share

VIRKSOMHEDERSOPLYSNINGER

VORES HISTORIE

OM VALTRA

PÅLIDELIGE ARBEJDSMASKINER

Valtra udvikler, fremstiller, markedsfører Valtra-traktorer.

Valtra-traktorer, baseret på deres nordiske rødder, er anerkendt for sin brugervenlighed, driftssikkerhed og alsidighed. Hver traktor er specialdesignet til at opfylde den enkelte kundes behov og er produceret til at kunne modstå  barske klimaer: Traktorerne leverer den højeste ydeevne til de mest krævende arbejdsforhold.  

HVOR VI HAR FORRETNING

Valtra er den førende traktorproducent og serviceudbyder i Norden og et af de næstmest populære mærker i Latinamerika. Vi fremstiller traktorer på vores topmoderne fabrikker i Finland og Brasilien. 

Over 1700 Valtra  medarbejdere i hele verden arbejder i en bred vifte af stillinger indenfor produktion, teknik og service.

Valtra-traktorer sælges i mere end 75 lande verden over. For at finde din lokale Valtra-repræsentant, kan du besøge siden "Find din  lokale forhandler". 

SUOLAHTI, FINLAND

Valtra-fabrikken i Finland ligger i Suolahti i den centrale region. 

Fabrikskomplekset indeholder samlings- og transmissionsanlæg, ingeniørcenter, Valtra Unlimited Studio, reservedelscenter,  servicecenter og Atrium-kundeservicecenter. Valtras administrative kontorer ligger også på Suolahti-fabrikken.

 

Valtra Oy Ab

Valmetinkatu 2

44200 SUOLAHTI

Tlf. +358 (0) 20 45 501

valtra.communications@agcocorp.com

MOGI DAS CRUZES, BRAZIL

Valtra-fabrikken i Brasilien ligger i Mogi das Cruzes i staten São Paulo. Fabrikskomplekset indeholder samlings- og transmissionsanlæg og et komponentcenter, som også samler AGCO Power motorer, der bruges i Valtra traktorer. 

Valtra do Brasil S.A.

R. Cap. Francisco de Almeida, 695 – Vila Bras Cubas

Mogi das Cruzes – SP

08740-300 

Brazil

Tlf. +55 11 4722-2350

HVORDAN VI ARBEJDER

PRINCIPPER

På Valtra udvikler, fremstiller og markedsfører vi kvalitetsmaskiner, og vi leverer merværdi for vores kunders drift takket være holdbar, brugervenlige og individuelle løsninger og tjenester. Vores udgangspunkt er, at vi løbende kan forbedre både vores produkter og aktiviteter kombineret med stor vægt på at bevare miljøet og bevare respekt for vores medarbejders og kunders sundhed og sikkerhed.

VORES VÆRDIER

Vores værdier er Valtras fundament. De udgør grundlaget for vores beslutninger, og de guider vores relationer til kunder, leverandører, distributører, vores moderselskab, vores fællesskab og hinanden. Vores fem kerneværdier er ansvarlighed, integritet, holdånd, åbenhed og respekt.

Ansvarlighed

Vi vil tage ansvar for vores indflydelsesområder, som var det vores virksomhed. Vi er forpligtede til excellens.

Holdånd

VI bidrager aktivt til at overvinde udfordringer som et hold.

Integritet

Vi vil sætte handling bag vores ord. Vi vil være forpligtet til at være konsistente, ærlige og pålidelige i vores handlinger. 

Gennemsigtighed

Vi vil levere alle krævede oplysninger. Vi vil kommunikere åbent og ærligt. Vi værdsætter feedback.

Respekt

Vi værdsætter andre individer med deres egne kulturelle identiteter. Vi omfavner forskellene. 

Historie

SIDEN 1951

Valtra har produceret traktorer siden 1951, men firmaets rødder går tilbage til det 19. århundrede. Nutidens Valtra traktorer repræsenterer kulminationen af to traditioner: Finlands Valmet og Sveriges Volvo BM, der selv er en aflægger af Eskilstuna Mekaniska Werkstad grundlagt af Theofron Munktell i 1832.

Siden sine tidlige dage har Valmet gennemgået enorm forandring og udvikling; ikke blot i at navnet ændres fra Valmet og ValtraValmet til Valtra, men også i innovation af produkter og tjenester.

MILJØVENLIG DRIFT

NORDISK TRADITION

Tro mod den nordiske tradition lægger Valtra stor vægt på at beskytte miljøet og vores naturlige habitater. Fra produktionsanlæg til udvikling af nye produktegenskaber – søger vi proaktivt efter måder at øge vores miljøvenlighed. 

VALTRA ER DEN ENESTE TRAKTORPRODUCENT I NORDEN

VALTRA ER ET GLOBALT VAREMÆRKE UNDER AGCO

AGCO har hovedkvarter i Duluth, GA, USA og er en global leder inden for design, fremstilling og distribution af landbrugsløsninger og understøtter mere produktive landbrug gennem vores komplette sortiment af udstyr og relaterede tjenester. AGCO produkter sælges gennem fem centrale mærker, Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® og Valtra®, understøttet af Fuse® præcisionsteknologier og tjenester til landbrugsoptimering.  

Vores produkters tekniske diversitet og kvalitetsdesign kombineret med det stærke kundefokus har gjort AGCO til det foretrukne valg for professionelle over hele verden.

www.agcocorp.com