share

Red Dot Design Award 2022

Valtra N Serie

Valtras N-serie vinder international designkonkurrence

En af Valtras nyeste traktorserier, 5. generation af N-serien, vinder en Red Dot Design Award 2022. Prisen er givet i kategorien for produktdesign, Red Dot: Product Design. Prisen markerer på mange måder en fortsættelse af Valtras mangeårige succes som designvinder i Red Dot Award konkurrencen.

 

Denne Red Dot Award vundet for Valtras N-serie er et fremragende bevis på Valtras princip om kontinuerlig udvikling, hvor splinternye funktioner, der fortsat forbedrer dagligdagsbrugen for kunden, introduceres på et allerede veludviklet produkt. Eksempelvis giver det nye digitale display på A-stolpen en helt ny brugeroplevelse sammenlignet med de tidligere betjeningsmuligheder. Placeringen og synligheden af ​​det nye display er optimal under arbejdet, og opsætningen af ​​traktoren er nu meget let og intuitiv, selv på basismodellen. De nye N-serietraktorer er også spækket med forbedringer, der øger sikkerheden, såsom det nye LED-kørelys. Kørelyset kan ses på lang afstand, tiltrækker andres opmærksomhed selv under forhold med skarpt dagslys og hjælper også med at reducere energiforbruget sammenlignet med traditionelle løsninger.

5. generation af N-serien blev lanceret i 2021 og er designet på baggrund af den ligeledes prisvindende fjerde generation. Samtidigt har designet også taget udgangspunkt i en stor mængde kundefeedback på netop måder, hvorpå N-serien kunne forbedres yderligere.

“Vores nye generation af traktorer er designet til at give kunden den bedst mulige traktoroplevelse. En traktor skal jo ikke kun se godt ud - den skal være funktionel og lette en lang række arbejdsopgaver for vores kunder. Vi har modtaget overvældende positive tilbagemeldinger fra vores kunder. Mange beskriver traktoren som meget komfortabel og nem at bruge, især med hensyn til smart farming-teknologi”, siger Kimmo Wihinen, Department Lead, Industrial Design & User.

Red Dot-konkurrencen er den mest prestigefyldte designkonkurrence i verden. At vinde prisen er anerkendt som en markering af fremragende design og fremragende brugeroplevelse på internationalt niveau. Ud over design og æstetik omfatter evalueringskriterierne også funktionalitet, intelligens og innovation. Kunder kan opleve den prisvindende N-serie i Valtras Showroom

Om Valtra

Valtra Inc. udvikler, producerer, markedsfører og servicerer Valtra-traktorer, som hver især er designet specifikt til at opfylde individuelle kundebehov. Kendt for deres alsidighed og pålidelighed, er Valtra-traktorer bygget til at modstå de mest krævende klimaer og garantere det højeste niveau af ydeevne under de hårdeste arbejdsforhold. Valtra er et globalt mærke tilhørende AGCO, den førende traktorproducent i Norden samt et af de mest populære mærker i Latinamerika.

Besøg www.valtra.com for mere information.

Om AGCO

AGCO (NYSE:AGCO) er en global leder inden for design, fremstilling og distribution af landbrugsmaskiner og præcisionsag-teknologi. AGCO leverer kundeværdi gennem sin differentierede mærkeportefølje, herunder kernemærker som Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® og Valtra®. Drevet af Fuse® smarte landbrugsløsninger hjælper AGCO's fulde udvalg af udstyr og tjenester landmænd med bæredygtig fodring af vores verden. AGCO, der blev grundlagt i 1990 og har hovedkontor i Duluth, Georgia, USA, havde en nettoomsætning på 11,1 milliarder USD i 2021. Besøg https://www.agcocorp.com/ for mere information. For virksomhedsnyheder, information og begivenheder, følg os på Twitter: @AGCOCorp. For finansielle nyheder på Twitter, følg venligst hashtagget #AGCOIR.