Valtra i byen Klar til alle opgaver i byen

Valtra i byen Klar til alle opgaver i byen

Har du fået andre opgaver, der skal klares? Se, hvordan Valtra kan hjælpe dig med:

Driftssikker i al slags vejr

Valtra’s traktorprogram er kendetegnet ved driftssikkerhed, funktionalitet og individuelt udvalgt udstyr. Så er traktorerne udstyret til at klare vedligeholdelsesopgaver på gaden og andre kommunale opgaver. Valtra’s traktorer til tunge opgaver lever op til forventningerne på alle årstider - i sol og regn. Med fejemaskinen om sommeren, med sneploven om vinteren, med frontlæsseren når som helst noget skal læsses. Det giver mening at anvende Valtra traktorer til kommunale opgaver. Råder man over en enkelt traktor, kan den anvendes til alt muligt, da der kan spændes mange forskellige redskaber for den.
Tilbage til toppen
Vælg traktorens størrelse

Vælg traktorens størrelse - A.N.T.S.

Valtra tilbyder det bredeste udvalg af hydraulikudstyr på markedet. Det gør en Valtra traktor til det optimale valg for de, som søger en traktor, der kan arbejde med mange forskellige typer redskaber.

Uanset, om du skal køre med diverse redskaber til græshåndtering, eller du har planer om at udføre entreprenøropgaver, så sikrer vore hydrauliksystemer, at der altid er tilstrækkeligt med olie til rådighed, uanset hvor stort behovet er.

På gaden

På gaden

Valtra N-serie traktorerne er stærke og effektive til at udføre kommunale vedligeholdelsesopgaver, både sommer og vinter. N-serie traktorerne er velegnede til både vejvedligeholdelse og byggeopgaver - og til opgaver på fortove og cykelstier.

Den brugervenlige transmission og hydrauliksystem gør - i kombination med en turbinekobling på HiTech, Advance og Direct modelvarianterne - N-serie traktorerne til det absolut bedste valg til frontlæsserarbejde.

Advance, Versu og Direct modelvarianterne er udstyret med Valtra ARM betjeningsarmlænet med de tilhørende betjeningsorganer. Det gør det nemt for traktorførerne at skifte fra en traktor til en anden.

HiTech og Advance modelvarianterne fås nu med en 150-liters brændstoftank som ekstraudstyr.

Læs mere om N-serien

En stærkt bud på en traktor, der kan sno sig igennem gaderne

En stærkt bud på en traktor, der kan sno sig igennem gaderne

Valtra A-serie traktorerne er kendt for at være driftssikre og robuste. De er stærke, lette og ekstremt kvikke.

Den lille venderadius og den store frihøjde samt den lave kabine, der tilbydes som ekstraudstyr, gør A-serie traktorerne specielt velegnede til opgaver i snævre bymiljøer.

Som frontlæssertraktorer er A-serie traktorerne førende i deres klasse.

Sværvægts-mestre i vedligeholdelsesopgaver hos kommunen

Sværvægts-mestre i vedligeholdelsesopgaver hos kommunen

Valtra’s T-serie traktorer er førende som kommunale traktorer i deres klasse, fordi de byder på en uovertruffen alsidighed og produktivitet.

Med det rigtige udstyr kan disse traktorer anvendes på alle årstider - i parker og på pladser, på gader og veje, og selv i lufthavne.

Læs mere om T-serien

En stærk løsning

En stærk løsning

S-serie traktorernes driftssikkerhed skyldes nøje gennemtænkte specifikationer. Kombinationen af den højeffektive motor og transmission og det nyeste funktionsmæssige design får sammen med den optimale brugervenlighed S-serie traktorerne til at skille sig ud fra alle andre traktorer, du har prøvet.   

Vigtigt udstyr, kort fortalt:

  • AGCO Power 84 A WF motor: Et finsk ”muskelbundt” med globalt banebrydende teknologi. 

  • AVT transmission: Den markedsførende transmission, som lever op til de strengeste krav. 

  • Ergonomi: Rummelig kabine med luftaffjedring og Valtra ARM betjeningsarmlæn. 

  • TwinTrac: Dobbeltkommando, som sikrer høj produktivitet i begge køreretninger. 

  • Klar til AutoGuide: Ønskes mulighed for precision farming, leveres traktoren som standard klargjort til AutoGuide systemet. 

Læs mere og S-serien

FMG og Valtra

FMG er en stærk og pålidelig leverandør til Valtra. Firmaet fremstiller udstyr til vejvedligeholdelse og andre opgaver hos kommuner. Mange af FMG’s produkter er udviklet i samarbejde med Valtra, og noget udstyr er ”skræddersyet” eksklusivt til Valtra traktorer.

Valtra LH LINK er en ny, prisbelønnet frontlift med en løftekapacitet på 3,5 tons. Frontliften monteres på traktorens ramme via en svingtap, så den kan dreje til siderne. Det øger håndterings- og anvendelsesmulighederne med redskaberne betragteligt.

Tilbage til toppen