share
Valtra T Serien traktor teknologi

Teknologi

FÅ FULD KONTROL OVER DIN VALTRA TRAKTOR

Book en demo! HVAD ER PRÆCISIONSLANDBRUG?

UDFORSK VALTRAS LØSNINGER

Lad din Valtra traktor gøre det hårde arbejde.

Takket være vores avancerede teknologier kan ensformige manuelle opgaver automatiseres. Med blot et enkelt tryk på en knap kan du tage fuld kontrol over din traktor og dine redskaber. Dit arbejde bliver mere præcist, mere produktivt og mere rentabelt – med en mindre indsats.

Alle smarte funktioner kan styres fra SmartTouch-armlænet med blot et par enkle tryk eller stryg. Og alt fungerer med GPS-styret præcision, så du kan få arbejdet gjort under alle forhold.

Valtra teknologiløsninger er tilgængelig til traktorer i G-, N-, T-,Q- og S-serien.

Valtra SmartTouch

SmartTouch - SMARTERE END DIN SMARTPHONE

Løft din traktor til et højere niveau med Valtras SmartTouch armlæn. Kontroller alle vores præcisionslandbrugs-funktioner ved brug af den 9" store touchskærm, et intelligent multifunktions kørehåndtag og hydraulikjoysticket. Med en effektive men simple brugerflade bringer SmartTouch'en præcisionslandbruget til dine fingerspidser.

FÅ MERE AT VIDE
Valtra Guide

Valtra Guide

Præcisionslandbrug – gjort let

Valtra Guide er vores Auto Guide løsning, der er udviklet baseret på input fra slutbrugeren. Vi ønskede at sikre, at optagelse og indstillinger af kørespor og grænser blev så let, som overhovedet muligt. Valtra Guide er din foretrukne ledsager, når du vil arbejde mere effektivt og få mere ud af dine marker, mens du bekymrer dig mindre om overlap eller foragervendinger

Valtra Guide bruger GPS guidens til at styre traktoren for dig. Den automatiske styring følger køresporene præcist og reducerer overlappet, så du sparer tid, brændstof og penge. Fordi du ikke behøver at fokusere på at styre traktoren, vil du være i stand til at koncentrere dig om dit redskab, arbejde længere dage, dække mere areal og stadig være afslappet.

Læs mere
Valtra ISOBUS

ISOBUS

Smarte betjening. Nem opkobling.

Med Valtra SmartTouch og ISOBUSkan du arbejde med ethvert ISOBUS kompatibelt redskab fra en hvilken som helst producent. Med SmartTouch kan du nemt og hurtigt tilkoble redskaber samtidigt med, at det giver dig fuld kontrol som et præcisionslandbrug kræver. ISOBUS standarden (ISO 11783) gør dette muligt. SmartTouch armlæn fungerer som en ISOBUS skærm. Når du giver kommandoen, vil dit redskab øjeblikkeligt få beskeden. Med ISOBUS bliver kompatible redskaber "plug-and-play", så når du tilkobler redskabet til din Valtra-traktor, vil alle relevante maskindata øjeblikkeligt blive uploadet til skærmen 

Intet behov for flere skærme

Når SmartTouch skærmen bruges som en ISOBUS skærm betyder det, at du ikke behøver en dyr, separat skærm til hvert redskab. Dette sparer tid og penge samtidig med, at dit førerhus ikke bliver overfyldt. Ydermere betyder det, at blot ved at tilslutte redskabets ISOBUS stik bagerst på traktoren, vil alle oplysninger blive overført til SmartTouch skærmen – ingen ekstra kabler, ingen ekstra beslag og intet stress!

Altid de rigtige parametre

SmartTouch giver dig fuld kontrol over dine ISOBUS redskaber, hvilket gør det muligt at indstille alle parametre korrekt i henhold til kommende opgave i marken.

Valtra Sektionskontrol

Valtra Sektionskontrol

Høj præcision. Større udbytte.

Med Sektionskontrol styrer du din traktor og dine redskaber præcist og automatisk, så de levere den planlagte udsæd og gødningsmængder til hver del af marken. Dette hjælper dig med at reducere dine omkostninger, forbedre udbyttet og maksimere din fortjeneste.

Høj præcision med mindre indsats

Valtras sektionskontrol med 96 sektioner og Multiboom er det bedste sektionskontrol system der er på markedet. Det tænder og slukker automatisk rækker og sektioner for at minimere overlap og undgå ubehandlede områder. Sektionskontrollen giver dig høj præcision, selv med store redskaber og ved dårlig sigtbarhed. Sektionskontrol fungerer med alle ISOBUS kompatible redskaber, der overholder ISO 11783 standarden, og som understøtter sektionskontrol.

LÆS MERE
Variable tildeling

Variable tildeling

Valtras variable tildeling er det mest nøjagtige og hurtigt reagerende doseringssystem på markedet. Den variable tildeling styres fra den 9” store SmartTouch skærm og kan håndtere op til 5 kanaler på samme tid. Den justerer automatisk udbringningsmængden på redskabet i henhold til det indlæste tildelingskort. Det sikre at den rigtige mængde gødning eller planteværn tildeles det rigtige sted i marken, hverken for meget eller for lidt. Det sparer ressourcer og forbedrer afgrødekvaliteten og udbyttet.

TaskDoc

Forbind kontor med din traktor trådløst

MMed TaskDoc® er der mindre papirarbejde. Bare begynd at arbejde, og al den dokumentation, du har brug for, oprettes automatisk. Når du er færdig, overføres dokumentationen trådløst til et markstyringsprogram f.eks. CropManager. Planlæg tildelingskort på kontor og overfør dem nemt til din traktor og undgå besværet med USB stick. TaskDoc® er nemt og intuitivt.

Sikkerhed

TaskDoc registrerer dine opgaver automatisk og overfører oplysningerne trådløst til dit markstyringsprogram. Dette sikrer, at dine data altid er sikret.

Tilgængelighed

Du kan få adgang til dine data når som helst og hvor som helst via markstyringsprogrammet på kontoret og SmartTouch skærmen i din traktor. Uanset hvor du er, vil du altid vide, hvad du skal gøre næste gang.

Nøjagtighed

Automatisk dokumentation betyder, at dine registreringer for hvert mark altid vil være nøjagtige, hvilket hjælper dig med at overholde gældende regler.

VALTRA CONNECT

Hold styr på din traktor

Valtra Connect er en telemetri løsning, der konstant registrerer traktoraktivitet og GPS-bevægelser. Den kan vise historik og realtidsdata på dit mobiltelefon, og du kan få adgang til dataene når som helst og hvor som helst. Med disse data kan du og din Valtra-servicepartner forudse vedligeholdelsesbehov og reagere hurtigere for at løse mindre problemer og undgå ekstra besøg på dit autoriserede servicecenter.

Med Valtra Connect kan du også administrere din traktorflåde, og følge med i hvor produktive dine traktorer er, hvilket arbejde der er blevet udført, og hvilket arbejde som mangler. Valtra Connect giver dig de oplysninger, du behøver for at sikre optimale udnyttelsesgrader, reducere omkostningerne og forbedre oppetiden.

LÆS MERE

Kontakt mig

FÅ ET TILBUD

TEKNOLOGI LØSNINGER

AGCO Teknologi

BESØG AGCO FUSE

Prøv det selv

BOOK EN DEMO