share

Merry Christmas

SE JULEMANDEN STÅR PÅ SKI 360 grader

"Bjældeklang, bjældeklang over vej og sti
hør’ 200 hestekræfter buldre i det fri"

Se det fra førerens perspektiv, når julemanden laver sine bedste ski-tricks. Se videoen her! Du kan også tjekke, hvilket vinterudstyr du kan få gennem Valtras Unlimited Studio.

JULEMANDENS REDition

JULEMANDENS REDition

Vores 70-års jubilæum er ved at gå på hæld, og derfor har vi besluttet at julemanden selvfølgelig skal være med til at fejre den sidste del af vores jubilæum ved at låne ham en af de sidste REDition T serie traktorer i julemåneden. 

Ligesom julemanden kommer Valtra fra det nordligste Nord, hvor vintervejret kan være udfordrende. Vores T serie er testet under ekstreme forhold, så vi ved, at julemanden kan holde sin landingsbane fri fra sne, så Rudolf og slænget kan blive klar til at take-off. 

Alle vores eksklusive REDition traktorer er udsolgt, men du kan stadig give dig selv en julegave og købe den helt nye 5. generation T serie. Klik på linket, så kontakter vi dig. 

SEND MIG ET JULETILBUD
Valtras jule skattejagt i vores virtuelle showroom

JULE SKATTEJAGT

Julen er begyndt i vores virtuelle verden. Vi har lavet en speciel skattejagt til dig – der allerede er i gang i vores virtuelle Showroom.

Kan du finde alle 5 nissehuer gemt i showroomet før juleaften? Start skattejagten her. Knæk og bræk!

Besøg vores virtuelle showroom
JULEGAVER

JULEGAVER FRA VORES Valtra kollektion

At give er bedre end at modtage. Hvorfor ikke tjekke vores Valtra Kollektion online shop ud og måske finde den perfekte gave til en helt speciel person i dit liv?

Vi har et stort udvalg af specielt udvalgte gaveideer og vores egne julefavoritter til gode priser!

BESØG VALTRAS KOLLEKTION