share

Vinder af konkurrence udnyttede computer og kabinekomfort i vindertraktor

Lars Østerholm vandt i begyndelsen af efteråret konkurrencen ”Vind en Valtra i 70 timer”. Han har vundet en Valtra T235 Direct, og har indtil videre kørt 40 timer i traktoren, hvor han især nyeder Valtras SmartTouch terminal og den høje komfort i kabinen.

Lars Østerholm har en traktor, der skal udskiftes inden for det næste år. Så han surfede lidt rundt på nettet og så på Valtras hjemmeside, at man kunne tilmelde sig deres nyhedsbrev og dermed være med i lodtrækningen om at vinde en Valtra i 70 timer. Så Lars Østerholm tilmeldte sig konkurrencen, og sørme om han ikke også vandt.

Lars Østerholm driver I/S Henrikshøj med sin svoger, Carsten Brædder på Lolland. I/S’et består af 400 årssøer og 300 hektar jord, med lidt forpagtning ved siden af. Til sammen kører der fire traktorer på bedriften, hvoraf de to er en Valtra T163 fra 2013 og en brugt Valtra N163 købt i foråret.

”I begyndelsen af efteråret fik jeg så en T235 Direct på demo i 70 timer. Den har cirka kørt 40 timer nu, så jeg håber at få banket de sidste timer igennem, inden den skal tilbage,” fortæller Lars Østerholm.

Konkurrencen "Vind en Valtra i 70 timer" er en del af Valtras 70-års fødselsdagsfejring, hvor deltagere kunne vinde en speciel RED edition traktor i 70 timer. I alt er der kun produceret 70 af netop denne model med denne farve i hele Europa.

Mads Degn, indehaver (th) Jørgen Jørgensen, sælger (tv)

God kabinekomfort og intuitivt SmartTouch skærm
Den ny 5. generations T-serie fra Valtra har haft nok at arbejde med på de lollandske marker. Den har både pløjet, sået til hvede og kørt med dybdeharve for Lars Østerholm.

”Vi har jo fået den med det der SmartTouch armlæn og computerskærm. Det er meget simpelt og nemt at finde rundt i, selvom jeg aldrig har arbejdet med skærmen før. Det er nemt og hurtigt at finde frem til det, man har brug for på skærmen, fordi det hele er så intuitivt,” siger Lars Østerholm.

Ligeledes har kabinekomforten fået nyk opad i forhold til Lars Østerholms nuværende traktorer.

”Der er ingen tvivl om, at kabinen er blevet rigtig lækker. Selve komforten er noget helt andet i T235’eren. Der er både køleskab og et rigtig pænt anlæg med en stabil subwoofer. Jeg har en markmand, der har været hos os siden 8. klasse, som lige er blevet færdig på Høng. Han var næsten ikke til at få væk fra marken igen,” fortæller Lars Østerholm.