share

ALTID FORBUNDET TIL REALTIDSOPLYSNINGER OM PLACERING OG YDEEVNE

Valtra Connect er den fjernbetjente telemetriservice, der giver dig adgang til data om dine traktorer, så du kan arbejde mere effektivt, planlægge vedligeholdelse, maksimere oppetiden og øge produktiviteten.

Du kan ikke være alle steder på én gang, men med Valtra Connect kan du se data om brug og vedligeholdelse i realtid fra et hvilket som helst sted på dine enheder.

Valtra Connect leveres som standard på alle traktorer i N-, T- og S-serien samt på Versu G-serien. Den fås også som ekstraudstyr til HiTech 4- og G-seriens HiTech- og Active-modeller.

Via fjernovervågning af maskinen kan din distributionspartner hjælpe dig med at forbedre oppetiden og effektiviteten ved at yde proaktiv vedligeholdelse og support.

DINE FORDELE

SE STATUS FOR HELE VOGNPARKEN I REALTID

Når du har registreret dig hos Connect, kan du overvåge status for dine traktorer individuelt eller i hele din vognpark. Overvåg, hvor dine traktorer befinder sig. Med geohegnsfunktionen modtager du automatiske advarsler, når en traktor kører ind på eller forlader et bestemt område efter eget valg, så du har tid til at planlægge frem og ro i sindet.

Forebyggelse er bedre end helbredelse. Ved automatisk at dele fejlfindingsdata med din distributionspartner kan du undgå nedetid, der ikke er planlagt, og undgå uventede omkostninger.

SE DET STORE BILLEDE

Opbyg over tid et billede af dine traktorers arbejdsgange, og identificér handlinger og tidspunkter, hvor der kan opnås effektivitet og forbedringer. Logistik, vejr og træthed hos føreren og manglende opmærksomhed er almindelige årsager til inaktivitet. Ved hjælp af Connect er det muligt at identificere og afhjælpe årsagerne til tomgangstid, hvilket sparer tid og brændstof.

DE FØRSTE 5 ÅR ER UDEN BEREGNING

Du får et 5 års Connect-abonnement uden beregning på din nye maskine. Tilslut blot din maskine, og nyd alle fordelene.

REFERENCER

JEG VIL OPRETTE FORBINDELSE - HVORDAN GØR JEG?