share

BÆREDYGTIGHED HOS VALTRA

Alle har en rolle at spille i at gøre verden til et bedre sted at leve. At træffe bæredygtige valg er afgørende, og forskellige industrier har et stort ansvar for at gå foran. De bedste resultater kan ofte opnås ved at fokusere på egen ekspertise og forstå, hvordan verden kan drage nytte af det. Hos Valtra har vi stor kedskab til maskiner - vi bygger alsidige, pålidelige og holdbare traktorer.

Vi kender også vores kunder. De er kernen i alle Valtras aktiviteter. Alt, hvad vi gør, er at gøre deres liv lettere. Derfor er formålet med Valtras aktiviteter med hensyn til bæredygtighed, at beskytte landmændenes levebrød og som sådan vores forretning, medarbejdere, interessenter og selvfølgelig jorden.

Læs videre for at se, hvordan bæredygtighed er kernen i alt, hvad vi gør hos Valtra

VALTRAS BÆREDYGTIGHEDS FOKUSOMRÅDER

Vi er forpligtet til at udvikle og forbedre bæredygtigheden af alle vores aktiviteter, interaktioner og relationer gennem tre nøglefokusområder.

VALTRA ER MULIGVIS DEN MEST BÆREDYGTIGE TRAKTOR I VERDEN

SMARTE BEVÆGELSER GJORT NEMT

For at opnå større udbytte, skal jorden være i god stand. For at overholde reglerne skal kulstofemissioner holdes i skak. Svaret på denne udfordring er en smart traktor, der hjælper dig med at arbejde bæredygtigt hver dag. Ved hjælp af automatik, bliver optimal nøjagtighed, præcision, effektivitet og overholdelse af forskrifter sikret. Smart Farming-teknologier vil spare dig tid, penge og holde din jord rentabel, og det bedste er, at du ikke engang behøver at tænke på det.

Smart Farming for sund jord

Smart Farming er vejen til at gøre din jord sund og derved forbedre udbyttet. Optimering af effektiviteten herunder mængden af næringsstoffer, sprøjtemiddel til skadedyrsbekæmpelse, styring af komprimering og maskinoptimering, er nogle af de faktorer, hvor landmænd kan bruge de korrekte data til at øge udbyttet og forbedre miljøet. At binde kulstof i landbrugsjord og øge afgrødeudbyttet, er en naturlig win-win for både landmand og miljø.

Hvordan landmænd kan undgå jordkomprimering

Læs bloggen

REDUKTION AF CO2-AFTRYK

Smart Farming bruger avanceret teknologi til at øge produktiviteten og samtidig reducere energispild. Forbedring af driftseffektiviteten reducerer brændstofforbruget og sænker omkostningerne. For at understøtte dette undersøger og udvikler vi løbende alternative brændstofløsninger. Vi både opfylder og overgår de lokale emissionsstandarder med vores Stage V-kompatible AGCO Power-motorer.

Hvordan Smart Farming kan hjælpe dig med at nå bæredygtighedsmål

Læs bloggen

SE HVORDAN SMART FARMING KAN GØRE DIT ARBEJDE MERE BÆREDYGTIGT!

RIGHT TIME

Kend den perfekte timing for dine opgaver baseret på vejrhistorien på din bedrift, og optimer langsigtet udbytte. Uanset opgaven betyder den rigtige timing mest overskud.

Lær TaskDoc at kende

RIGHT PLACE

Følg waylines præcist, hav en forbindelse med det, der sker på jorden, og maksimer det dyrkede areal. Uanset om du planter, bearbejder, sprøjter eller høster, sparer du tid, brændstof og penge.

Drag fordel af Valtra Guide

RIGHT APPLICATION

Med TaskDoc® er der mindre papirarbejde. Bare start dit arbejde og al den dokumentation du har brug for, oprettes automatisk. Når du er færdig, overføres dokumentationen trådløst til dit markstyringssystem (FMS). Planlæg variable dosering på kontoret og overfør dem til din traktor for automatisk styring. TaskDoc® nemt og intuitivt.

Hvad kan Variable Rate Control gøre for dig?

Det er dit valg

Bæredygtighed handler om valg. De valg, vi træffer hver dag. For at overholde reglerne, reducere input og reducere brændstofforbruget og samtidig øge udbyttet, skal du træffe smarte valg. Du ved hvad du skal gøre. Men hvordan gør du det? Valget er dit!

UNIK VALTRA

Hos Valtra tror vi på, at handlinger taler højere end ord. Vi er stolte af vores mangeårige arbejde og resultater inden for bæredygtighed. Fra spændende samarbejder med vores partnere til bæredygtigt drevne fabrikker og unikke produkter og tjenester. Med Valtra kan du være sikker på, at din maskine er det mest bæredygtige valg på markedet.

LÆS MERE FRA VORES BLOG

AGCO MÅL FOR BÆREDYGTIGHED

Valtra er et verdensomspændende mærke fra AGCO og overholder fuldt ud moderorganisationens bæredygtighedsmål. Sammen er vi stærkere og mere i stand til at prioritere bæredygtighedshandlinger og -investeringer, der har den største og mest umiddelbare positive indvirkning på landmændene og vores industri.

Vi anerkender vigtigheden af FN's bæredygtige udviklingsmål (SDG'er), som sigter mod at gøre betydelige fremskridt med hensyn til globale økonomiske, sociale og miljømæssige udfordringer inden 2030. Fra at fremme af bæredygtig fødevareproduktion til effektive partnerskaber, er vores bæredygtighedsprioriteter i overensstemmelse med seks af FN's SDG'er.