNDTERE MANGE FORSKELLIGE OPGAVER

SEND MIG ET TILBUD

TILPASSEDE LØSNINGER TIL KOMMUNER

De kommunale Teknik- og miljøafdelinger skal løse vidt forskellige opgaver. Det stiller store krav til maskinerne, og derfor er tilpassede løsninger et godt valg

Valtra Unlimited sikrer, at alle krav er opfyldt. Valtra Unlimited-traktorer kan udstyres med præcis de funktioner, der er nødvendige til kommunalt arbejde. Blandt andet en speciel farvepalet med sikkerhedsfarver samt lys, advarselsskilte og andre sikkerhedsfunktioner. Kombiner en Valtra-traktor med redskaber til vedligeholdelse af veje, snerydning, klipning af rabatter og andre kommunale opgaver, så har du et multifunktionskøretøj, der kan bruges året rundt.

FEJNING OG PLANERING

Takket være vores store netværk af samarbejdspartnere kan Valtra Unlimited tilbyde komplette løsninger til kommunale opgaver hele året rundt. Både om efteråret, når gaderne skal ryddes for snavs og blade, og når huller i grusveje skal planeres.

Send mig et tilbud

SNERYDNING

Ét køretøj, 365 arbejdsdage! En Valtra Unlimited-traktor øger effektiviteten. Du skal bare skifte redskabet, så kan du hurtigt og effektivt gå fra sommer- til vinteropgaver med den samme traktor. Sne og is fjernes nemt med de kraftige vejhøvle eller med en påmonteret sneplov.

Send mig et tilbud