share
valtra tractor cabin people talking

Uddannede fagfolk

Valtra uddannelse

Centraliseret uddannelse

Valtras uddannelsescenter på Suolahti-fabrikken i Finland er ansvarlig for uddannelse af vores internationale service- og reservedelspersonale. Centraliseret uddannelse sikrer ensartet service af høj kvalitet samt et hurtigt flow af oplysninger fra vores kunder til hele Valtra-organisation.

Teknisk viden

Din forhandlers teknikere får den allerbedste uddannelse enten fra Valtras verdensklasse uddannelsescenter beliggende i Suolahti, Finland eller andet AGCO uddannelsescenter tættere på. Centralt styret uddannelse sikrer høj kvalitet og sammenhængende servicering. Det giver dig tillid til at din forhandlers teknikere servicerer dig optimalt.

Teknikerne hos din forhandler har haft mulighed for at deltage i et produktspecifikt lærlingeprogram og derigennem følge kurser som en del af AGCO Academy. For at tilskynde til endnu højere standarder har vi indført bonusordninger, der belønner de bedste talenter blandt forhandlerenes teknikere. Vi giver desuden vores teknikere mulighed for at udvide deres horisont med udvekslingsprogrammer til andre forhandlere over hele verden.

AGCOnet

Teknikerne har direkte adgang til vores AGCO Net-intranetbibliotek, uanset om de er på værkstedet eller i marken. Det opdateres dagligt og giver dem de seneste nyheder og tekniske informationer om vores maskiner.