share
valtra tractor sky

Valtra Finance

Valtra Finance

valtra finance

ACGO Finance

AGCO Finance tilbyder et omfattende udvalg af målrettede finansieringsmuligheder, der er specielt skræddersyet til landbruget. Ordningen tilbyder en række serviceydelser, herunder leasing, afbetalingskøb, lejeaftale og lån.

I det nuværende marked er finansiering og leasing en lige så naturlig del af købsbeslutning som mekaniske funktioner og fordele ved den valgte type udstyr. Vores finansieringsprogrammer vil hjælpe dig med at anskaffe udstyr, der har den kraft, effektivitet og teknologi til at drive en lønsom forretning til en betaling, du kan betale. Du får muligheden for at opnå brug og få ejerskab af verdens bedste landbrug udstyr.

Dine fordele:

  • Fleksible betalingsbetingelser
  • Hurtig og nem kredit / dokumentationsprocess
  • Programmer skræddersyet til at opfylde dine likviditetsbehov
  • Praktisk one-stop finansiering hos din lokale Valtra-forhandler

SKRÆDDERSYET DETAILFINANSIERING

Finansiel leasing

AGCO Finance køber udstyret af forhandleren, og 'lejer' det derefter til landmanden. En finansiel leasingaftale (leje) omfatter en primær periode med betaling af leje (i princippet afdrag og renter som ved en aftale om leje med købsret) efterfulgt af en årlig sekundær periode, hvor der skal betales leje. Ejendomsretten til udstyret bibeholdes af AGCO Finance indtil bortskaffelse.

Hvad med momsen?

Der skal betales moms af lejen, så det er ikke nødvendigt at betale moms på forskud. AGCO Finance afregner moms og udsteder momsfakturaer, så du kan få refunderet den moms, der skal betales af hver enkelt lejeafgift.

Kan betalingerne ændres?

AGCO Finances leasingarrangementer har alle en fast rente, hvilket betyder, at afdragene normalt ikke ændres i løbet af leasingperioden.

Kan betalingerne skræddersys efter min likviditet?

Selvfølgelig. Som med muligheden for leje med køberet står AGCO Finance altid til rådighed, hvis du vil vide, hvilken afdragsprofil der passer bedst til din indtjening.

Leje med forkøbsret

Den mest almindelige metode til finansiering af maskiner. Du vælger det udstyr, du vil købe, indgår salget med forhandleren og underskriver derefter en leje med forkøbsretaftale om tilbagebetaling af beløbet samt renter til AGCO Finance. Forhandlerens faktura betales af AGCO Finance med det samme, og når det sidste afdrag er betalt, tilhører udstyret dig.

Hvad med momsen?

Normalt skal der betales moms til AGCO Finance fra starten. Hvis der er delvis ombytning involveret i handelen, betales kun momsdifferencen. Der skal ikke betales moms på individuelle afdrag.

Hvem får skattefordelen?

Der kan foretages anlægsafskrivning, akkurat som hvis du havde betalt udstyret kontant fra starten. AGCO Finance opnår ingen skattefordel.

Kan betalingerne ændres?

Renten er normalt fastsat ved aftalens indgåelse.

Kan betalingerne skræddersys efter min likviditet?

Selvfølgelig! Det kan være en god idé at overveje, hvilket tidspunkt på året, der er bedst til at betale afdrag, og AGCO Finance er altid parat til at drøfte, hvilken afdragsprofil, der passer bedst til din indtjening.

Driftsleasing

Du betaler ganske enkelt leje til AGCO Finance, hvorefter du kan bruge udstyret i den periode, der er anført i driftsleasingaftalen. Din forhandler kan tilbyde dig en separat kontrakt, der dækker regelmæssig service og vedligeholdelse, mens du lejer udstyret.

Hvad sker der, når lejeperioden udløber?

Efter den aftalte lejeperiode returneres udstyret normalt til leverandøren, og dine forpligtelser ophører. På dette tidspunkt kan det være, du ønsker at drøfte forlængelse af lejeperioden, køb af udstyret eller leje af andet udstyr. Valget er dit.

Er det dyrere?

Lejen er lavere, end hvis du havde købt ved hjælp af en aftale om leje med køberet eller en finansiel leasingordning, fordi værdien af udstyret går tilbage til AGCO Finance ved kontraktperiodens ophør (normalt 2 til 5 år). Denne værdi er indbygget i starten for at gøre lejen lavere.

Hvad er fordelene?

Lavere leje og regelmæssig service gør det muligt for dig at forudsige driftsomkostningerne for udstyret mere nøjagtigt. Ud over leje til AGCO Finance og en eventuel aftale om forhandlervedligeholdelse skal du kun betale for brændstof, øvrige daglige driftsomkostninger, forsikring osv. samt arbejdskraft.

Hvad med moms?

Der skal betales moms af lejen, så det er ikke nødvendig at betale på forskud. AGCO Finance afregner moms og udsteder momsfakturaer, så du kan få refunderet den moms, der skal betales på de enkelte lejebeløb.

Kan betalingerne ændres?

AGCO Finances driftsleasingkontrakter har alle en fast rente, hvilket betyder, at afdragene ikke normalt ændres i løbet af den periode, ordningen løber.

Vil du have flere oplysninger?

Kontakte din lokale Valtra-forhandler

Hver kundes finansielle situation, skatteforhold og udstyrsbehov er forskellige. Find ud af hvordan du får dine penge til at arbejde for dig. Arbejd sammen med din lokale Valtra forhandler om at finde det udstyr og den finansiering, der passer bedst til din bedrift og dit pengestrømsbehov. For at få flere oplysninger, kan du kontakte din lokale Valtra-forhandler