Contact Us Global Danish share

CONTACT US

Jeg forstår, at AGCO vil behandle mine data som beskrevet i fortrolighedsmeddelelsen:

https://www.agcocorp.com/privacy.html

Samtykkeerklæring

Følgende samtykkeerklæring er frivillig og kan trækkes tilbage når som helst.

  • Jeg giver samtykke til, at mine kontaktdata (f.eks. navn, email adresse, postadresse telefonnummer, forretningskontaktoplysninger, stilling og lignende oplysninger, der relaterer sig til min person), demografiske oplysninger (f.eks. alder, køn, geografisk placering) og data, der er relateret til min virksomhed, må overføres til AGCO Corporation og datterselskaber (samlet, ”AGCO”) til markedsførings-, markedsundersøgelses- og reklamemæssige formål og indsamles, behandles og anvendes til disse formål. Jeg kan derfor modtage oplysninger om produkter og services, der leveres og ydes af AGCO.

Vi ønsker også at give dig oplysninger og tilbud om AGCO's produkter og services via telefon (herunder sms), almindelig post og e-mail. Det kan vi først gøre, når vi har indhentet et separat skriftligt samtykke fra dig.

  • Jeg giver samtykke til, at jeg vil gerne modtage oplysninger og tilbud om AGCO's produkter og services

Hvis du ikke giver samtykke, må vi ikke kontakte dig eller oplyse dig om særlige tilbud og kampagner.

Du kan til enhver tid fuldt eller delvist trække dit samtykke tilbage uden at oplyse AGCO om årsagen hertil. Du må benytte dig af din ret til indsigt, berigtigelse, sletning og indsigelse ved at skrive til AGCO på AGCO International GmbH, Data Privacy, Victor von Bruns-Strasse 17, 8212 Neuhausen am Rheinfall, Schweiz, eller ved at skrive en e-mail til: dataprivacy@agcocorp.com Thank you very much.