share

Få klima-rabat når du køber en ny Valtra - find ud af om du er kvalificeret

Vælger du en mere miljøvenlig motor på din kommende Valtra, eller er du i forvejen økologisk producent, så er der nu rabatter at hente, når du investerer i en ny traktor. Læs videre, for at se, om du opfylder kravene til de nye rabatter. 

Når du køber en ny traktor hos din lokale Valtra-forhandler, vil du blive mødt med tilbuddet om at lave finansieringsløsningen igennem Valtras eget finansieringsselskab AGCO Finance. Udover at tilbyde attraktive finansieringsløsninger ved køb af traktorer og landbrugsmaskiner, så råder AGCO Finance også over en række tilskudsmuligheder, der kan komme til gavn for dig, der er på udkig efter en ny Valtra – det er dog betinget af en række grønne tiltag.

Det ene tilbud er til dem, som udskifter motoren til en ”grønnere” Stage V-motor. Det andet tilbud er til økologiske producenter med økologi- og FSC-certificering.

Finn Lindharth Kristensen, der er Account manager hos AGCO Finance forklarer følgende om de to tilbud, der passer godt ind i Valtras eksisterende grønne agenda:

”Det er helt naturligt for os også at understøtte bæredygtige tiltag via finansieringen. Valtra og AGCO er markedsledende i udviklingen af nye motorer og er meget engageret i udviklingen af bæredygtige løsninger. Fx har vi udarbejdet EcoPower hvor man kan reducere brændstofforbruget med op til 10 procent. Den rejse vil vi selvfølgelig gerne være en del af i AGCO Finance,” forklarer han.

Nedenfor kan du læse om de to aktuelle puljer, hvorfra det er muligt at opnå rentenedsættelse: 

Skift til stage V og få klimarabat

Går du lige nu med overvejelserne omkring at udskifte din gamle traktor, så kan dette tilbud måske være noget for dig. AGCO Finance har på europæisk plan fået adgang til en pulje penge til investeringer, der gør en grøn forskel. Kravet for at opnå klimarabatten er, at du skal skifte til en Valtra med nyere motorteknologi – nærmere betegnet en Stage V-motor.

”Ved at udskifte din gamle traktor med Stage V-motor, kan vi lige nu tilbyde en rentenedsættelse. Årsagen til, at vi tilbyder kunderne denne klimarabat skyldes, at vi gerne vil have flere traktorer med Stage V-motorer i marken, da de har en væsentlig mindre miljøpåvirkning og lavere brændstofforbrug,” forklarer Finn Lindharth Kristensen og fortsætter:

”Rentenedsættelsen er betinget af, at der sker en miljø- og klimaeffekt, så derfor kan tilbuddet kun benyttes af kunder, der udskifter de gamle motorer til nye. I praksis betyder det, at langt de fleste traktorkøbere vil kvalificere sig til rabat-satsen.”

De første kunder fik tilbuddet i april. Pengene stammer fra en støtteordning i den europæiske investeringsbank.

Til kunder, der er økologisk certificeret

Er du certificeret under ”Certificeret Økologisk” eller FSC-ordningen, kan du som Valtra-kunde få ekstra gode vilkår til din finansiering af en ny Valtra-traktor gennem din forhandler og AGCO Finance. Denne favorable finansiering kan endda komme oveni en eksisterende kampagne.

”Som økologisk- eller FSC-certificeret producent har du hos AGCO Finance mulighed for at få en ekstra rentenedsættelse via vores Climate Journey Fund. Det eneste krav er, at du kan dokumentere din certificering på tidspunktet for indgåelse af aftalen,” forklarer Finn Lindharth Kristensen.

”De, som er interesserede, kan kontakte deres Valtra-forhandler og få et konkret tilbud. Forhandleren tager derefter kontakt til AGCO Finance, som kan give et helt konkret tilbud baseret på certificering og aftalens sammensætning i øvrigt.”

Er du interesseret i at vide mere om de to rabatordninger, kan du kontakte din lokale forhandler eller AGCO Finance.