share
Valtra T Series tractor technology

Technology

TAG KONTROL OVER DIN VALTRA TRAKTOR

Book en demo! Hvad er Smart Farming?

Vælg en smart løsning til din traktor

Lad din Valtra traktor gøre det hårde arbejde

Takket være vores avancerede teknologier kan manuelle og  ensformige opgaver automatiseres. Med blot et enkelt tryk kan du tage fuld kontrol over dine traktorer og dine redskaber. Dit arbejde bliver mere præcist, mere produktivt og giver dig et større overskud – uden du behøver at anstrenge dig.

Alle Smart funktionerne kan styres fra SmartTouch-armlænet med blot et par enkle tryk . Og alle opgaver udføres med GPS præcision, så du kan få arbejdet gjort under alle forhold.  

Valtras teknologiløsninger er tilgængelige i G-, N-, T- og S-serien.

SmartTouch - NEMMERE END DIN SMARTPHONE

Valtras SmartTouch gør livet meget lettere for dig som landmand. Det er en kombination af en 9” touchskærm med tydelige knapper og betjeningsgreb, samt et komfortabelt armlæn. Den er enkel og nem at bruge, og  giver dig fuld kontrol over alle de funktioner, du har brug for til dit præcisionslandbrug.

Læs mere

Valtra Guide

Præcisionslandbrug - gjort nemt

Valtra Guide er vores autostyringsløsning, som er udviklet ved hjælp af feedback fra vores kunder. Vi ville sikre os, at registrering og opsætning  af marker, grænser og kørespor blev så let som overhovedet muligt. 

Valtra Guide er din foretrukne ledsager, når du ønsker at arbejde mere effektivt og få mere ud af dine marker, mens du slipper for bekymringer om overlap eller foragervendninger.

Valtra Guide styrer din traktor via GPS så den følger køresporene præcist. Det reducerer dit overlap, hvilket sparer brændstof, tid og penge. Du skal ikke tænke på at styre traktoren, men blot koncentrere dig om redskabet. Det gør at du kan arbejde længere dage og nå et større areal, og stadigvæk være udhvilet når du når til aften

Læs mere

ISOBUS

Smart og enkelt.

Med Valtra SmartTouch og ISOBUS kan du arbejde med ethvert ISOBUS-kompatible redskab. Valtra SmartTouch tilkobler redskabet nemt og hurtigt, samtidig med at det giver dig  den nøjagtige kontrol som et præcisionslandbrug kræver. 

Det er ISOBUS-standarden (ISO 11783) som gør alt dette muligt. SmartTouch armlænet fungerer som en ISOBUS-terminal. Når du giver kommandoen modtager dit redskab informationen med det samme. ISOBUS gør kompatible redskaber til en “Plug and Play” løsning, så når du tilslutter redskabet til din Valtra traktor, bliver alle relevante maskindata uploadet til terminalen med det samme.

Ingen grund til flere skærme

Når du bruger SmartTouch sammen med et ISOBUS kompatibelt redskab, behøver du kun en enkelt skærm. Det sparer plads i kabinen, tid og penge. Forbind redskabets Isobus stik bag på traktoren og alt information fra redskabet ligger nu klar på din SmartTouch. Ingen ekstra kabler, ingen ekstra beslag og ingen ekstra skærme.

Always the right parameters

SmartTouch giver dig fuld kontrol over alle dine ISOBUS kompatible redskaber, så redskabsparametre kan indstilles korrekt i forhold til arbejdsopgaven.

Valtra Sektionskontrol

Præcision giver højere udbytte

Sektionskontrollen styrer dine redskaber automatisk og præcist, så de kan levere den optimale mængde såsæd, gødning eller kemi i marken. Det hjælper dig med at reducere dine omkostninger, forbedre udbyttet og maksimere din fortjeneste.

Stor præcision med lille indsats

Valtras sektionskontrol er det bedste sektionskontrolsystem der er på markedet. Den slår automatisk sektioner og rækker til og fra for at undgå overlap eller ubehandlede områder. Sektionskontrol gør det let at planlægge, gemme og genkalde indstillinger og arbejdsopgaver for hver mark. Sektionskontrol giver dig høj præcision, selv med store redskaber og selv ved dårlig sigtbarhed. Valtras sektionskontrol fungerer med alle ISOBUS kompatible redskaber, der overholder ISO 11783-standarden, og som understøtter sektionskontrol.

Variable tildeling

Dette er det mest nøjagtige og hurtigreagerende doseringssystem på markedet. Den variable tildeling styres direkte fra Valta SmartTouch, og den justerer tildelingsmængden for redskabet automatisk i henhold til det tildelingskort der er indlæst. Den rette mængde gødning eller kemi tilføres præcist der hvor der er brug for det, hverken for meget eller for lidt. 

Det sparer på dine indsatsstoffer og forbedrer afgrødens kvalitet og udbytte.

TaskDoc

En trådløs forbindelse mellem kontoret og traktoren

Med TaskDoc® er der mindre papirarbejde. Du skal bare begynde at arbejde, så bliver alt den dokumentation, du har brug for, automatisk oprettet. Når du er færdig, overføres dokumentationen trådløst til dit Farm management-system som f.eks. CropManager. 

Opret tildelingskort på kontoret og overfør dem nemt til din traktor, med TaskDoc® er det let og intuitivt.

Sikkerhed

TaskDoc registrerer dine opgaver automatisk og overfører oplysningerne trådløst til eks. CropManager Dette sikrer at dine data altid er tilgængelige.

Tilgængelighed

Du kan få adgang til dine data når som helst og hvor som helst via dit farm management-system, om det er på dit kontor  eller på din SmartTouch i traktoren. Uanset hvor du er, ved du altid, hvad den næste opgave er.

Nøjagtighed

Takket være den automatiserede dokumentation vil dine data altid være fuldstændig korrekte, hvilket hjælper dig med at overholde alle regler.

Hold styr på din traktor

Hold styr på din traktor

Valtra Connect er en telemetriløsning der registrere traktorens aktivitet og  bevægelser kontinuerligt via GPS. Den kan vise historik og realtidsdata på din Smartphone, og du kan få adgang til disse data når som helst og hvor som helst. Disse data giver dig og din Valtra servicepartner mulighed for at forudse vedligeholdelsesbehov og reagere hurtigere for at løse mindre problemer og dermed undgå ekstra besøg på dit autoriserede servicecenter.

Med Valtra Connect kan du følge hele din traktorflåde og se, hvor produktiv den er, hvilket arbejde der er udført, og hvad der skal gøres. Det giver dig den information, du skal bruge for at sikre, at traktoren bruges optimalt samt reducere omkostningerne og forbedre driftstiden.

LÆS MERE

Release notes

Stay up-to-date on
all our software updates.

Technology Solutions

AGCO Technologies

Visit AGCO Fuse

Try it for yourself

Book a test drive