share

Connect, Care & Go! Valtra introducerer ny service applikation

7.1.2019

Valtra-kunderne kan nu drage fordel af Valtra "Connect, Care & Go" -applikation, der giver dem adgang til en række tjenester som vil bidrage til en mere effektiv hverdag.

Via Valtra Connect kan man få adgang til oplysninger om sin maskine, såsom brændstofniveauer, GPS-placering, can-bus-signaler, maskinens tilstand og meget mere via smart telefoner eller pc. Traktorens ejer kan også dele adgangen til maskinens data med deres serviceforhandler, der kan bruge informationen til at planlægge traktorens serviceintervaller proaktivt eller diagnosticere fejlsituationer.

Efter 1 års pilotprojekt, blandt andet i Danmark, er servicen nu kommercielt tilgængelig til traktorer i N og T-serien og senere i 2019 vil servicen også være tilgængelig i A- og S-serien. "Fra begyndelsen af 2018 er alle SmartTouch modeller i N- og T-serien blevet udstyret med Valtra Connect telemetri. Kunder, der ønsker at aktivere tjenesten, kan nemt gøre det ved at kontakte deres forhandler ", siger Mikko Lehikoinen, Vice President Marketing Valtra.

Valtra Connect er inkluderet i prisen i de nye Smart Touch traktorer i N- og T-serien, og servicen er gratis de første tre år. 

Valtra Care

Valtra-kunder, der køber en ny traktor, har inkluderet en tryghedsordning på alle landbrugstraktorer i op til 4 år eller 4000 timer alt efter hvad der opnås først. Ordningen dækker pludselige nedbrud på traktorens originale dele. Valtra 3Plus er altid inkluderet i prisen på en ny Valtra landbrugstraktor.  

Video og billeder

Video og billeder kan downloades herfra www.valtra.com/launch2019