share

S-serien findes nu også med komplet Unlimited-udvalg

Den nye S-serie vil kunne købes med komplet Unlimited-udvalg, når produktionen går i gang på fabrikken i Suolahti. S-serien blev tidligere produceret i Frankrig, og mulighederne for at skræddersy traktorerne var meget begrænsede.

Efter produktion af den nye S-serie er flyttet til fabrikken i Suolahti, kan traktorerne udstyres fuldt ud i Unlimited Studio. Unlimited Studio fejrer sit 10-års jubilæum i år, og over en tredjedel af de traktorer, der produceres på fabrikken i Suolahti, bliver skræddersyet der.

”Det er en virkelig stor forandring. Nu kan kunderne få skræddersyet deres egen traktor i S-serien, så den passer til præcis det, den skal bruges til. Det foregår i Unlimited Studio på fabrikken i Finland,” fortæller Aapo Aijasaho.

Unlimited Studio ligger lige ved siden af samlefabrikken i Suolahti. Unlimited Studio har et tæt samarbejde med produktion, logistik, indkøb, udvikling, reservedele og vedligeholdelse. Unlimited Studio lover at opfylde alle kundeønsker, så længe de overholder fysikkens love – og lovgivningen i det pågældende land. Antallet af valgmuligheder er bogstaveligt talt ubegrænsede, så navnet Unlimited er velvalgt.

Unlimited Studio har traditionelt udstyret mange traktorer til blandt andet vedligeholdelse af veje, skovarbejde, entreprenørarbejde og specialopgaver i både landbruget og for eksempel lufthavne. Den nye S-serie vil helt sikkert også blive populær hos maskinstationer og entreprenører.

Over en tredjedel af de traktorer, der produceres på fabrikken i Suolahti, skræddersys i Unlimited Studio. Hvad den nye S-serie angår, forventes andelen af traktorer, der udstyres med Unlimited-tilbehør, at blive endnu højere. De mest populære tilvalg fra Unlimited Studio er speciallakering, ekstra arbejds- og advarselslys, ekstra hydraulik, ekstra strømstik og tilkoblinger, sikkerhedskameraer og tilpasset interiør i kabinen. Derudover er dæktryksregulering og centralsmøresystemer også populære tilvalg. •

Udstyrsmulighederne fra Unlimited Studio øger S-seriens alsidighed.