share

Ivans nye N154 er hans ekstra medarbejder på gården

Ivan Broholm Hansen fik leveret en spritny Valtra N154 den 20. september. Indtil videre har den kørt 142 timer og er i skrivende stund med i marken, hvor der snittes majs til kerner, inden vejret vender.

”Jeg var på udkig efter en handy traktor, der var fleksibel og nem at komme rundt med. Jeg er blevet rigtig glad for den. Det er en god all-round maskine, som vi indtil videre har brugt til at så spinat, sprøjte, trække ploven og til det forfaldne arbejde på gården,” fortæller Ivan Broholm Hansen.

Ivan har 9000 slagtesvin og 300 hektar afgrøder på Aagaarden ved Hundstrup på Sydfyn. Gården har kørt i Valtra i 36 år, og maskinparken inkluderer udover den nye N154 yderligere en S280 og en T193. Da den nye maskine skulle indkøbes til, blev den tilkøbt på grund af kompaktheden og kræfterne – og en god kampagnepris.

”Vi havde snakket om, at vi skulle have en N174, men da der kørte en kampagne på N154, faldt valget på den. Valtra er et brugervenligt mærke, som ikke kræver meget indskoling. Jeg vil gerne være sikker på, at mine medarbejdere kan køre den uden at skulle læres op først,” siger Ivan Broholm Hansen.

N-serien er kompakt i størrelse men arbejder som en stor traktor. N154’eren har 155 hk, fire cylindere og en løftekvalitet på 78 kN.

Ivan Broholm Hansens lange historie som Valtra kunde har sendt ham igennem flere serviceomgange med sine traktorer. Og der nævner han især servicepakken Valtra Care som et kæmpe plus.

”Der er bare en sindssygt god service. Det har jeg ikke oplevet hos nogle andre. Vi havde en gang en traktor, der havde fejl fra fabrikken, og selvom vores Valtra Care var udløbet, reparerede de det alligevel uden at tage betaling for det.”