share
valtra man working on reman

Så god som ny

valtra acgo reman

Ombyggede motor- og transmissionskomponenter

Hvis motoren eller transmissionen i din Valtra er udtjent, kan du bestille ombyggede dele direkte fra fabrikken. På fabrikken skiller vi din gamle motor eller transmission ad, udskifter beskadigede og nedslidte dele med nye dele, kalibrerer komponenterne og tilbyder en fabriksgaranti på vores arbejde.

Ombyggede transmissioner

Valtra ombyggede transmissioner er et billigt og hurtigt alternativ til eventuelle reparationer af transmissionen. Hver transmission er så god som ny, mesterligt samlet, kvalitetssikret og udstyret med alle de nyeste opgraderinger – alt for omkring 60 procent af prisen for en tilsvarende nytransmission.

På fabrikken bliver den gamle transmission skilt ad, renset og inspiceret. Alle defekte dele og alle lejer bliver udskiftet med nye af professionelt uddannede transmissionsspecialister. Ubeskadigede dele, der stadig er i god stand genanvendes, hvis det er muligt. Transmissionen samles derefter igen, bliver malet og testet. Alle tilgængelige opgraderinger fortages også. Ombyggede transmissioner er udstyret med den samme et års garanti ligesom de nye er.

Valtra tilbyder i øjeblikket omkring 120 typer ombyggede transmissioner, shuttle-enheder og power shift herunder til N- og T-serierne 6000- og 8000-serien og A- og 100-serien.

Ombyggede motorer

Med regelmæssig og god vedligeholdelse kan en traktormotor holde mere end 15.000 timer. Når en motor skal udskiftes, kan en renoveret motor fra fabrikken være et miljøvenligt, billigt og hurtigt alternativ. Prisen for en renoveret AGCO Power-motor er 20-40 % lavere end for en ny motor.

AGCO Power-fabrikken i Finland istandsætter ca. 1000 motorer om året. Den gamle motorblok er tjekket og renset. Også krumtappen og plejlstængerne kan genbruges, hvis de opfylder strenge kvalitetskontroller på fabrikken. Alle sliddele såsom stempler, cylinderforinger, lejer, tætninger og låg udskiftes. Enhver renoveret motor er så god som ny, og den gennemgår de samme tests som en tilsvarende ny motor.

AGCO Power tilbyder renoverede motorer til næsten alle modeller. Fabriksgarantien er den samme som for en ny motor.