share

Hvorfor
Vente?

Vi har traktorer
til omgående levering!

Få et tilbud

Aktuelle modeller

HVORFOR VENTE?

Overvejer du at anskaffe dig en ny Valtra og skulle den helst have været leveret i går? Intet problem! Du kan få din nye traktor direkte fra hylden, endda med en rigtig attraktiv finansiering.

Se udvalget af tilgængelige modeller hos din lokale forhandler og bliv klar til sæsonarbejdet.

Få et tilbud på omgående levering

A-serien

Den lille kæmpe, der gør arbejdet til en leg!

Med A-serien får du en kompakt traktor, der leverer stor produktivitet og komfort hele dagen. Førerhuset er ergonomisk og støjsvagt, og det giver dig fremragende udsyn i alle retninger.

Få den helt rigtige traktor til dine behov

Alle syv modeller i A-serien fås med brugervenlig mekanisk GL-transmission. Vores populære modeller med 105 og 115 hestekræfter fås også med HiTech4 4-trins Powershift-transmission, som styres elektronisk. Alle traktorer i A-serien leveres med Valtras velkendte Shuttle-transmission, herunder en integreret håndbremse.

Få et tilbud

G-Serien

Denne perfekte allround-traktor kan blive din!

Uanset opgaven er G-serien en universaltraktor, der har alle de funktioner, du har brug for i det daglige arbejde. Den har en avanceret mekanisk lift og effektiv arbejdshydraulik; HiTech-modellen har åbent center-hydraulik, mens Active- og Versu-modellerne har lukket center-/LS-system. Høj hydraulisk pumpekapacitet (100/110 l/min.) leverer hastighed, brugervenlighed og redskabsbetjening med alle funktioner.

G-serien er den perfekte traktor til frontlæsseropgaver takket være et samlet rudeareal på 5,7 m2, der giver fantastisk udsyn i alle retninger. Den nye Powershift-transmission med seks hastigheder giver føreren flere muligheder for at vælge arbejdshastighed.

Få et tilbud

N-Serien

Din nye ergonomiske og smidige arbejdshest er klar til at begynde arbejdet!

Ingen udfordring er for stor, og ingen opgave er for lille for vores prisvindende traktor i N-serien. Hvis du er på udkig efter den perfekte kombination af størrelse, kraft og komfort, behøver du ikke lede længere.

Den kæmpestore, men kompakte Valtra N-serie er Valtra-familiens fleksible arbejdshest med ergonomi og komfort designet til nemt og produktivt arbejde med din traktor. LED-kørelys øger sikkerheden ved kørsel på vej. N-serien er en robust og driftssikker maskine og samtidig stor, hvor det betyder noget.

N-serien imponerer på alle fronter

Når du har brug for en maskine til at håndtere en lang række opgaver,
udmærker N-serien sig på alle fronter. Jævn og smidig kørsel, 365-synlighed og en kraftig 4-cylindret motor betyder, at ethvert job kan håndteres med den optimale kraft, præcision og brændstofeffektivitet. Med Smart Farming indbygget kan du være sikker på, at din maskine klarer det meste af arbejdet for dig.

Få et tilbud

T-Serien

Din nye præcisionstraktor er tilgængelig lige nu!

Når du har brug for mere, er T-serien det ultimative præcisionsværktøj med masser af muskler. Perfekt udsyn hele vejen rundt betyder, at du har fuld kontrol over din mark fra din komfortable position i førerhuset. Og ved at lade teknologien arbejde for dig, kan du være sikker på, at alle aspekter af din arbejdsdag håndteres helt uden problemer.

Prisbelønnet kraft og effektivitet

Skønhed, hjerne og styrke – den prisvindende T-serie er en vinder på alle fronter, der kombinerer kraften fra intelligent teknologi med styrken fra en 6-cylindret motor. Træd ind i førerhuset, og den bedste traktoroplevelse er tilgængelig hele vejen omkring dig med perfekt udsyn året rundt, både dag og nat og masser af plads. Det praktiske display på A-stolpen sørger for, at du har oplysninger og styrefunktioner lige der,
hvor du har brug for det. Valtra Smart-teknologier giver dig altomfattende kontrol over dit arbejde. Kongen i ethvert terræn, T-serien sætter i gang og bevæger sig jævnt, mens du høster fordelene. Når du sætter pris på kraft, præcision og profit, er T-serien din arbejdsmaskine.

Få et tilbud

Q-Serien

The Beast kan nu blive din!

Q-serien er en fornøjelse at arbejde med og enhver førers drøm. Den udgør en perfekt kombination af styrke, brugervenlighed, præcision og ydeevne for øget effektivitet og rentabilitet. Q-serien er en Quality traktor med stort Q. Det er også derfor, at Q-certificerede forhandlere er de eneste fagfolk, der er kvalificerede til at efterkomme dine behov. De repræsenterer den største viden og de bedste service- og eftermarkedsmuligheder for at sikre dig de bedst mulige fordele med Q-seriens favorable driftsomkostninger og intelligente fordele.

Hvis din virksomhed har brug for en maskine med nok styrke til at kunne klare alle opgaver med et hvilket som helst redskab monteret, leverer Q-seriens 7,4 liter 6-cylindrede motor og CVT transmission styrken, som du har brug for. Et jævnt drejningsmoment og en høj motoreffekt betyder, at enhver opgave kan løses.

Tænker som en professionel

Smart-teknologi leveres som standard og er integreret i førerhuset og ergonomisk placeret for ultimativ komfort og brugervenlighed. Alt ved Q-serien er gennemtænkt for at optimere udsynet samt den daglige komfort. SmartTouch-brugerprofiler gør det hurtigt og nemt at skifte mellem forskellige førere og opgaver, og avanceret telemetri gør flådestyring og FMIS-integration nem og problemfri og sikrer 101 % oppetid. Få mere fra hånden med kvalitet fra Q-serien.

Få et tilbud

S-Serien

Traktoren til de krævende opgaver er klar til at hjælpe dig!

Den fjerde generation af Valtra S-serien er en traktor, hvis afbalancerede ydeevne hjælper dig med at få mest muligt ud af din nye investering – for at maksimere ydelsen og minimere omkostningerne. Vi har designet en pålidelig maskine til dig, som du kan kombinere med alle de serviceydelser, du ønsker. Dette giver os mulighed for at sikre det bedst mulige afkast af din investering.

Dens grundlæggende funktioner er udviklet til at håndtere selv de mest krævende opgaver. En kraftig motor, trinløs transmission og optimal vægtfordeling sikrer effektiv ydeevne. Den hydrauliske ydelse er tilstrækkelig til brug med tunge redskaber. Det store førerhus har et rummeligt arbejdsmiljø, og kørekomforten er i en klasse for sig selv.

Få et tilbud