share
valtra man working on reman

AGCO REMAN

RENOVEREDE TRANSMISSIONER OG MOTORER

Reman

DINE FORDELE

PÅLIDELIG

Alle renoverede dele, der leveres og monteres af din lokale Valtra-forhandler, er dækket af et års garanti på reservedele og arbejdskraft. Specialteknikere på vores genfremstillingscentre i Suolahti og Linnavuori genopbygger transmissioner, motorer og brændstofindsprøjtningssystemer til de allernyeste standarder, så du altid er opdateret.

ENKELT OG HURTIG

AGCO Reman giver dig mulighed for at skifte hele transmissionen, motoren, brændstofpumpen eller sættet af injektorer, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om nedetid eller fremtidige problemer. Du skal blot bestille en tid og hente din traktor, når det passer ind i din arbejdsdag. Din AGCO Reman ombytningsdel står klar, og vores serviceteknikere vil fortælle dig præcis, hvor lang tid det tager at foretage skiftet.

OMKOSTNINGSEFFEKTIVT

Omkostningerne ved at bruge renoverede komponenter er typisk 30 % billigere end for en tilsvarende ny udskiftning. Du kender den nøjagtige pris, før arbejdet påbegyndes, og du kan være sikker på, at ydeevne og effektivitet vil være lige så god som ny.

MILJØVENLIG

Med renovering spares der naturressourcer. Hvis man sammenligner Reman med en tilsvarende ny reservedel, forbruger man 85% mindre materialer og energi end ved at fremstille nye komponenter. Alle sliddele, såsom tætninger og lejer udskiftes som standard med nye.

HVER KOMPONENT ER INSPICERET

HVAD DU SKAL GØRE

KONTAKT DIN LOKALE VALTRA-FORHANDLER

Trænger din traktor til en anden motor, transmission eller indsprøjtningssystem? Det første skridt på vejen er at kontakte din lokale Valtra-serviceforhandler for en åben dialog. De vil rådgive dig om de bedste muligheder i henhold til dine krav og budget.

FORHANDLER LOKATION

TRANSMISSIONER

Renoverede transmissioner fås til traktorer i 6000- og 8000-serien samt A-, N- og T-serie traktorer. Som standard bliver der altid monteret en kørselsafhængig PTO på renoverede transmissioner, for at reducere kompleksiteter. Hvert år renoverer vores specialiserede teknikere omkring 1000 transmissionskomponenter, i de nye 720 kvadratmeter specialbyggede faciliteter.

På fabrikken bliver den gamle transmission skilt ad, renset og inspiceret. Alle defekte dele og alle lejer bliver udskiftet med nye af professionelt uddannede transmissionsspecialister. Ubeskadigede dele, der stadig er i god stand genanvendes, hvis det er muligt. Alle sliddele, såsom tætninger og lejer udskiftes med nye. De renoverede transmissioner males og deres funktioner, såsom powershift, testes på en testbænk.

 

RENOVEREDE TRANSMISSIONS-KOMPONENTER

  • vendegear
  • powershift
  • gearkasse

 

VALTRA LAGERFØRER OVER 120 FORSKELLIGE RENOVEREDE TRANSMISSIONER, VENDEGEAR- OG POWERSHIFT-KOMPONENTER.

MOTORER

AGCO Power-motorfabrikken i Linnavuori, Finland, har tradition og stor erfaring med renovering af motorer. Ud over traktormotorer renoverer fabrikken også AGCO Power industrimotorer som f.eks. er monteret på havnekraner, skovmaskiner og andre maskiner af forskellige brands fra hele verden.

Tre niveauer af renoverede motorer

Centret

DIESEL CENTRET RENOVERER BRÆNDSTOF-INDSPRØJTNINGSSYSTEMER

Linnavuori-motorfabrikken har efterset brændstofindsprøjtningssystemer til dieselmotorer siden 1957. Dieselcentret beskæftiger erfarne teknikere, som er specialiseret i reparation, test og tuning af dieseludstyr. Sortimentet omfatter mekaniske brændstofindsprøjtningssystemer, såsom in-line- og fordelerpumper og moderne common rail-pumper og -injektorer

Diesel Centret er specialiseret i komponenter til vores egne Valmet-, Sisu Diesel- og AGCO Power-motorer. At fokusere på vores egne dieselsystemer er en styrke sammenlignet med andre dieselværksteder, der arbejder på en lang række forskellige mærker og motorer. Ingen kender AGCO Powers brændstofindsprøjtningssystemer bedre end de mennesker, der designer delene til AGCO Power-motorerne. Med speciale i vores egne motorer, giver det os mulighed for at have et stort antal nye og renoverede dele på lager.

 

KOMPONENTER RENOVERET AF DIESEL CENTRET

  • Common rail pumper
  • Common rail indsprøjtningsdyser
  • Elektroniske brændstofindsprøjtningspumper
  • Brændstoftpumpe
  • Mekanisk indsprøjtningsdyser
  • Rækkepumper

RENOVEREDE DELE

Alle vores renoverede dele leveres med et års garanti og udgør 60-70% af prisen på nye dele. Montering af renoverede dele er enkel, og du vil modtage et detaljeret overslag på prisen, inden arbejdet påbegyndes. AGCO Reman dele er et omkostningsbevidst alternativ som kan tilvælges hele udvalget af Valtra-traktorer.