share

Personlighed

Din Valtra har ligeså meget personlighed, som du har. Med Valtra Unlimited er det kun fantasien, der sætter grænser for det design og den komfort, du ønsker. Din traktor er dig, og du er din traktor. Sammen får du en alsidig og fleksibel partner til dine opgaver. Om dit arbejde skal foregå i marken, i skoven, på byggepladsen eller noget helt fjerde, monterer Valtra Unlimited-værkstedet dit tilbehør og udstyr med fabriksgaranti. Altid.

Få mere at vide

Power

Din Valtra har ligeså meget power, som du har. En Valtra er testet i det barske, nordiske vejr, hvor kraft og motorkapacitet er afgørende, for at klare sig i det skandinaviske klima. Du kan mærke kraften i den høje løftekapacitet i T-serien, der bagerst løfter op til 9,5 tons og yder 5,5 tons i nyttelast. Selv fra den mindste Valtra på 50 hk til den største på 405 hk er der nordiske kræfter på spil. Lige så meget power, du lægger i dit arbejde og i din traktor, lige så meget power får du tilbage i din Valtra.

Få mere at vide

Præcision

Din Valtra arbejder lige så effektivt, som du gør. Det er slut med lange arbejdsdage, når du kører Valtra. Med de teknologiske Smart Farming løsninger har vi optimeret hver en funktion, så Valtra matcher din effektivitet. Øg udbyttet og reducér omkostninger, risiko og nedetid, så du kan bruge din tid på det, der giver dig glæde. Styr din traktor gennem marken med intelligente teknologier, der arbejder sammen med hinanden for at give dig en bedre livskvalitet lige ved hånden - bogstaveligt talt. Alle funktionerne styres via Valtras brugervenlige SmartTouch terminal, der er smartere end en smartphone.

Få mere at vide