share

Valtra introducerer fornyet SmartGlass-display

Heads Up Display til traktorer

11/10/2019

Valtra har afsløret det endelige design af deres Head Up Display (HUD) SmartGlass på Agritechnica Show i 2019.

Valtra SmartGlass er placeret i midten af ​​traktorens forrude og er baseret på gennemsigtig displayteknologi, lamineret mellem to glasoverflader. Dette gør løsningen meget robust og egnet til krævende driftsbetingelser for landbrugsmaskiner.

Valtra præsenterede SmartGlass allerede på Agritechnica 2017. ”Efter den første introduktion af konceptet, udførte vi mere omfattende test. Kundernes feedback afslørede, at konceptet var fremragende, men at layoutet af HUD skulle forbedres ”, fortæller produktchef Sam Hardy. ”Derfor besluttede vi vente med lanceringen og tog os tid til at re-designe elementerne på skærmen, så displayet nu er endnu større og synligheden forbedret, særligt under lyse forhold.”

Perfekt til frontlæsserarbejde

SmartGlass giver piloten mulighed for at se vigtige oplysninger om traktoren, uden at skulle kigge væk fra arbejdet. Med et stærkt fokus på frontlæssearbejde, kan SmartGlass vise forskellige oplysninger fra den fabriksmonterede Valtra-læsser, såsom skovlens vinkel, lastvægt og basale oplysninger som gear, motoromdrejningstal eller kørehastighed. Piloten er i stand til at vælge, hvad der skal være synligt på heads-up displayet, via SmartTouch skærmen.

 

Himlen sætter ingen grænser...

Valtra SmartGlass vil blive kunne leveres som ekstra udstyr via Valtra Unlimited studiet. Serieproduktion er planlagt til senere i 2020.

Se Valtras smart farming løsninger live på Agritechnica 2019 d. 10-16 november.