Vedligeholdelse

Valtra traktorerne er berømte for deres driftssikkerhed og driftsøkonomi, også når det drejer sig om vedligeholdelse og service.

Traktorerne er designede, så de de er nemme at holde vedlige, fordi der er nem adgang til servicepunkterne. Resultatet er lave driftsomkostninger, da der ikke går meget tid med vedligeholdelse.

Profesionel vedligeholdelsesservice

Uddannelsescentret på Valtra fabrikken i Suolahti i Finland har ansvaret for uddannelsen og træningen af vore internationale service- og reservedelspersonnel. Dette, at uddannelsen er samlet på ét sted, betyder, at den service, der ydes, er ensartet og af høj kvalitet overalt. Denne organisering sikrer også, at tilbagemeldinger fra kunderne hurtigt når hele Valtra organisationen.

Vi anbefaler, at du sætter din lid til det veluddannede, professionelle servicepersonale hos Valtra forhandleren. Her råder man over værktøjer og udstyr til tackle en hvilken som helst serviceopgave på din traktor. Når du overlader ansvaret for vedligeholdelsen til veluddannede servicefolk, kan du koncentrere dig om dine egne opgaver.

Valtra Premium Care

Med Valtra Premium Care opnår du fleksibilitet i forbindelse med udgifterne til vedligeholdelse. Det betyder, at du har bedre overblik over dine produktiosomkostninger. Planmæssig vedligeholdelse og gennemført fuld service bidrager til at maksimere gensalgsværdien af din traktor. Med Valtra Permium Care kan du også minimere de samlede driftsomkostninger i traktorens levetid.

Download brochure (Service Kontrakter)

Fuldt gennemført service betaler sig

Regelmæssig og fuldt gennemført service får din Valtra traktor til at arbejde driftssikkert i længere tid. Omkostningerne til regelmæssig service er små sammenlignet med reparationsomkostninger, der skyldes manglende vedligeholdelse. Den vigtigste vedligeholdelse er den, du selv foretager, eksempelvis smøring, forskellige checks og justeringer.

Du kan finde detaljerede service- og vedligeholdelsesvejledninger i din brugerhåndbog eller på siden Min Valtra traktor.

Serviceeftersyn uden for sæsonen

Det handler ikke om at forsøge. Det gælder om at handle. Et serviceeftersyn uden for sæsonen giver DIG kontrollen. Over udgifterne. Over din driftseffektivitet.

 

Et serviceeftersyn uden for sæsonen betyder:
1. En omfattende fejl- og tilstandsrapport uden forpligtelse
2. Minimal forringelse af din maskine i løbet af vinteropbevaringen
3. Reduceret risiko for dyr og tidskrævende downtime
4. En hurtigere opstart ved næste sæson
5. Optimal maskineffektivitet

 

Ring til din Valtra forhandler for at bestille et serviceeftersyn uden for sæsonen i dag.

 

Tilbage til toppen