Klar en hvilken som helst opgave i skoven med det rigtige maskineri Valtra - Uovertruffen i skoven

Klar en hvilken som helst opgave i skoven med det rigtige maskineri Valtra - Uovertruffen i skoven

Har du fået andre opgaver, der skal klares? Se, hvordan Valtra kan hjælpe dig med:

72 procent af Finland er dækket af skov. Derfor fremstiller Valtra verdens bedste skovtraktorer.

At udføre arbejdsopgaver i skoven stiller krav til såvel traktoren som føreren. I Skandinavien udføres der meget arbejde i skovene om vinteren. De korte dage og de store snemængder kan gøre arbejdet ekstra besværligt. Men arbejdet skal jo gøres, uanset hvordan vejret arter sig.

Hvorfor skulle du nøjes med en skovmaskine, som er designet til at tilfredsstille gennemsnitlige ønsker fra en gennemsnitlig maskinfører? Hvis maskinføreren er ekspert i skovarbejde, skal det udstyr, han arbejder med, svare til hans ekspertise. Hos Valtra er vi af den opfattelse, at du har krav på udstyr, som er specifikt designet til at leve op til dine individuelle behov.

Læs vores kunders erfaring med en Valtra skov traktor her

Tilbage til toppen
SKOVKABINE

SKOVKABINE - Effektiv beskyttelse, optimalt udsyn

Når du arbejder i skoven, er det et ufravigeligt krav, at der er et ugeneret udsyn i alle retninger. Valtra’s skovkabine sikrer optimalt udsyn i alle retninger - også opad, så du kan se alt af betydning omkring dig: træer, store sten, træstubbe og konturerne af landskabet. Panorama-taget gør det muligt for dig at se de grene, der skal skæres væk.

Skovkabinen fås også med et sprosse-frit SVC sidevindue, som bidrager til at forbedre produktiviteten yderligere.

TWINTRAC

TWINTRAC - Unikt for Valtra

Skovarbejde kræver stor præcision, manøvredygtighed og udsyn. Vores unikke TwinTrac dobbeltkommando, som gør det muligt at arbejde baglæns med traktoren, sikrer Valtra en ubestridt førerposition i skoven. Løft rattet op, løsn sædet - og drej rundt. Bagi den ergonomiske kabine finder du alle hoved-betjeningsorganerne, klar til anvendelse.

Når du arbejder med traktoren kørende baglæns, befinder de styrende hjul sig bag dig, hvilket giver en meget lille venderadius. Herved overflødiggøres en masse manøvrer, og det betyder, at der spares både tid og brændstof. Med TwinTrac udstyret kan du også køre ind i de tætteste og mest utilgængelige områder i skoven.

AGCO Power motorer

AGCO Power motorer - Legendariske finske SISU - lige det, du har brug for i skoven!

Hjertet i Valtra traktorerne er de effektive AGCO Power motorer, som hjælper dig igennem de mest uvejsomme områder i skoven. Disse motorer er baseret på fuldstændigt driftssikker, gennemtestet teknologi.

AGCO Power motorerne har SISUTronic motorstyring, som optimerer motorfunktionerne og brændstofforbruget. Samtidig sikres maksimal motorydelse og drejningsmoment under alle forhold. Med det rigtige udstyr kan du klare enhver opgave i skoven!

STØTTERAMME

STØTTERAMME - Kør igennem det allermest barske terræn

Vore samarbejdspartnere tilbyder en støtteramme, der er specielt designet til Valtra. Med støtterammen kan du koble læs direkte til bag på traktoren, og samtidig beskyttes din traktor nedefra.

Støtterammen beskytter transmission, aksler og motor mod stød, slag og belastninger. Desuden fordeler støtterammen belastninger fra læssearbejde over hele hovedrammen, så både traktoren og læsseren beskyttes.

BRÆNDSTOFTANK I STÅL

BRÆNDSTOFTANK I STÅL - Beskyttelse under ekstreme forhold

I skoven er det kun de stærkeste, der klarer den. Når der arbejdes under trange pladsforhold og i kuperet terræn, er det ofte umuligt at beskytte traktoren mod at blive ramt af store grene og sten, træstubbe og klippestykker.

Valtra tilbyder derfor en kraftig 147-liters, fabriksmonteret brændstoftank i stål. Standard Ad-Blue tanken er også forstærket.

FRONTPUMPE OG HJÆLPE-HYDRAULIK

FRONTPUMPE OG HJÆLPE-HYDRAULIK - Større effekt

Har du brug for større hydraulikydelse og kapacitet, så er det ikke noget problem. Vore samarbejdspartnere tilbyder en frontpumpe, der er specielt designet til din Valtra. Pumpen giver den ekstra hydraulikydelse, du har brug for, eksempelvis til at betjene en skårlægger.

Tilbage til toppen