share

Valtra Showroom er det bedste showroom for traktorer

Valtra Showroom var en nødvendig opfindelse under corona-pandemien, hvor kunderne ikke kunne tage hen til forhandlerne for at se nærmere på vores traktorer. Det virtuelle showroom, som du kan besøge online, er opbygget præcis ligesom ude hos forhandleren. Forskellen er, at du kan sidde derhjemme i sofaen og finde ud af en masse om Valtra og vores traktorer. Og nu er det populære Valtra Showroom blevet endnu bedre.

”Vi har forbedret brugervenligheden og grafik-ken. Det betyder, at du nu kan bevæge dig frit omkring i showroomet og at traktorerne er blevet meget detaljerede. Du kan også udstyre traktorerne med forskelligt ekstraudstyr – og du kan endda skræddersy dem med tilvalg fra Unlimited Studio. Du kan også bede om et tilbud på en ny traktor direkte fra show-roomet. Det betyder alt sammen, at Valtra Showroom er markedets mest avancerede virtuelle showroom,” fortæller Petri Sagulin, som er Digital Marketing Specialist hos Valtra.

Valtra Showroom findes på otte forskellige sprog. Udover traktorerne kan du i det virtuelle showroom finde oplysninger om finansiering, Valtras historie, vores eSport-aktiviteter og endda noget om den finske sauna. Du kan også organisere virtuelle begivenheder i showroomet.