share

Traktorer til kommunal og entreprenør opgaver

Manøvredygtige og fleksible traktorer til alle opgaver

Få et tilbud

MANØVREDYGTIGE OG FLEKSIBLE TRAKTORER TIL ALLE OPGAVER

Kommunale opgaver ændrer sig konstant: Uanset om der skal arbejdes på veje eller på legepladser, skal maskineriet være fleksibelt, effektivt og smart. Med en Valtra-traktor og redskabskombinationer fra vores Unlimited Studio får du det perfekte, alsidige køretøj, der klarer alle mulige opgaver året rundt.

 

Vil du gerne opleve det selv?

Book en prøvetur

Derfor skal du vælge Valtra

Hvorfor købe fem maskiner, når en enkelt Valtra kan håndtere hele den brede vifte af kommunale opgaver? En traktor er så manøvredygtig, fleksibel og alsidig, at den passer perfekt til det hele. Hvis du også vælger at kombinere din Valtra-traktor med specialredskaber til vedligeholdelse af veje, snerydning, græsslåning og andre kommunale opgaver, har du et universalkøretøj, du kan bruge til snart sagt alle kommunale opgaver – året rundt.

Kontakt din Valtra-repræsentant for at få en snak om mulighederne

Find den nærmeste forhandler

Fordele

Ekstra sikkerhed

Sikkerheden er en af de absolut vigtigste parametre, når det handler om kommunalt arbejde. Derfor kan du tilføje ekstra sikkerhedsfunktioner såsom signalfarer, advarselslamper og alkolåse på din traktor i Valtra Unlimited Studio.

Ekstra komfort

Det kan være hårdt at sidde i en traktor dag ind og dag ud, men arbejdet bliver meget nemmere med ekstra komfortfunktioner såsom specialsæder, stereosystem og tilpasset design i førerhuset.

Ekstra udsyn

Ekstra udsynsfunktioner såsom frontkamera, optimerede bakspejle og opvarmede viskere samt sideruder sikrer alt sammen, at du har fremragende udsyn over hele arbejdsområdet.

Send mig et tilbud

Kontakt mig

Kontakt os

Her er hvad Valtra kunder siger

Læs mere

Løsninger til kommunale opgaver

Valtra får arbejdet gjort

Brancher og segmenter