share

Karrierer

Karrierer

Arto Riimala

Designer

"DET BEDSTE VED MIT JOB ER ALLE DE MENNESKER, DER MEDVIRKER TIL AT SKABE INTERNATIONALT PRISVINDENDE PRODUKTER."

VALTRA SOM ARBEJDSPLADS

Valtra kombinerer en lang og imponerende historie med nutidens avancerede teknologiske ekspertise. Vi er en international virksomhed, hvilket kan ses i stort set alle aspekter af vores arbejde. Valtra er en del af den globale AGCO Corporation, hvilket betyder, at vi kan tilbyde alsidige udviklingsmuligheder og attraktive karriereveje inden for vores organisation.

Valtra sætter en ære i  at få tingene gjort, og hver medarbejder er stolt af at bære ansvaret for hans eller hendes eget arbejde. Valtra har næsten 800 ansatte i Suolahti, Finland, der arbejder med en bred vifte af jobs, herunder forskning og udvikling, salg og markedsføring, eftersalg, logistik, økonomi, kvalitet, indkøb og produktion. Vi hos Valtra er meget stolte af vores enestående kundeservice, førsteklasseskvaliteten af vores produkter og den lidenskab, hvormed vi udfører vores arbejder.

LEDIGE STILLINGER I VALTRA OG AGCO

Du kan søge efter ledige stillinger i Valtra og globalt i AGCO online på  https://careers.agcocorp.com/go/Valtra/2578600/. På samme side kan du tilmelde dig automatiske  notifikationer via e-mail når relevante jobs bliver ledige.

 

 

Valtra-folk

Sanna Vaarala

Jeg begyndte at arbejde hos Valtra som markedsføringsassistent på eftersalg samt som økonomiassistent, hvorefter jeg blev en del af Valtras salgsteam. Jeg arbejder nu som salgsudviklingsekspert, og mine opgaver består i at udvikle og implementere vores salgsudviklingsprocesser. En anden vigtig opgave er at udvikle salgsledelsesværktøjer og generelt at understøtte salg. Jeg er også involveret i Valtras løbende digitaliseringsudviklingsprogram.

Det bedste ved Valtra er den internationale dimension og de forskelligartede opgaver. Jeg er involveret i den hurtigt foranderlige salgs- og salgsudviklingsverden. Jeg kan specielt godt lide salgssuppport samt at hjælpe med udvikligne af disse aktiviteter; jeg nyder at se det store billede og opdage nye måder at gøre tingene på.

Folkene hos Valtra er venlige og åbne, og det fik mig til at føle mig hjemme. I alle de afdelinger, som jeg har arbejdet i, har der været en ægte “lad os gøre det”-attitude. På Valtra har jeg aldrig følt mig alene eller isoleret. 

ARTO RIIMALA

Jeg plejede at arbejde i Helsinki i en R&D-konsulentvirksomhed, hvor jeg blandt andet hjalp med at designe skovmaskiner. Jeg fandt ud af at det kunne være interessant at arbejde med store maskiner, især fordi der syntes at være så meget potentiale for videreudvikling. Så søgte jeg et job på Valtras ingeniørcenter og fik jobbet.

Jeg arbejdede oprindeligt med opgaver inden for  industrielt design: konceptualiseringer, 3D-modellering og modelbygning. I dag er jeg for det meste involveret i førerhusergonomi: design af fysiske og digitale brugergrænseflader og konceptualisering og udvikling af brugeroplevelsen.

Mit job giver mig mulighed for at være involveret i produktudviklingsprocessen fra start til slut og at se, hvordan nye traktorer er udviklet fra idé til færdigt produkt. Mit arbejde kræver at jeg hele tiden lærer nyt, som holder mit sind aktivt. Det bedste ved mit job er at arbejde sammen med alle de mennesker, der medvirker til at skabe disse internationalt prisvindende produkter.

Ledige stillinger