share

Connect, Care & Go er vores løfte til dig

Kom godt i gang med Connect, Care & Go

Kontakt os

OPKOBLET HELE TIDEN MED CONNECT - HVOR SOM HELST, NÅR SOM HELST

Når du vælger Valtra, får du direkte adgang til et team af fagfolk, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dit arbejde. Du kan kontakte den lokale support via vores online kundeportal, der også giver dig ubegrænset adgang til vejledninger, kontraktoplysninger og serviceydelser vedrørende dine maskiner.

Telemetriløsningen Valtra Connect registrerer løbende traktorens aktiviteter og GPS-bevægelser. Den kan vise historik og realtidsdata på din mobilenhed, så du har adgang til dataene hvor som helst, når som helst.

Ved hjælp af dataene kan du og din Valtra-servicepartner forudsige vedligeholdelsesbehov og kan reagere hurtigere i forhold til at løse mindre problemer, så du undgår ekstra besøg på dit autoriserede servicecenter.

Læs mere om Valtra Connect

CARE - RO I SINDET

Valtra Care er din tryghedsordning, hvis uheldet er ude. Ordningen dækker pludselige nedbrud i traktorens originale dele.  Med Valtra Care er din traktor dækket 48 mdr. eller 4000 timer, hvad der måtte komme først. Ordningen kan sammenlignes med en traditionel maskinkaskoforsikring, men den er markant bedre på flere områder.

LAVERE SELVRISIKO

Skader, som normalt ville dækkes af den 12 måneders reklamationsret, vil være dækket af Valtras tryghedsordning. Sliddele og Unlimited udstyr er ikke dækket. Valtra Care er altid inkluderet i prisen på en Valtra landbrugstraktor. Den eneste betingelse er, at traktoren serviceres på et autoriseret Valtra værksted.

 

GO - MAKSIMER OPPETIDEN

Fastfrys omkostningerne på det tidspunkt, hvor du køber din Valtra-traktor. Så er du sikker på at få optimale resultater, samtidig med at du sikrer effektiviteten og maksimerer restværdien på din traktor!

Valtra Go-servicekontrakter sikrer regelmæssig og grundig vedligeholdelse, der forlænger din Valtra-traktors levetid og giver pålidelig drift. Vedligeholdelsesomkostningerne er små, sammenlignet med reparationsomkostninger, der skyldes manglende vedligeholdelse. Valtra Go-servicepakken inkluderer alt anbefalet vedligeholdelsesarbejde, og der kan bookes op til 10.000 timer på nye og brugte maskiner.

Send mig et tilbud