share

Specialløsninger

Af Valtra Unlimited

Send mig et tilbud
ÉN TILPASSET VALTRA UNLIMITED TRAKTOR TIL MANGE SPECIALISEREDE OPGAVER. SKRÆDERSYEDE LØSNINGER DER SERVICERE DE INDIVIDUELLE BEHOV

SEND MIG ET TILBUD

VALTRA UNLIMITED SPECIALLØSNINGER

Sammen med vores stærke samarbejdspartnere bliver Valtra Unlimited traktorer de ideelle multifunktions maskiner til en lang række segmenter. Hvorfor købe mange specialiserede køretøjer til forskellige formål, når man med Valtra Unlimiteds skræddersyede løsninger, kan håndtere flere opgaver mere omkostningseffektivt, blot med én enkelt traktor? Du finder opgaven, og vi finder løsningen til at få opgaven løst.

BRANDBEKÆMPELSE

Valtra Unlimited traktorer er ideelle til at bekæmpe brande i et udfordrende terræn. Valtra Unlimited kan tilpasses til meget specialudstyr som f.eks. denne KESLA brandslukningsanhænger, som er udstyret med en kraftig dykpumpe og en vandkanon, der kan sprøjte op til 30 m.

Send mig et tilbud

UDGRAVNING OG JORDFLYTNING

Med specialudstyr såsom fabriksmonteret gravearm fra Valtra Unlimited, bliver din traktor en multifunktionel maskine til specielle grave- og jordflytningsopgaver.

Send mig et tilbud

FORSVARET

Valtra Unlimited traktorer er virkelig multifunktionelle maskiner. Det er grunden til, at de i mange segmenter har til opgave at levere fleksible løsninger f.eks. til logistik, adgangsvej, vejvedligeholdelse, graveopgaver og mandskabsopgaver.

Send mig et tilbud