share

Valtra Sektionskontrol

NØJAGTIG ANVENDELSE PRÆCIS KONTROL

BOOK EN DEMO FÅ ET TILBUD

SPAR IMPUT OG MAKSIMER UDBYTTET MED SEKTIONSKONTROL

Valtras sektionskontrol med 96 sektioner og Multiboom bruger GNSS (Global Navigation Satellite System) og SmartTouch-skærmen til automatisk at tænde og slukke for de individuelle sektioner på ISOBUS redskaber. Spar tid og penge ved at eliminere overlap og reducere mængden af de input der bruges.

Valtra sektionskontrol

96 SEKTIONER MED MULTIBOOM

Valtra sektionskontrol er kompatibelt med ISOBUS redskaber og kan styre op til 96 individuelle sektioner af en sprøjte, såmaskine, gødningsspreder, radrenser eller ethvert andet ISOBUS redskab, der har sektionskontrol. Multiboom funktionen gør det muligt at styre op til tre individuelle bomme automatisk. Det betyder, at både for- og bagmonterede redskaber kan kontrolleres samtidigt. Alt styres nemt og effektivt fra SmartTouch skærmen.

DINE FORDELE

FÅ ET TILBUD

Valtras sektionskontrol

HØJ PRÆCISION

Valtras sektionskontrol med 96 sektioner og Multiboom  fungerer sammen med Valtra Guide autostyring og er tilgængelig med ned til 2 centimeters nøjagtighed. Overlapindstillingerne kan nemt justeres, for at sikre, at det sidste frø ved præcisionssåning falder enten nøjagtigt på den første linje af forageren eller med en eks. en halv række afstand. Når en eksisterende markgrænse er indlæst, gør Valtras Auto U-Pilot forager automatik det muligt at behandle marken før forageren, hvilket resulterer i mindre komprimering af jorden ved såning og man undgår at køre i den behandlede afgrøde ved sprøjtning.

Valtras sektionskontrol

MULTIBOM OG ISOBUS

Multibom gør det muligt at have sektionskontrol på tværs af flere ISOBUS redskaber og på op til tre bomme af gangen, uanset om redskaberne er front  eller bagmonterede eller begge dele. Op til 96 individuelle sektioner kan tændes eller slukkes automatisk.

Valtras sektionskontrol

RENT PLUG AND PLAY

ISOBUS kompatible såmaskiner, sprøjter, gødningsspredere og radrenser kan styres af Valtras sektionskontrol med Multiboom. Det hele styres fra SmartTouch-skærmen, tilslut blot ISOBUS redskabet til traktoren, og alle relevante data overføres. Med SmartTouch Extend får du en ekstra skærm som kan bruges til enten ISOBUS eller Valtra Guide, det gør at du har det fulde overblik, når du arbejder. 

Med hurtig og præcis retningsgenkendelse registrerer systemet automatisk, når traktoren bakker.