share
Valtra tractors for aviation groundcare

Traktorer til lufthavne

Vælg Valtra til vedligeholdelse af lufthavne

Få et tilbud

Vælg en traktor til lufthavnsvedligeholdelse

De specielle vedligeholdelsesopgaver i lufthavne kræver et helt specielt køretøj. Krav til sikkerhed, store arbejdsarealer, lange transitperioder, stor brændstofkapacitet, mulighed for at benytte mange forskellige redskaber, krav om komfort til føreren – det er alt sammen behov, en Valtra Unlimited-traktor kan opfylde.

Valtra tilbyder en lang række veldokumenterede løsninger til internationale, regionale og lokale lufthavne. Uanset om der er tale om vedligeholdelsesopgaver i sommerperioden eller rydning af landingsbanerne om vinteren, har Valtra det, der skal til, for at levere de rigtige løsninger, så du kan få arbejdet gjort. I samarbejde med vores dygtige partnere udstyrer Valtra Unlimited Studio din traktor med de helt rigtige redskaber.

Vil du gerne opleve det selv?

Book en prøvetur

Derfor skal du vælge Valtra

Forestil dig, at der findes en maskine, der sikkert, smart og hurtigt kan håndtere alle de vidt forskellige opgaver inden for vedligeholdelse af udearealerne i en lufthavn? Traktorer kan nemt erstatte lastbiler i lufthavne, fordi de er så alsidige og derfor passer godt til opgaverne i en lufthavn og til de enorme arbejdsarealer.

En traktors opbygning er optimal i forhold til våde udsyn, komfort, ergonomi og kvaliteten af det udførte arbejde. Listen over redskaber, der kan tilkobles en traktor, er nærmes uendelig, og det samme er listen over de opgaver, en Valtra kan klare.

Kontakt din Valtra-repræsentant for at få en snak om mulighederne

Find den nærmeste forhandler

Fordele

Omkostningseffektivitet

Når du vælger et universalkøretøj fra Valtra, kan du reducere investerings- og driftsomkostningerne med helt op til 30 %: Lastbilbaseret afisningsudstyr eller et blæser-/fejeredskab koster det samme som en Valtra, der er udstyret med samme hardware.

Større komfort for føreren

Føreren får alle fordelene ved et behageligt førerhus, med fantastisk udsyn til redskabet. Og ved hjælp af funktioner såsom det automatiserede styresystem kan føreren fokusere på at levere arbejde i høj kvalitet.
Pålidelig samarbejdspartner
Valtra har kundesupport i hele Europa, med i alt 935 steder, der yder service og leverer reservedele. Maskinerne har en høj produktionsvolumen, og de er holdbare og lette at vedligeholde. Vi har også reservedele til ældre maskiner.

Mere miljøvenlige

I forhold til luftfartsindustrien er de miljømæssige aspekter endnu vigtigere. Valtras maskiner kan køre på miljøbrændstof og leveres med det nyeste udstyr til reduktion af udledningerne. Maskinerne fremstilles af komponenter, der hovedsageligt er indkøbt lokalt for at minimere miljøpåvirkningen fra transport i form af CO2-udledninger.

Send mig et tilbud

Læs mere om vores løsninger til lufthavne

Vedligeholdelse af lamper i lufthavne

En landingsbane i en lufthavn er udstyret med adskillige hundrede forskellige lamper til forskellige formål. Lamperne skal vedligeholdes, og specielt om vinteren skal de renses omhyggeligt for sne. Det er derfor, det ikke er nok bare at bruge en sneplov – der er brug for specialredskaber med en kombination af sneplov og feje/børste-redskaber.

Lamperne i kanten af landingsbanen er i gennemsnit 43 cm høje, så der skal bruges et specialredskab til at fjerne sneen omkring lamperne. De opgave kan en traktor med en lampebørster klare.

Lampebørstere er udviklet specifikt til at fjerne sne fra lamper langs landingsbanerne i lufthavne. Udstyret kan bruges som en almindelig sneplov, når sneen mellem lamperne skal fjernes, og de midterste dele af hovedvingerne flyttes derefter væk, så lamperne kan børstes af med to børster på hver side. Derefter fjerner de bagerste vinger sneen, så den ryddes helt væk. Lampebørstere kan bruges sammen med traktorer i mellemstørrelse. Kombineret med Valtras automatiserede styresystem og bakkørselssystem kan arbejdet udføres både nøjagtigt, hurtigt og nemt.

Få mere at vide om vedligeholdelse af lamper

Græsslåning på den nemme måde

I en lufthavn skal græsarealerne holdes korte og pæne. Siderne af landingsbanerne er specielt vigtige, fordi dyr – for eksempel fugle og harer – har en tendens til at lave reder i højere vegetation, hvilket kan udgøre en sikkerhedsrisiko, når flyene letter og lander.

Selv mindre lufthavne kan nemt have omkring 50 hektar græsarealer, og store lufthavne har i hundredvis af hektarer, der hele tiden skal vedligeholdes – mange gange om året.

En Valtra-traktor med Valtra Guide og en efterspændt rotorslåmaskine er den perfekte kombination til den opgave. Traktoren kørere frem og tilbage ad lange, lige A-B-linjer, uden unødvendige overlapninger, så arbejdet udføres nemt og effektivt. Når du bruger Valtra Guide, sparer du tid, fordi overlapningerne holdes på et minimum og kvaliteten af arbejdet altid er fremragende: Føreren kan i højere grad fokusere på redskabet og omgivelserne og kan nemt få øje på eventuelle forhindringer fra førerhuset, som vi med stolthed kan fremhæve har markedets bedste udsyn og komfort.

Få mere at vide om græsslåning

Løsninger til vedligeholdelse af græsarealer i lufthavne

Valtra får arbejdet gjort

Brancher og segmenter