share

FØLES DET SOM OM DU KØRER PÅ LUFT?
DET GØR DU!

VI GIVER DIG MAKSIMAL KOMFORT

Valtra N og T Serie traktorer er kendt for deres køreegenskaber, men er blevet endnu bedre takket være luftaffjedret foraksel, der stabiliserer kørslen, uanset belastning eller temperatur.

KOM UD OG PRØV DEN.

BOOK DIN DEMO NU

GØR DIG DET BEHAGELIGT!

Gør dig det behageligt. Når det kommer til produktivitet, er føreren essentiel. Giv din nye komfortzone en finish med slidstærkt læder eller alcantara interiør.

 

Komfort pakken inkluderer:

  • Luftaffjedret foraksel
  • Luftaffjedret kabine

Ekstra udstyr:

  • Læder interiør
  • Alcantara interiør

BEDRE KOMFORT - BEDRE SUNDHED

Bedre komfort, bedre sundhed. Bedre sundhed, bedre effektivitet. Nyd dine dage mere med en traktor, der udfører det bedste arbejde i verden endnu bedre. Tag ikke vores ord for det - prøv selv og book en demo.

PRÆCISION LIGE VED HÅNDEN

Det handler ikke om teknologi. Det handler om at gøre arbejdet så nemt og effektivt som muligt. Valtra giver dig de værktøjer, du har brug for for at få arbejdet gjort uanset betingelserne. Derfor har vi udviklet intelligent teknologi, der er integreret i vores traktorer fra N, T & S. En bedre livskvalitet er lige ved hånden - bogstaveligt talt. Alle smarte funktioner kan styres fra vores SmartTouch armlæn med kun to tryk eller swipes.

SIMON HENLEY

FARM MACHINERY JOURNAL, APRIL 2019

"Dette er uden tvivl den mest komfortable traktor jeg nogensinde har kørt. Kabinen er godt designet. Du får indtryk af, at teamet af ingeniører, der designede førerhuset, alle var landmænd. Med Unlimited studiet kan du skræddersy traktoren til individuelle specifikationer, og finishen er meget høj. Den er utrolig behagelig, den kan trække en 20 tons trailer hele dagen uden problemer. Med et indbygget køleskab og et brugerdefineret lydsystem er det som en leg. Jeg elsker denne traktor."

Farmers Guide, Oktober 2016

"God størrelse trin giver nem adgang og med den store førerhusdør er der god plads, selv med passagersædet nede. Instrumentbrætet har et godt layout, og både betjeningspanelet og armlænet er logisk designet med farvekoder og logisk grupperede kontroller."
Få mere at vide

VIL DU VIDE MERE OM T-SERIEN?

Få mere at vide

T SERIE

N SERIE