Masser af anvendelsesmuligheder i græsmarken

Masser af anvendelsesmuligheder i græsmarken

Har du fået andre opgaver, der skal klares? Se, hvordan Valtra kan hjælpe dig med:

Masser af anvendelsesmuligheder i græsmarken

Egenskaber som den gode vægtfordeling, den stærke pto, den rummelige kabine og det gode forhold mellem vægt og motorydelse gør Valtra til det ideelle valg for maskinstationer. Hertil kommer det automatiske AutoGuide styresystem og Isobus redskabskontrol som prikken over i’et for maskinstationstraktor. Blandt maskinstationsfolk og entreprenører værdsættes Valtra traktorernes store driftssikkerhed og de lave driftsomkostninger igennem traktorernes levetid.

Tilbage til toppen
Klarer mere for mindre

Klarer mere for mindre - God brændstoføkonomi

Mindsk belastningen på din traktor - og på din tegnebog. Valtra traktorerne leveres med udstyr og specifikationer, som sikrer dig den trækkraft, du har brug for, når du har brug den - uden spild af brændstof.

Vore traktorer reagerer på variationer i belastningen lige i det rigtige effektområde. På denne måde sikres det, at motorens omdrejningstal holdes under kontrol, selv ved kortvarige stigninger i belastningen.

En traktor, mange anvendelsesmuligheder

En traktor, mange anvendelsesmuligheder - Kører med mange forskellige redskaber

Valtra tilbyder markedets bredeste program indenfor hydraulisk ekstraudstyr. Det gør Valtra til det optimale valg for de, som ønsker en traktor, der kan håndtere mange forskellige typer af redskaber.

Uanset om du skal køre med en række græsmarksredskaber, eller du har planer om at udføre maskinstationsarbejde, så sørger vore hydrauliksystemer for, at der altid er tilstrækkeligt med olie til rådighed, også når der stilles meget store krav.

Ingen grund til sved på panden

Ingen grund til sved på panden - Løft produktiviteten via komfort

Valtra traktorerne byder på gennemtænkt ergonomi. Det betyder, at lange arbejdsdage ikke gør dig træt. Resultatet er et løft til såvel produktiviteten som sikkerheden.

Vore rummelige kabiner er lydsvage og nemme at komme ud af. Desuden kan komforten løftes yderligere ved hjælp af fem forskellige affjedringssystemer.

Intet går til spilde

Intet går til spilde - Præcis betjening ved skårlægning

Øg effektiviteten og eliminer striber af græs, der står tilbage, når du drejer, mens du kører baglæns med traktoren i forbindelse med skårlægning. Ved at køre baglæns med traktoren, når du skårlægger, kan du udnytte skårlæggerens arbejdsbredde fuldt ud, uanset forholdene i marken. Det gælder især ved skårlægning med butterfly skårlæggersæt.

Hertil kommer, at du ikke behøver at være bekymret for, at du bliver træt. Også TwinTrac dobbeltkommandoen byder på perfekt ergonomi, så du ikke udsættes for belastninger.

Bedre afgrødekvalitet

Bedre afgrødekvalitet - Mindre jordpakning

Valtra traktorer bidrager til at mindske jordpakningen. Desuden laver de ikke spor i marken, takket være den optimale vægtfordeling, som giver god trækkraft, uden en masse ekstra vægt på traktoren.

Mindre vægt med mere trækkraft gør det nemmere for dig at undgå spor i marken - og at høste afgrøder af fin kvalitet år efter år.

Kører året rundt

Kører året rundt - Omfattende program af ekstraudstyr

I de skandinaviske lande anvendes traktorerne under vidt forskellige forhold, der spænder lige fra lange, lyse sommerdage til korte vinterdage i skoven, hvor der er næsten ufremkommeligt for sne.

Du kan imidlertid følge dig sikker på, at din Valtra kan rykke ud året rundt. Du kan få din traktor leveret med udstyr og specifikationer, så den kan klare såvel græsmarksopgaver som diverse andre opgaver på planteavlsbedrifter, opgaver i skoven og hos kommunen - eksempelvis snerydning.

Løfter tunge materialer højt i vejret

Løfter tunge materialer højt i vejret - Markedets største løftefelt

Valtra traktorer gør det godt i mange forskellige arbejdssituationer, eksempelvis ved vendinger i foragre - takket være det store løftefelt, de justerbare liftarme og den store løftekraft.

Hertil kommer, at liften er nem at betjene med de ergonomiske betjeningsorganer.

Effektiv udfodring

Effektiv udfodring - Smidig og præcis ballehåndtering

Valtra traktorer er ideelle til opgaver, som kræver hyppige stop, eksempelvis ballepresning.

Valtra’s turbinekobling sikrer smidighed og præcision ved kørsel med frontlæsser, så ballehåndtering i forbindelse med udfodring går let.

Teknologiske løsninger fra Valtra

Teknologiske løsninger fra Valtra

Valtra tilbyder en række højteknologiske løsninger, som gør din traktor endnu mere alsidig og ”intelligent”. Her kan nævnes ISOBUS dataoverførselssystemet, det automatiske Auto-Guide 3000 styresystem og AgCommand telemetri systemet. Med disse systemer kan du udføre dine opgaver med traktoren på en omkostningseffektiv måde. Samtidig overvåges traktoren selv og de opgaver, den anvendes til, online.

Tilbage til toppen