share

Thinks like a pro. Works like a beast. Valtras Q-serie er her!

Valtras generation 5 modelserie er nu fuldendt med en helt ny traktor-serie, der placerer sig midt imellem den populære T- og S-serie. Q-serien som er designet, bygget og fremstillet i Finland og er den ideelle traktor til store bedrifter og entreprenører, der vil have ydeevne og integreret Smart-teknologi i 230-305 HK-serien. Ved at kombinere brancheførende design, komponenter af høj kvalitet og finish samt enestående support, har Q-serien både styrken, intelligensen og alsidigheden til at maksimere produktiviteten og samtidig reducere omkostningerne for store bedrifter og entreprenører.

Q-serien er en intelligent traktor, der er let at anvende, og bygget til professionelle og kan udføre enhver landbrugs- eller entreprenøropgave. Takket være den pålidelige 7,4 liters AGCO Power-motor og den brancheførende AGCO CVT-transmission, kan den håndtere alle typer af redskaber. Det store førerhus sikrer, at komforten er i top med fantastisk udsyn, fremragende affjedring og har den prisvindende SmartTouch-brugerflade.

Ejeromkostningerne for Q-serien er favorable. Det skyldes seriens brugervenlige løsninger til præcisionslandbrug, den fremragende support samt et design, der er kraftfuldt, robust og pålideligt. Alt sammen bidrager det til at maksimere ydeevnen, sikre brændstofeffektivitet og effektivisere arbejdstiden. Det er en sand vinder-kombination, som giver den bedste traktoroplevelse til netop dette segment af hestekræfter.

Matti Tiitinen, salgsdirektør hos Valtra i Finland, fortæller:

“En Q-serie traktor er af særlig høj kvalitet, og kunderne fortjener en service af lige så høj kvalitet. For at sikre den bedste traktoroplevelse har vi indført et certificeringsprogram til forhandlere af Q-serien.”

Q-seriens forhandlere tilbyder ekspertviden inden for salg og service, stor adgang til reservedele, servicekontrakter og fleksible finansieringsmuligheder, der giver et fuldstændigt overblik over omkostningerne. Ved hjælp af Valtras nyeste fjernstyringsværktøjer tilbyder Valtras Q-certificerede forhandlere maksimal oppetid på alle traktorer på bedriften, da værktøjet bidrager til at planlægge

og forudsige vedligeholdelse. Ved overdragelse af en Q-serie traktor, vil forhandleren sørge for at alle redskaber og Smart Farming-teknologiløsninger er klar til at anvendes fra dag ét.

"En Q-serie traktor er af særlig høj kvalitet, og kunderne fortjener en service af lige så høj kvalitet."

Topmoderne drivlinje

Den 7,4 liters motor har den største slagvolumen på markedet for denne størrelse traktor og sikrer dermed både høj pålidelighed og brændstofeffektivitet. Maksimal power er tilgængelig selv ved lave motorhastigheder på 1850 o/min, mens det maksimale drejningsmoment forbliver konstant i 1000 til 1500 o/min. Slag længden genererer let høj effekt og drejningsmoment, der er tilgængelig i Q-serien, mens en standard EcoPower-funktion reducerer brændstofforbruget yderligere. Maksimal kørehastighed opnås med kun 1500 o/min.

Transmissionen er nem at betjene. Q-seriens elektroniske transmissionsstyring vælger automatisk de lavest mulige motoromdrejninger for at opretholde det laveste brændstofforbrug. Kraften fordeles, så det passer til hydraulikken, PTO eller transmissionen. Føreren justerer blot indstillingerne, så de passer bedst til opgaven. Afhængigt af arbejdsopgaven kan føreren ved hjælp af droop control indstille traktoren til enten at spare brændstof eller tid.

Q er hverken for let eller for tung og med sin vægt på 9,2 tons, beskyttes jorden mod komprimering. Den maksimale bruttovægt er 16 tons, hvilket garanterer høj, lovlig nyttelast.

Q-serien er kompakt med en lav totalhøjde og en lang akselafstand. Derfor er tyngdepunktet lavt, hvilket gør Q- serien til en ekstremt stabil traktor. Luftaffjedringen, i kombination med den lange akselafstand, øger traktorens trækkraft og stabilitet. Vejgrebet øges desuden, fordi luftaffjedringen giver en hurtigere reaktionstid sammenlignet med standarden af hydraulisk affjedring.

Ved kørsel på veje overføres traktorens power næsten helt automatisk, hvilket giver en hurtig og jævn acceleration. Både førerhuset og forakslen er luftaffjedret, og de er perfekt synkroniserede for at sikre en jævn kørsel i ethvert miljø og i enhver temperatur, uanset om man høster på en varm sommerdag eller rydder sne fra vejene om vinteren.

Fra professionel til endnu mere professionel

Enhver, som sætter sig ind i en Q-serie traktor, vil sætte pris på komforten med luftaffjedring, det prisvindende og brugervenlige SmartTouch-armlæn, ergonomiske design, unikt udsyn og markedets mest brugervenlige Smart Farming-funktioner.

Q-serien passer ind i enhver maskinpark takket være Valtra Connects avancerede telemetri og brugervenlige opgavestyringssystem, der muliggør smidig FMIS- og Agrirouter-integration. Alle Smart Farming-funktioner i Q-serien styres let og enkelt fra SmartTouch-brugergrænsefladen. Opgaverne kan gemmes, så man med enkelte tryk på skærmen kan genoptage opgaven. ISOBUS-funktionen gør det let at udføre opgaven, da det giver et præcist og effektivt resultat. I kombination med Auto U-piloten øges brugervenligheden, da SmartTurn gør oplevelsen i marken fuldautomatisk – det giver mere fleksibilitet, at fokus ikke nødvendigvis skal være 100 % rettet mod redskabet og opgaven. Med SmartTurn kan man vælge mellem flere automatiske vendemønstre, der minimerer jordkomprimeringen og øger hastighed og effektivitet.

Som kun en ægte Valtra-traktor kan Q-serien optimeres yderligere med Valtra Unlimited. Med Valtra Unlimited kan man selv vælge både kabine- eller traktorfarve, få speciallavede tilpasninger til opgaverne i marken eller til entreprenøropgaven. Q-serien giver masser af muligheder for at tilpasse traktoren til opgaverne for dermed at øge produktiviteten.

Med Valtra Unlimited kan Q-serien optimeres med et automatiske centralsmøringssystem. Derved undgås manuel smøring og man sikrer, at Q-serien altid kører problemfrit. Det intelligente dækpumpesystem beskytter jorden på marken og optimerer brændstofforbruget på vejen. Med Valtra Unlimited kan sikkerheden optimeres med integrerede LED-arbejdslygter foran samt afbalanceret belysning foran og til begge sider. Automatiske beacon-lys tændes, når hastigheden når 25 km/t. Når arbejdsdagen er slut, sørger følg-mig-hjem-funktionen for, at der er fuldt oplyst foran traktoren, idet de forreste arbejdslygter forbliver tændte i et stykke tid efter, at førerhuset forlades.

Alt i Q-serien er designet til at reducere input, maksimere udbytte, optimere brændstofeffektivitet samt hjælpe kunder med at opfylde regulatorers krav og opfylde og rapportere egne bæredygtighedsmål. Q-serien er produceret i ét af verdens mest bæredygtige traktorfabrikker som udelukkende anvender vedvarende energi placeret i Suolahti, Finland.

Produktionen af Q-serien begynder i september 2022 – og de første traktorer leveres til kunderne i oktober. Mere information om Q-serien vil blive afsløret til det online lanceringsevent d. 2. september 2022. Besøg www.valtra.com/releasethebeast og til meld dig eventet.

It is time to release the beast!

Modeller

 

MOTOR

STD

BOOST

  Type hk Nm hk kW Nm
Q225
74 LFTN-D5
230 1000 250 184 1100
Q225 245 1100 265 195
1200
Q265 265 1200 290 213 1280
Q285 285 1280 305 224 1280
Q305 305 1280 305 224 1280

Valtras Q-serie

LÆS MERE

Back to News and Events

Back