share

Kom med i værkstedet hos - Holmsland Maskinforretning A/S

Over de næste måneder portrætterer vi de danske Valtra forhandlere, så du kan lære din forhandler at kende. Den første forhandler du skal møde i vores artikelserie er Holmsland Maskinforretning A/S.

Holmsland Maskinforretning ligger i Kloster ved Ringkøbing og i Kjellerup ved Silkeborg. Virksomheden leverer til både planteavlere, mælkeproducenter, svineproducenter, kommunen og en del skovbrug.

Holmsland Maskinforretning har været Valtra forhandler, siden traktorerne hed Volvo, og er glade for de nordiske og driftssikre maskiner, der giver landmanden merværdi i hverdagen.

Hvis man skal sige et ord om Holmsland Maskinforretning, er det: Service. Holmsland gør rigtig meget ud at levere service 24/7, hvis kunderne har brug for det.

”Det er vigtigt, at vi er hos kunden, når der er brug for os. Derfor er vores arbejdsdage ikke normale kl. 8 til 16 dage. Hvis vi har en kunde, der har et nedbrud, og de skal i marken kl. 9, så går det ikke, at vi først kommer kl. 8. Vi har flere gange været i gang før kl. 7 eller arbejdet til kl. 00-01 om natten for at være til mindst mulig gene for vores kunder,” fortæller indehaver af Holmsland Maskinforretning, Arne Nielsen og fortsætter:

”Det er vores service, der skal holde gang i kundernes forretning, og det betyder, at vi må være fleksible i forhold til tidspunkter, så vi ikke forårsager, at de holder stille på grund af os.”

Arne Nielsen estimerer, at den mest populære Valtra traktor hos maskinforretningen er N-serien med frontlæsser. Selv er Arnes yndlings Valtra: T-serien, fordi den kan det hele, både powermæssigt, og så er den fleksibel.

Alle kan sælge en traktor – det er servicen efterfølgende, der er vigtig.

”At være Valtra forhandler er en livsstil. Det har jeg i hvert fald gjort det til med gode medarbejdere, der tager forretningen lige så seriøst som mig. Jeg kan godt lide, at det er et nordisk produkt med stor driftsikkerhed, vi arbejder med, og at vi har et Valtra Team, der står bag os forhandlere,” siger Arne Nielsen.

I 1998 købte Arne Nielsen Holmsland Maskinforretning. Siden har han moderniseret det hele i Kloster fra bunden til et serviceværksted, reservedelslager, butik, have- & parkudstilling, kontor og maskinudstilling. I 2017 udvidede maskinforretningen med en salg og serviceafdeling i Kjellerup.

”Jeg kan godt lide, at vores kunder får en god oplevelse, hvor de føler sig set og hørt. Det er for eksempel vigtigt, når vi har en traktor til eftersyn eller service, at vi giver kunden besked hvis noget skal laves udover det aftalte, og vi udfører et stykke arbejde, der lever op til kundens forventninger” siger Arne Nielsen.

Holmsland Maskinforretning har 18 ansatte. Og alle i hele forretningen går op i at levere den bedste service til kunderne.

”Vi kan alle sælge en traktor, men vores service efter salget, det er det, der betyder noget for kundetilfredsheden,” slutter Arne Nielsen.

Næste gang besøger vi TBS Valtec, der dækker hele Syddanmark.