share

Valtra introducerer den nye F-serie, smalspors traktor.

Fire modeller: 75–105 hestekræfter

11/10/2019

Valtra afslører nye traktorer for vingårde og frugtplantager, på Agritechnica. I Danmark henvender den sig hovedsageligt til entreprenør- og anlægsbranchen. F-serien består af fire modeller, der spænder fra 75 til 105 hestekræfter. Basismodellen er cirka 1,5 meter bred og den smalle model kun 1,3 meter bred. Standardudstyr inkluderer en kabine med både aircondition og varme. Den bredere model er også tilgængelig uden kabine, men med styrtbøjle og soltag. Højden er så kun 1,4 meter, når styrtbøjlen er klappet ned. Dette gør den ideel til overdækkede marker og hvor vinproduktionen benytter pergola-teknikken.

 

F Serien har det hele i kompakt størrelse

Traktorer i F-serien har kompakte dimensioner, men alligevel er betjeningsgreb for hydraulik og PTO, placeret let tilgængelige. Udover specialproduktion af højværdi afgrøder, er F-serien også velegnet til kommunale- og entreprenør opgaver.

 

Kraftig hydraulik og omkostningseffektiv transmission

F-serien leveres med enten 24+24R- eller 24+12R-transmission og enten mekanisk eller hydraulisk vendegear, samt Powershift. Den kan leveres med en bred vifte af hydrauliske valgmuligheder, med oliemængder fra 68 til knap 100 l/min. afhængigt af modellen. PTOen har to hastighedsindstillinger, 540 + 540E eller 540 + 1000, samt kørselsafhængig PTO. Den 4-cylindrede commonrail-motor overholder Tier 3B emissionskrav, for smalspors traktorer.

 

Get a specialist to care for your most precious yield

Den nye F-serie vil blive frigivet til salg på udvalgte markeder (Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Polen, Storbritannien, Østrig og Tyskland) først på året i 2020.

F-serien afsløres på Agritechnica-messen i Hannover i Tyskland i november.

 

Har du spørgsmålmål til F-serien?

Kontakt os