share

Connect, Care og Go

Valtra gør det nemt og bekymringsfrit at eje en traktor ved at tilbyde kunderne tre servicepakker at vælge imellem.

Valtra Connect er baseret på en sender i traktoren, der sender traktordata til internettet. Så kan kunderne eksempelvis tjekke, hvor deres traktorer befinder sig og få signaler fra CAN-bussen på deres computer eller mobile enhed. Kunderne kan også give deres lokale servicetekniker tilladelse til at tilgå dataene og dermed planlægge vedligeholdelse og fjernkontrollere servicebeskeder.

Valtra Connect fås på 2018-modeller og nyere N- og T-serie-traktorer. Kontakt din forhandler for at få flere oplysninger om servicemulighederne.

Forudse omkostninger

Valtra Care fås i op til 1+4 år eller 4200 brugstimer. Med denne servicepakke bliver det nemt at planlægge traktoromkostninger præcist og flere år i forvejen, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Valtra Go dækker alt planlagt vedligeholdelsesarbejde i det antal timer, der er fastsat i aftalen. Valtra Go hjælper med at forudse traktoromkostninger og er velegnet til entreprenører, maskinstationer, større virksomheder, kommuner og andre kunder i den offentlige sektor.

Nye servicepakker tilbyder tre serviceniveauer

Care

- Valtra Care dækker uventede vedligeholdelsesomkostninger, også efter garantiperioden udløber. Denne servicepakke fås i op til 1+4 år eller 4200 brugstimer. Selvrisikoen er på 0, 290 eller 590 euro, afhængigt af serviceniveauet. Vilkår og betingelser kan variere fra land til land.

Go

- Valtra Go fjerner bekymringerne ved at eje en traktor, giver kunderne mulighed for at forudse omkostningerne og opretholder traktorens gensalgsværdi. Denne servicepakke dækker alt planlagt vedligeholdelsesarbejde i det antal timer, der er fastsat i aftalen.

Connect

- Med Valtra Connect kan kunderne fjernovervåge deres traktors funktioner på en computer eller en mobil enhed. Kunderne kan også give deres lokale servicetekniker tilladelse til at tilgå dataene. Servicen Connect er standard på nye traktorer i N- og T-serien, der sælges fra og med 2019.

-  Denne service er gratis de første tre år, hvorefter der opkræves et årligt gebyr.