share

Valtra N-serien traktorer fåes nu med luftaffjedret foraksel

7.1.2019

Valtra introducerer AIRES- luftaffjedret foraksel på Valtra N-serien i 2019.

Luftfjedring er meget udbredt på erhvervskøretøjer, men på traktorer har det været en Valtra-funktion i over 20 år. En luftaffjedret foraksel giver hurtigere reaktion og bedre stødabsorption især i hurtige akselbevægelser og når akselbelastningen ændres hurtigt som i frontlæsserbrug. Dette gør operatørens komfort betydelige bedre med denne luftaffjedret foraksel.

AIRES-suspensionen på N-serien ligner den velprøvede og meget robuste konstruktion på Valtra T-serien. N4 har en separat, selvnivellerende luftaffjedring med en ”luftpude” samt to robuste støddæmpere. Affjedringssystemet anvender trykluft, som også kan fungere i kolde temperaturer. Som en ekstra fordel kan trykluftanlægget også bruges til andre formål, så som bremsning af påhængskøretøj, rensning af støv fra køleren eller andre daglige vedligeholdelsesopgaver.

Luftfjedret foraksel samt luftbremser på påhængsvogne opfylder de øgede EU sikkerhedsstandarder. Den nye forakselaffjedring er tilgængelig på Stage 5-kompatible versioner af N-serien i foråret (N174 modeller) og i efteråret 2019 (N134 og N154 modellerne). Den nuværende anden generation af hydrauliskaffjedring er fortsat tilgængelig på mindre modeller af N-serien.

Video og billeder

Video og billeder kan downloades herfra www.valtra.com/launch2019