share

VALTRA A-SERIE HITECH 4 VINDER 'MACHINE OF THE YEAR'

25.2.2019

Valtra fejrer endnu en tilføjelse til listen over priser for sin fjerde generation. Den nye A Serie HiTech 4-modeller er blevet tildelt Machine of the Year 2019 i kategorien traktorer under 150 hk på SIMA i Paris.

Udvalget består af 24 journalister, der repræsenterer næsten tredive landbrugsmagasiner og online medier fra hele Europa. Machine of the Year er en af de mest prestigefyldte priser i landbrugsmaskine industrien, der anerkender innovation indenfor teknologi og ydeevne.

"Denne anerkendelse og antallet af priser, som vores 4 generations traktorer har vundet, har været helt fantastiske. Vores maskiner er blevet anerkendt af uafhængige juryer og af vores kunder for deres design og især for deres brugervenlighed. Vi ser denne succes som følge af det fortsatte tætte arbejde med vores kunder, "udtaler Mikko Lehikoinen, VP Marketing Valtra EME.

Med lanceringen i januar i år, giver de nye A-serie-modeller A104 og A114 HiTech 4 et nyt niveau af komfort og ydeevne. Den nye 16 + 16R powershift transmission er designet til let og bekvem betjning, hvilket minimerer brugen af koblingspedalen. Transmissionen har fire intervaller med fire hastigheder hver. Der er seks hastigheder i hovedarbejdsområdet mellem 4 og 12 km/t med en række automatiske og forprogrammerbare funktioner. Affjedrede kabine giver øget førerkomfort og det nye instrumentpanel gør overvågning af traktorens ydeevne endnu lettere.

A-serien er blevet tildelt flere priser før denne seneste anerkendelse. Serien blev valgt Machine of the Year 2017 og vandt Red Dot Design Award 2018 i kategorien "Commercial Vehicles".